Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγο ηρθε το 640 για ενα φιλο μου και εχω μια απορια (μιας και ειναι 8.1 update 2, που δεν προκειται ποτε να την παρω εγω στο 620):

Τι απογινανε οι εφαρμογες "χαρτες" και "καμερα". Δεν εννοω τα here maps και lumia camera, τις μαμα εφαρμογες του λειτουργικου εννοω.

Επισης, η συσκευασια δεν ειχε hands free, οποτε σκεφτεται να αγορασει ενα. Πρεπει να παρει κατι συγκεκριμενο, πχ κατι που το εγκρινει η ms για το κινητο (πραγμα που δεν βρηκα καπου) ή του κανει οτιδηποτε, πχ αυτο

http://www.e-shop.gr/nokia-wh-108-handsfree-black-p-TEL.025504

Αν αυτα ειναι τα επισημα/αυθεντικα, ειναι πανακριβα και δεν υπαρχει περιπτωση να αγοραστουν

http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/accessory/wh-610/

Εχω headphones με μικροφωνο(οταν τα συνδεσεις ακουγεσαι απτο μικροφωνο των ακουστικων) και εχει και (1) κουμπακι για να απαντησεις ή να κλεισεις τις κλησεις!Ελπιζω να βοηθησα λιγακι...! ;) :)

Πιστευω κανουν οποιαδηποτε ακουστικα αρκει να χει ενα και μονο κουμπι ωστε να απαντας στις κλησεις και οχι 3 που ειναι για να αλλαζεις τη μουσικη!

Δημοσ.

Πριν λιγο ηρθε το 640 για ενα φιλο μου και εχω μια απορια (μιας και ειναι 8.1 update 2, που δεν προκειται ποτε να την παρω εγω στο 620):

Τι απογινανε οι εφαρμογες "χαρτες" και "καμερα". Δεν εννοω τα here maps και lumia camera, τις μαμα εφαρμογες του λειτουργικου εννοω.

Επισης, η συσκευασια δεν ειχε hands free, οποτε σκεφτεται να αγορασει ενα. Πρεπει να παρει κατι συγκεκριμενο, πχ κατι που το εγκρινει η ms για το κινητο (πραγμα που δεν βρηκα καπου) ή του κανει οτιδηποτε, πχ αυτο

http://www.e-shop.gr/nokia-wh-108-handsfree-black-p-TEL.025504

Αν αυτα ειναι τα επισημα/αυθεντικα, ειναι πανακριβα και δεν υπαρχει περιπτωση να αγοραστουν

http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/accessory/wh-610/

Τα περισσότερα καινούρια hands free θα κάνουν. 

Αν θες nokia-microsoft, απ' αυτά τα δύο που λες υπάρχει και η ενδιάμεση λύση, τα wh-308

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση  ελληνική γλώσσα μενού  υπαρχη    στο 10 Preview ?    ενδιαφέρομαι για εγκατάσταση στο Lumia 640 dual

-συγνώμη αν αναφέρθηκε  ήδη αλλά λόγο χρόνου δεν μπορώ να διαβάσω 165 σελίδες --

ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Για τα handsfree.

Ειδα πως υπαρχουν και τα wh-208 και wh-108 (το 108 ειναι το εντελως απλο, χωρις κουμπακι, αυτο που ειχε και το 620 μου στη συσκευασια του). Αυτα απο επισημα nokia/ms. Αν υπαρχει κατι αλλο, πειτε μου.

Στα 640, 640 xl ήρθαν οι αναβαθμίσεις;

Το 640 ηρθε απο τη μανα του με 8.1u2, οπως και το 535 ειχε ερθει με 8.1u1, οπως και το 630 με 8.1 (σκετα), κλπ. Απλα οσα εχουνε 8.1u1 σημερα δεν θα πανε σε 8.1u2 αλλα σε 10 κατευθειαν.

• Like 1
Δημοσ.

Για τα handsfree.

Ειδα πως υπαρχουν και τα wh-208 και wh-108 (το 108 ειναι το εντελως απλο, χωρις κουμπακι, αυτο που ειχε και το 620 μου στη συσκευασια του). Αυτα απο επισημα nokia/ms. Αν υπαρχει κατι αλλο, πειτε μου.

Το 640 ηρθε απο τη μανα του με 8.1u2, οπως και το 535 ειχε ερθει με 8.1u1, οπως και το 630 με 8.1 (σκετα), κλπ. Απλα οσα εχουνε 8.1u1 σημερα δεν θα πανε σε 8.1u2 αλλα σε 10 κατευθειαν.

Έχω τα wh-208.. μπορώ να πω ότι έχουν πολύ καλή ποιότητα ήχου και το πλαστικό τους φαίνεται ποιοτικό!! Μετά απο 1 χρόνο χρήσης δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα..

• Like 2
Δημοσ.

Για τα handsfree.

Για τα 10 εννοώ, δεν μου έχει έρθει κάτι ακόμα στο 640 xl

• Like 1
Δημοσ.

Άμα σου έρθει ενημέρωση για να περάσεις 10αρια στο 640, πες! Ενδιαφέρομαι :P

Ναι εννοείται! Αν και αν έρθει αυτές τις μέρες δεν θα ρισκάρω να την περάσω με το ίντερνετ που έχω...:)

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα παιδια ... κατοχος πια 640xl μικροσοφτ απο 5σ μηλο που χα κ γενικα χρονια μηλα μονο... απλα τα σκατωσε η εταιρια με τα 6αρια κατ εμε κ αποχωρισα.αν δεν βγαλει ενα επομενο 7αρι η κατι τετοιο ,καλυτερο κ με αλλο σχεδιασμο κ υλικα δεν εχει μηλο ξανα ...με εχασε ...κ ειχα αδυναμια χρονια σε ολα της .. τελος παντων στο θεμα τωρα ...απο 10 πως παμε ?? ερχεται τι λενε ??? εχω μια περιεργεια να δω πως θα ναι ....απο ολες τις πλευρες ...

Δημοσ.

Μια ερώτηση  ελληνική γλώσσα μενού  υπαρχη    στο 10 Preview ?    ενδιαφέρομαι για εγκατάσταση στο Lumia 640 dual

-συγνώμη αν αναφέρθηκε  ήδη αλλά λόγο χρόνου δεν μπορώ να διαβάσω 165 σελίδες --

ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Φιλαράκι η 10.0.10586.36 είναι η τελευταία έκδοση και τρέχει κατα 99.9% απροβληματιστα και άψογα. Την εχω περασμένη σε Lumia 930 και άντε να μου κάνει μια φορά στις 10 μέρες κανένα ασήμαντο κουλό. Πράγμα που οφείλετε στο οτι ακόμη η preview συσκευές δεν έχουν πάρει ταυτόχρονα firmware update παρά μονο software. και το software "10.0.10586.36" είναι η τελική έκδοση windows 10 mobile και δεν εχει σχέση αν είναι preview η official update και φυσικά έχει ολες τις γλώσσες του κόσμου κ τα ελληνικά κανονικά! Ελπίζω να βοήθησα :)

post-202726-0-95354500-1451813774_thumb.png

Δημοσ.

"10.0.10586.36" είναι η τελική έκδοση windows 10 mobile και φυσικά έχει ολες τις γλώσσες του κόσμου κ τα ελληνικά κανονικά!

attachicon.gifwp_ss_20160103_0002.png

Το Word Flow σε ελληνικά και αγγλικά λειτουργεί ?

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι άσχετο με τα W10.

Έχω ένα 735 και απ'τη στιγμή που μπήκε σε 4G δίκτυο, άρχισε να χάνει κλήσεις. Δηλαδή, με παίρνουν και το κινητό φαίνεται απενεργοποιημένο και σ'εμένα έρχεται κατ'ευθείαν μήνυμα ότι με καλέσανε.

Είναι θέμα του κινητού ή του δικτύου Vodafone;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

καλησπερα, μπορει καποιος κατοχος windows 10 mobile να επιββεβαιωσει αν το λειτουργικο μαζι με τις προεγκατεστημενες παιρνουν 7gb αποθηκευτικου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...