Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πριν λίγο τα πέρασα πάντως και είμαι πολύ ικανοποιημένος.Δεν έχω συναντήσει κανένα πρόβλημα ή δυσλειτουργία και στο 435 που έχω εγώ,πάνε σφαίρα!

Τα έβαλα αλλά κολλάει όταν πάω να ανοίξω εφαρμογές και γενικά έχει πολύ μικρά lags, ελπίζω να μην υπάρχουν στην κανονική έκδοση.

Δημοσ.

Τα έβαλα αλλά κολλάει όταν πάω να ανοίξω εφαρμογές και γενικά έχει πολύ μικρά lags, ελπίζω να μην υπάρχουν στην κανονική έκδοση.

Έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφού τα πέρασες;;

Δημοσ.

.... Για όσους ενδιαφέρει ... Στο 640 lte dual μου που πήρε την επίσημη win10 mobile (όχι insider) τα πράγματα ειναι παραπάνω απο ικανοποιητικά. Κατανάλωση μπαταρίας super, λίγα bugs, ποιο γρήγορο απο τα 8.1 ....

• Like 1
Δημοσ.

.... Για όσους ενδιαφέρει ... Στο 640 lte dual μου που πήρε την επίσημη win10 mobile (όχι insider) τα πράγματα ειναι παραπάνω απο ικανοποιητικά. Κατανάλωση μπαταρίας super, λίγα bugs, ποιο γρήγορο απο τα 8.1 ....

Εγώ δεν έχω καταλάβει αν οι αναβαθμίσεις έρχονται ανά μοντέλο ή κάπως αλλιώς. Δηλαδή τώρα όλα τα 640 πήραν αναβάθμιση ή έτυχε το δικό σου;

Δημοσ.

Μενεις Ελλαδα?

Εδω παντως δεν αναφερει τιποτα η microsoft

https://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/lumia-software-availability-in-europe/?country=GR,Greece

Δημοσ.

Υποθέτω ανά μοντέλο ... 640 dual lte.... Μετά 640 lte ... Μετά 640 ds... Και ανά χώρα.

Ελλαδα μένω το κινητο ειναι από Γαλλία.

Το σημαντικό ειναι οτι τα πράγματα ειναι πραγματικά καλά για το 640 με τα επίσημα win 10 mobile...

Με την official 10.0.10586.36

• Like 1
Δημοσ.

πρέπει να βγεις απο το insider αν δεν κάνω λάθος. Εγώ δεν είχα βάλει insider έκδοση καθόλου πάντως. Τέλος νομιζω οτι δεν θα αργήσει πολύ το update σε ευρωπαϊκές χώρες για το 640 & 640 xl. Στον επόμενο μήνα το βλέπω.

Δημοσ.

Υποθέτω ανά μοντέλο ... 640 dual lte.... Μετά 640 lte ... Μετά 640 ds... Και ανά χώρα.

Ελλαδα μένω το κινητο ειναι από Γαλλία.

Το σημαντικό ειναι οτι τα πράγματα ειναι πραγματικά καλά για το 640 με τα επίσημα win 10 mobile...

Με την official 10.0.10586.36

Ποιον πάροχο χρησιμοποιείς?

Ξέρεις κανείς πότε θα αρχίσει να γίνεται το update και στα υπόλοιπα lumia?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να βάλω την τελευταία build τώρα που έχει σταθεροποιηθεί το λειτουργικό (απο αυτά που διαβάζω να λέτε) σε Lumia 930. Αυτό το πρόβήμα με τα μικρόφωνα όμως, το έψαξα λίγο online και δεν μου άρεσαν όσα διάβασα. Με επαναφορά σε 8.1 λύνεται το πρόβλημα των μικροφώνων, αν διαπιστώσω ότι όντως υπάρχει ή άπαξ και έβαλες Win 10 insider ξεχνάς τη λειτουργία των μικροφώνων;

Edit: Δεν άντεξα και το έκανα. Δείχνουν όλα να λειτουργούν κανονικά, παρόλα αυτά δεν μπορώ να επαναφέρω το Backup απο το Onedrive γιατί θέλει επιβεβαίωση με κωδικό απο sms. Όταν ανοίγει το τηλέφωνο όμως, δεν έχω πρόσβαση στα sms μου. Αφού ενεργοποιηθεί το τηλέφωνο υπάρχει κάποιος τρόπος στο Menu για Manual επαναφορά;

Επεξ/σία από teo20net

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...