olimpiakos 7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 βασικα δεν με καταλαβες και πριν win10 preview ειχα αλλα με τη συγκεκριμενη εκδοση με χαλασε εε τοτε ειναι θεμα λογισμικου..ποια εκδοση εχεις τωρα;και σε ποιο ring εισαι;fast ή slow? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos7kor Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 εε τοτε ειναι θεμα λογισμικου..ποια εκδοση εχεις τωρα;και σε ποιο ring εισαι;fast ή slow? fast .36 οπως ανεφερα, τρ εκανα ρισταρτ και παω σε .63 .... για ναδουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis1984 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 κανα νεο απο την .63?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 επιβεβαιώνω με την 10.0.10586.63 τρομερή βελτίωση στην μπαταριά, 24 ώρες μετά σε 930 μου δινει ακόμη 1 ημέρα και 16 ώρες! Επίσης μεγάλη βελτίωση στις επιδόσεις γενικότερα, ψιλολαγκαρισματακια που ειχε φύγανε ολα, ομαλή λειτουργία γενικότερα σαν τα 8.1 , ομαλή λειτουργιά κ επιδόσεις στο κέντρο ενεργειών, δυστυχώς ακόμη παραμένει το πρόβλημα της ηχογράφησης ήχου για το 930 ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis1984 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 επιβεβαιώνω με την 10.0.10586.63 τρομερή βελτίωση στην μπαταριά, 24 ώρες μετά σε 930 μου δινει ακόμη 1 ημέρα και 16 ώρες! Επίσης μεγάλη βελτίωση στις επιδόσεις γενικότερα, ψιλολαγκαρισματακια που ειχε φύγανε ολα, ομαλή λειτουργία γενικότερα σαν τα 8.1 , ομαλή λειτουργιά κ επιδόσεις στο κέντρο ενεργειών, δυστυχώς ακόμη παραμένει το πρόβλημα της ηχογράφησης ήχου για το 930 ... εγω που ειχα βαλει πριν καιρο την preview δεν ειχα τετοιο θεμα παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 εγω που ειχα βαλει πριν καιρο την preview δεν ειχα τετοιο θεμα παντως. σε 930 ??? οι περισσότεροι στο feedback το αναφέρουν πάντως το πρόβλημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis1984 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 σε 930 ??? οι περισσότεροι στο feedback το αναφέρουν πάντως το πρόβλημα.... ναι. και σε 830 και 930 δουλευε κανονικα...ποιος ξερει.. αντε να τα διορθωσουν ολα να δοτμε τι θα γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδια επειδη βλεπω προβληματα με μικροφωνα για κινητο 930..καντε μου μια χαρη και πειτε μου αν οταν μιλατε και εχετε μεγαφωνο ακουγεστε στον αλλον;;;εχω ενα φιλο μου που εχει αυτο προβλημα(δεν ακουγεται στον αλλο οταν εχει μεγαφωνο!!) ΚΑΙ οταν τραβαει βιντεο ακουγεται λιγο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 στο μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών 930 υπάρχει πρόβλημα με τα μικρόφωνα. εμένα αυτο που αναφέρεις δεν το κάνει, δουλεύουν κανονικά ολα. Συγκεκριμένα σε εμένα δεν κάνει καμία απολύτως ηχογράφηση, ουτε με την εφαρμογή "εγγραφή φωνής" ουτε σε βιντεο ουτε πουθενά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν το εχει δοκιμασει κανενας ή εχει ηδη αναφερθει, αλλα στα 10 το wedge mobile keyboard δουλευει εντυπωσιακα καλα. αυριο θα δοκιμασω και bluetooth ποντικι μηπως και Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Κυκλοφορούν φήμες σε γερμανικές ιστοσελίδες ότι η αναβάθμιση σε WM 10 θα ξεκινήσει από τις 19 Ιανουαρίου. Πηγή: Windows Στην Πολωνία ήδη ξεκίνησε η αναβάθμιση για το Lumia 640 από μία θυγατρική εταιρία της T-Mobile. Η αναβάθμιση γίνεται μέσω της MS. Πηγή: Αναβάθμιση Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2016 από palawiaris 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marioshaidari Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει κάποιο λογισμικό πλοήγησης "φουλ" για Windows 6.1,HTC 4242 cruise 2. Η που να το βρω? Να το βάλω μόνιμα στο αμαξι Σαν GPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Κυκλοφορούν φήμες σε γερμανικές ιστοσελίδες ότι η αναβάθμιση σε WM 10 θα ξεκινήσει από τις 19 Ιανουαρίου. Πηγή: Windows Στην Πολωνία ήδη ξεκίνησε η αναβάθμιση για το Lumia 640 από μία θυγατρική εταιρία της T-Mobile. Η αναβάθμιση γίνεται μέσω της MS. Πηγή: Αναβάθμιση Ευχάριστα νέα! άντε να δούμε σιγά σιγά την αναβάθμιση και προς τα μέρη μας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaiko Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 παιδια τι γινετε με το updaite για τα microsoft 640 χλ ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Κανα νεο για τα Windows 10 εχουμε;Η 10586.63 ειναι η τελευταια εκδοση των Windows 10 ή θα βγει και αλλη; Οσον αφορα την .63 παει μια χαρα, ε καποια κολληματακιαα στα settings (ανεχονται ετσι; ) εε ξυπνητηρι κλησεις μηνυματα τετοια φαση μια χαρα...φτιαξανε και την Ελληνικη γλωσσα που δεν κατεβαινε για το πληκτρολογιο, κοινως το word flow..εε απο μπαταρια ειδα διαφορα και ειδικα στην αναμονη ειναι σουπερ εχει διαφορα σε σχεση με τα 8.1....μονο οταν ειμαι στον edge πιστευω οτι τρωει περισσοτερο αποτι τον ie στα 8.1 ..και ενα τελευταιο που μου σπαει τα νευρα(στην προηγουμενη εκδοση .36 ηταν μια χαρα,τωρα τα σκ@τωσε η ms), ειναι ο edge..δεν ξερω αν το χετε παρατηρησει, οπως μπαινεις στον edge πρεπει ΠΡΩΤΑ να κανει το 'υποτιθεμενο' loadαρισμα που δεν οδηγει καπου και ΜΕΤΑ να πας google, fb, ή insomnia...ε αυτο ειναι τραγικο γιατι θελω να μπω καπου τσακ μπαμ και πρεπει να περιμενω(υπαρχει καποια λυση; ).......αιωνες που λεμε...στο φορτωμα σελιδας ειναι γρηγορος, με τα tabs κανει κολπα ειτε θα ανοιξει ειτε δεν θα ανοιξει(οτι να ναι)...Αυτα... *Το store ειναι οκ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα