dimosthenis1984 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Κανα νέο από Windows 10;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Κάνω αναβάθμιση στην preview και έχει κολλήσει στο 0%, τι παίζει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Κάνω αναβάθμιση στην preview και έχει κολλήσει στο 0%, τι παίζει; Δεν εχεις battery saver ανοιχτο;Κανε ενα restart το κινητο και δες.... Thanks, η σύνδεσή μου πρέπει να φταίει... Μια χαρα δουλευει σε μενα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Οκ τώρα, κατεβάζει κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis1984 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Κάνω αναβάθμιση στην preview και έχει κολλήσει στο 0%, τι παίζει; ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ , ΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΛΟΠΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ , ΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΛΟΠΑ... χαλασε το caps lock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis1984 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 χαλασε το caps lock? ΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 ΝΑΙ να σε βοηθήσουμε τότε, αν κρατήσεις κρατημένο το shift και πατήσεις το γράμμα που θέλεις θα το γράφει μικρό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Δεν εχεις battery saver ανοιχτο;Κανε ενα restart το κινητο και δες.... Έκανα restart, έκλεισα το battery saver (με το οποίο βέβαια ενεργοποιημένο δε μπαίνει καθόλου στη διαδικασία βγαζει μήνυμα σφάλματος, τώρα λέει μεν "λήψη" αλλά είναι κολλημένο στο 0% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 είναι πολύ άσχημα τα κεφαλαία στο internet. Πέρα απο την πλάκα, γράφε με μικρά, χτυπάει άσχημα στο μάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Ρε σταματήστε να τρωγεστε ρε. Insider slow σε 630. Τελευταία φορά που τα έβαλα τα εβγαλα σε μια μέρα. Τώρα η μέρα με τη νύχτα! Μονο κάτι κολληματακια στον edge. Θα κάνω και μια λεπτομερή μελέτη για την αυτονομία. Πάντως έβγαλε μέρα ανετα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μην γραφετε με κεφαλαια. Κουραζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Διαρκεια μπαταριας ; Εχετε παρατηρησει καποιο battery drain; Στο δικο μου οταν ειχα την build 10586 , μερα δυσκολα εβγαζε με νορμαλ χρηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rage_unseen Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 lumia 730 10586.29 μπαταρια ειναι ισως λιγο καλυτερα απο 8.1 κ το ιδιο κ η ταχυτητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Τα έχω βάλει κι εγώ τα 10 με insider slow. Αν κάνω επαναφορά κινητού στις ρυθμίσεις, τα 10 θα μου βγάλει πάλι? Αν θελήσω τα 8.1 πως τα επαναφέρω? Μου έχει κάνει κανα δυο κολληματακια και όταν ανοίγω wifi συνδέεται κανονικά, αλλα αν το αφήσω χωρίς να σερφάρω σε λίγη ώρα αποσυνδέεται το δίκτυο, δεν κλείνει βέβαια το wifi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα