gotheron2 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Εγω ξαναεγκατεστησα το preview, επέλεξα fast και όχι slow, έκανε επανεκκίνηση και μετά σε έλεγχο για ενημερωσεις έβγαλε αμέσως την .36 Η αληθεια ειναι πως εγω περασα τα wp10 πριν καμια εβδομαδα σε fast και εγω αλλα οσο κανω ελεγχο ενημερωσεων τιποτα....ισως αργησω να την παρω...τι συσκευη εχεις ?? αν επιτρεπεται γιατι ισως μπορει να μην την παρω ακομα επειδη εχω παλιοτερο μοντελο απο εσενα..!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Η αληθεια ειναι πως εγω περασα τα wp10 πριν καμια εβδομαδα σε fast και εγω αλλα οσο κανω ελεγχο ενημερωσεων τιποτα....ισως αργησω να την παρω...τι συσκευη εχεις ?? αν επιτρεπεται γιατι ισως μπορει να μην την παρω ακομα επειδη εχω παλιοτερο μοντελο απο εσενα..!! Κανε αυτο που λεει ο george_gr1..το εκανα και δουλεψε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Σε γερμανικό 1520 λούμια έβαλα σήμερα το Windows Insider σε fast,μου έβγαλε πρώτα την .29 και μετά το τελείωμα της εγκατάστασης το ξαναέτρεξα το πρόγραμμα σε fast και μου έβγαλε την .36 Το 10άρι σε κινητό είναι γαμάτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εχω περασει σε 532 την .36 εκδοση και δε μπορω να κατεβασω τη γλωσσα ελληνικα (για το Swype!)Κανενας αλλος προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εχω περασει σε 532 την .36 εκδοση και δε μπορω να κατεβασω τη γλωσσα ελληνικα (για το Swype!)Κανενας αλλος προβλημα; Σε εμένα όλα κανονικά,σε ευχαριστώ πάντως,ούτε ήξερα ότι είχε Ελληνικά το Swype 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iLuxus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα παιδιά. ''Ερώτηση για τους ειδικούς των Windows Phone, και πιο συγκεκριμένα αν υπάρχουν άτομα τα οποία έχουν στην κατοχή τους το HTC One M8 AT&T GSM Unlocked. (δείτε και φωτό) Μόλις παρήγγειλα από το Ebay το παραπάνω τηλέφωνο (HTC One M8 WD )μεταχειρισμένο και σε ΄λογική΄ τιμή. Οι ερωτήσεις τώρα είναι οι παρακάτω: Ποιοι έχετε εμπειρία από το παραπάνω τηλέφωνο σε windows; Επίσης, έρχεται με WD 8.1, και στην Αμερική όπως και εδώ στη Ευρώπη με την πριβιου WD 10, βλέπω πολλούς φίλους μας σκεπτικούς! Μπήκα σε κάποια ξένα φορουμς και είδα ότι αρκετοί χρήστες, έχουν αναφέρει πολλά προβλήματα bugs με την καινούργια έκδοση, και γύρισαν πίσω στην 8.1. Εσείς τι εμπειρία έχετε; Παροτι διάβασα τις τελευταίες 3,4, σελίδες του τοπικ, μπορώ να πω ότι περισσότερο μπερδεύτηκα παρα κατέληξα καπου! Και αν είναι καλη και αξίζει, από που να την κατεβάσω, μιας που κανένας πάροχος δεν την προτείνει επίσημα στην Γαλλια, (οπου μένω) και στην Ευρώπη γενικά, μιας που δεν κυκλοφορεί το παραπάνω τηλέφωνο. Ήταν μοντέλο αν δεν απατώμαι μόνο για Verizon US στην αρχή, και μετά και για AT&T. Αυτές οι ερωτήσεις για αρχή, περιμένοντας να τεστάρω το καινούργιο μου σμαρτφον. Ότι γνωρίζεται περί του θέματος, ευχαρίστως να σας ακούσω. θενξ... υ.γ. πρώτη φορά windowsPhone, χρόνιος χρήστης iOS. Δεν κάνω 'πέρασμα' απλώς από περιέργεια θέλω να το δουλέψω λίγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τελικα οτι ειπα για τη γλωσσα ισχυει δεν μπορω να τη κατεβασω...εκανα και 2 reset παλι τιποτα...το γυρισα στα 8.1 και μενω οπως ειμαι... Τωρα για τα 10:σχεδον σταθερα,γρηγορα,ο edge γρηγορος,απο μπαταρια ρουφαει περισσοτερο αποτι τα 8.1 εε οι εφαρμογες μια χαρα,το θετικοτατο οτι ειδα πολλες ενημερωσεις για τις 'μέσα' λειτουργιες του λειτουργικου (μηνυματα,τηλεφωνο,equalizer,και τετοια...) Αυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimisvog Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εε το εχουμε ξαναπει αλλα το βασικό θέμα ειναι να ενδυναμωθει το store και να το αγαπησουν λιγο παραπανω οι developers και οι εταιρίες. Το κινητό και σαν WP 8.1 πετάει σχετικα με τα Android και iOS οσον αφορά το λειτουργικό και πως αξιοποιείται. Αλλά χωρίς σοβαροφτιαγμένες εφαρμογές δεν πάμε πουθενα. Ο μέσος χρήστης θέλει smartphones για τα apps. Τι να το κανω να λειτουργει smooth και να μην έχω μια καλοφτιαγμενη επισημη εφαρμογη για αυτα που θελω οπως οι αλλοι; Μ'αρεσει πολύ το λειτουργικο και αναμένω με αγωνια τα 10αρια αλλα εαν συνεχίσει έτσι με το store, στο επομενο κινητο θα αλλάξω. Κατοχος Lumia 735 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Jimisvog συμφωνώ απόλυτα. Λατρεύω την άμεση απόκριση της συσκευής αλλά με τις εφαρμογές υπάρχει θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Με wp 10 σε εκδοση .36 ειναι σταθερα,γρηγορα ,ομροφες λειτουργιες,ποιο προχω απο τα wp8.1 αλλα ρουφα λιγο παραπανω μπαταρια..!! Δεν τα αλλαζω γιατι δεν με εχουν προβληματισει ακομα.Ολα παντως λειτουργουν καλυτερα απο τα 8.1 εκτος τις μπαταριας...!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μου άρεσε που μου έβγαλε στον σταθερό υπολογιστή τις κλήσεις που είχα αναπάντητες στο κινητό Επίσης αν βγάλεις screenshot τον σταθερό αυτόματα πάει στο OneDrive χωρίς να χρησιμοποιήσεις άλλο πρόγραμμα όπως το paintΜπορείς και μέσω cortanas και υπολογιστή να απαντήσεις με sms στον αποστολέα.Η απάντηση χρεώνεται στο κινητό φυσικά . Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2015 από palawiaris 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maria 134 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα Εχω παρει το 640 κ στις κοινοποιησεις δεν εμφανιζει σαν επιλογη το viber, μερικες φορες ουτε το messenger. Τι πρεπει να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αναλογως τι θες να κοινοποιησεις, νομιζω ετσι παει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maria 134 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Αναλογως τι θες να κοινοποιησεις, νομιζω ετσι παει! πουθενα δεν μου το βγαζει σαν επιλογη. 1η φορα windows phone, πριν android, οποτε δεν το εχω συνηθισει ακομα. Πχ ακομα κ σε οποιαδηποτε σελιδα που παταω κοινη χρηση, δεν το εμφανιζει σαν επιλογη. Δεν θα επρεπε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εαν λες σελιδα απτο internet μολις το δοκιμασα και ουτε μενα δε μου το εμφανιζει..αλλη λυση ειναι να κανεις αντιγραφη το link(τη διευθυνση δηλαδη) και να το στειλεις μηνυμα στο viber... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα