11demian111 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Το gadgets (πρώην άχρηστο device hub) ειναι κορυφαίο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει κανείς που να του ήρθε η επίσημη αναβάθμιση για Widnows 10 mobile? Έχω το lumia 830 και δεν μου έχει έρθει κάτι προς το παρόν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 ουτε σε εμενα ακομα....lumia 640xl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μπορούμε κάπως να στείλουμε πολλά αρχεία μαζί (φωτογραφίες) με bt; Μία μία με αφήνει, όταν επιλέγω πολλές δεν μου δίνει επιλογή για κοινοποίηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Μπορούμε κάπως να στείλουμε πολλά αρχεία μαζί (φωτογραφίες) με bt; Μία μία με αφήνει, όταν επιλέγω πολλές δεν μου δίνει επιλογή για κοινοποίηση Αν τις επιλεξω ναι μ'αφηνει να στειλω(lumia 532)Για ενεργοποιησε πρωτα(!) το bluetooth και μετα επιλεξε τες και στειλε....Φωτο στελνεις απτην εφαρμογη photos ετσι;δε μπαινεις σε file explorer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Αν τις επιλεξω ναι μ'αφηνει να στειλω(lumia 532)Για ενεργοποιησε πρωτα(!) το bluetooth και μετα επιλεξε τες και στειλε....Φωτο στελνεις απτην εφαρμογη photos ετσι;δε μπαινεις σε file explorer? Ναι από την εφαρμογή φωτογραφίες προσπαθώ...όταν τις επιλέξω οι επιλογές για κοινοποίηση κλπ είναι γκρι, δεν μπορώ να τις επιλέξω. Θα ξαναπροσπαθήσω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν, από τη διαχείριση αρχείων με αφήνει να κάνω επιλογή όλων αλλά δεν με αφήνει να στείλω αν είναι πάνω από 100 αρχεία. Από την εφαρμογή φωτογραφίες δεν μπορώ να κάνω επιλογή όλων των φωτογραφιών για να τις στείλω. Πρέπει να τις επιλέγω μία μία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Πως μπορουμε να δουμε σε nokia lumia 920 ποτε ανοιξαμε το κινητο μας πρωτη φορα??? Εκτος απο την αποδειξη παντα...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Λοιπόν, από τη διαχείριση αρχείων με αφήνει να κάνω επιλογή όλων αλλά δεν με αφήνει να στείλω αν είναι πάνω από 100 αρχεία. Από την εφαρμογή φωτογραφίες δεν μπορώ να κάνω επιλογή όλων των φωτογραφιών για να τις στείλω. Πρέπει να τις επιλέγω μία μία. Δοκιμασε προγράμματα όπως το easy transfer η το shareit 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Δοκιμασε προγράμματα όπως το easy transfer η το shareit Σ'ευχαριστώ! Θα δοκιμάσω και θα γράψω εντυπώσεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Γνωριζει κανεις τελικα ποτε θα γινει αναβαθμιση στα 10; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Έχει κάποιο θέμα το store; Δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Έχει κάποιο θέμα το store; Δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα... μόλις κατέβασα το vine για να το δοκιμασω. Κανένα πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 μόλις κατέβασα το vine για να το δοκιμασω. Κανένα πρόβλημα. Thanks, η σύνδεσή μου πρέπει να φταίει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Thanks, η σύνδεσή μου πρέπει να φταίει... κανε και κανενα restart, ποτε δε ξερεις. μια φορα μου ειχε λυθει ετσι, αν και μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός. αν και λογικά θα δοκίμασες ήδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα