maria 134 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εαν λες σελιδα απτο internet μολις το δοκιμασα και ουτε μενα δε μου το εμφανιζει..αλλη λυση ειναι να κανεις αντιγραφη το link(τη διευθυνση δηλαδη) και να το στειλεις μηνυμα στο viber... ευχαριστω, ....αναγκαστικά αυτο κανω... με βολευει το viber k to messenger κ δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω Σε κανενα αρχειο δεν μου τα εμφανιζει σαν επιλογη. Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω;
maria 134 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Όχι, απλά δεν γίνεται. ....Κρίμα... μου φαινεται ωραιο κατα τ'άλλα. Σας ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις.
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Έχω το 640 xl κι έχω θέμα με το Bluetooth. Συγκεκριμένα, όταν το συνδέω στο αυτοκίνητο για να έχω ανοιχτή ακρόαση δεν έχω σταθερή σύνδεση. Ξεσυνδέεται μόνο του μετά από λίγο. Με κανένα άλλο κινητό δεν είχα αυτό το θέμα...δεν ξέρω αν είναι hardware αλλά σκέφτομαι να περιμένω να το δοκιμάσω και με τα 10άρια για να είμαι σίγουρος. 1
Rage_unseen Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 lumia 730 συνδεση bluetooth σε stereo αυτοκινητου δεν ειχα κανενα θεμα με 8.1 στα 10 δεν το εχω δοκιμασει ακομα, περιμενω την final για να το σεταρω σωστα 1
flogerakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 2015-12-21.png Μου άρεσε που μου έβγαλε στον σταθερό υπολογιστή τις κλήσεις που είχα αναπάντητες στο κινητό Επίσης αν βγάλεις screenshot τον σταθερό αυτόματα πάει στο OneDrive χωρίς να χρησιμοποιήσεις άλλο πρόγραμμα όπως το paint Μπορείς και μέσω cortanas και υπολογιστή να απαντήσεις με sms στον αποστολέα.Η απάντηση χρεώνεται στο κινητό φυσικά .2015-12-21 (4).png φίλε πως το κάνεις αυτό???? γτ σε εμενα δεν δουλευει, το ρυθμιζω καπως????
dimosthenis1984 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 εχω μια ερωτηση !! εχω 2 Lumia 930 .. στο ενα κανονικα φοραω 8.1 , στο αλλο εβαλα την build .36 των windows 10. πως γινεται το ενα να τραβαει βιντεο με μεγιστη αναλυση 2160p/30 fps και το αλλο να τραβαει 3840p/30fps ??????? 2
palawiaris Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 φίλε πως το κάνεις αυτό???? γτ σε εμενα δεν δουλευει, το ρυθμιζω καπως???? Φίλε συγνώμη,ξέχασα να αναφέρω ότι είχα την τελευταία έκδοση Windows 10 Insider preview σε υπολογιστή και το έκανε. Μην την βάλεις έχει πολλά σφάλματα.Την έβγαλα και δεν το ξανακάνει 1
jim_p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Πριν λιγο ηρθε το 640 για ενα φιλο μου και εχω μια απορια (μιας και ειναι 8.1 update 2, που δεν προκειται ποτε να την παρω εγω στο 620): Τι απογινανε οι εφαρμογες "χαρτες" και "καμερα". Δεν εννοω τα here maps και lumia camera, τις μαμα εφαρμογες του λειτουργικου εννοω. Επισης, η συσκευασια δεν ειχε hands free, οποτε σκεφτεται να αγορασει ενα. Πρεπει να παρει κατι συγκεκριμενο, πχ κατι που το εγκρινει η ms για το κινητο (πραγμα που δεν βρηκα καπου) ή του κανει οτιδηποτε, πχ αυτο http://www.e-shop.gr/nokia-wh-108-handsfree-black-p-TEL.025504 Αν αυτα ειναι τα επισημα/αυθεντικα, ειναι πανακριβα και δεν υπαρχει περιπτωση να αγοραστουν http://www.microsoft.com/el-gr/mobile/accessory/wh-610/
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Οι εφαρμογές είναι κανονικά στο λειτουργικό , αν δεις πχ τις ρυθμίσεις στους Χάρτες λέει ότι είναι χωρίς φωνητική πλοήγηση. Για τα hand's free δεν πρέπει να είναι όλα συμβατά οπότε θέλει ψάξιμο πριν γίνει αγορά και σίγουρα τα Sony MH1 που έχω δεν είναι με το 535.
jim_p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Το 535 εχεις; Αυτο δεν εχει 8.1 update 2... Γιαυτο το τονισα παραπανω.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Σωστός , για hand's free τσέκαρε τα Crystal Audio MIC-20.
eliasjuve Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Αν θέλει μόνο να ακούει μουσική ας πάρει earphones να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Πανάκριβα τα handfree της microsoft.
jim_p Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Θελει να μπορει να απαντησει και σε κλησεις, οποτε δεν θελει απλα να εχει μικροφωνο, πρεπει να εχει και το σχετικο κουμπι :/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα