Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει κανείς που να του ήρθε η επίσημη αναβάθμιση για Widnows 10 mobile? Έχω το lumia 830 και δεν μου έχει έρθει κάτι προς το παρόν!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορούμε κάπως να στείλουμε πολλά αρχεία μαζί (φωτογραφίες) με bt; Μία μία με αφήνει, όταν επιλέγω πολλές δεν μου δίνει επιλογή για κοινοποίηση

• Like 1

Μπορούμε κάπως να στείλουμε πολλά αρχεία μαζί (φωτογραφίες) με bt; Μία μία με αφήνει, όταν επιλέγω πολλές δεν μου δίνει επιλογή για κοινοποίηση

Αν τις επιλεξω ναι μ'αφηνει να στειλω(lumia 532)Για ενεργοποιησε πρωτα(!) το bluetooth και μετα επιλεξε τες και στειλε....Φωτο στελνεις απτην εφαρμογη photos ετσι;δε μπαινεις σε file explorer?

Αν τις επιλεξω ναι μ'αφηνει να στειλω(lumia 532)Για ενεργοποιησε πρωτα(!) το bluetooth και μετα επιλεξε τες και στειλε....Φωτο στελνεις απτην εφαρμογη photos ετσι;δε μπαινεις σε file explorer?

Ναι από την εφαρμογή φωτογραφίες προσπαθώ...όταν τις επιλέξω οι επιλογές για κοινοποίηση κλπ είναι γκρι, δεν μπορώ να τις επιλέξω. Θα ξαναπροσπαθήσω :)

• Like 1

Λοιπόν, από τη διαχείριση αρχείων με αφήνει να κάνω επιλογή όλων αλλά δεν με αφήνει να στείλω αν είναι πάνω από 100 αρχεία. Από την εφαρμογή φωτογραφίες δεν μπορώ να κάνω επιλογή όλων των φωτογραφιών για να τις στείλω. Πρέπει να τις επιλέγω μία μία.

• Like 1

Λοιπόν, από τη διαχείριση αρχείων με αφήνει να κάνω επιλογή όλων αλλά δεν με αφήνει να στείλω αν είναι πάνω από 100 αρχεία. Από την εφαρμογή φωτογραφίες δεν μπορώ να κάνω επιλογή όλων των φωτογραφιών για να τις στείλω. Πρέπει να τις επιλέγω μία μία.

Δοκιμασε προγράμματα όπως το easy transfer η το shareit

• Like 2

Thanks, η σύνδεσή μου πρέπει να φταίει...

κανε και κανενα restart, ποτε δε ξερεις. μια φορα μου ειχε λυθει ετσι, αν και μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός.

αν και λογικά θα δοκίμασες ήδη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...