Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε 640 χωρίς να ξέρω αν είναι η τελευταία έχει θεματακια. Σε 830 - 930 δεν έχω δοκιμάσει. Έτσι και αλλιώς για το 830 σε δέκα μέρες θα βγουν τα official

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βγηκε 10586.29 για τους fast insiders

δεν βλεπω καποια διαφορα απο την 10586.11

περιμενουμε την rtm στις 14/12 λοιπον

απο την ενημερωση λογισμικου γινεται η εγκατασταση?

Έχουμε κάποιο νέο για ημερομηνία που ξεκινάει το roll out?

Στις 14 δεκεμβρίου ξεκινάει για τα 630,635,640,745,830 και από τις 1 φεβρουαρίου για τα 520,532,625,720,820,920,925,930,1020,1320

• Like 4

επειδή τα νεύρα μου είναι σε κρίσιμη κατάσταση και άκρη δεν βγάζω.

θέλω να μεταφέρω κάτι αρχεία(φώτο-μουσική)απο το τηλέφωνο στον υπολογιστή και το ανάποδο ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να περαστεί συσκευή,όπως γινόταν με ολα τα τηλέφωνα με κουμπακια τοσο καιρό καθώς δεν επιθυμώ να πηγαίνουν οι ήχοι στα ηχεία του υπολογιστή κλπ κλπ.

ΠΩΣ γίνεται αυτο το ρημάδι το πράγμα;

επίσης,δεν μπορώ ακόμα να ξεχωρίσω τι παίζει με τις εντάσεις.

πχ όταν γράφω στο viber και κάνει τον ήχο παράδοσης του μηνύματος,αυτός ελέγχεται απο την δευτερη που λεει πολυμέσα και εφαρμογές ενω οταν μου έρχεται απάντηση και χτυπάει ελέγχεται απο το κουδουνισμα και ειδοποιήσεις;

Σε τι λειτουργικο το συνδεεις και ποιο κινητο ειναι? Κανονικα, αναγνωριζεται σαν mtp device και εχει μεσα του 4-5 συγκεκριμενους φακελους με το σχετικο περιεχομενο, πχ photos, videos κλπ, απ' οπου παιρνεις οτι θες.

Για το αλλο με το viber, ναι. Ο ηχος που βαραει οταν σου ερχεται μνμ ειναι αυτος της ειδοποιησης του τηλεφωνου, οποτε ελεγχεται απο το slider "κουδουνισμα και ειδοποιησεις". Ο ηχος που κανει οταν φευγει το μνμ ειναι της εφαρμογης, οποτε ελεγχεται απο το slider "πολυμεσα και εφαρμογες".

Το κακο ειναι πως το viber δεν πιανεται για εφαρμογη του λειτουργικου, οπως πιανεται πχ το store, ο mail client ή το φιλτρο κλησεων, οποτε η συμπεριφορα του δεν μπορει να ρυθμιστει απο το ρυθμισεις > ειδοποισεις και ενεργειες.

• Like 1

Σε τι λειτουργικο το συνδεεις και ποιο κινητο ειναι? Κανονικα, αναγνωριζεται σαν mtp device και εχει μεσα του 4-5 συγκεκριμενους φακελους με το σχετικο περιεχομενο, πχ photos, videos κλπ, απ' οπου παιρνεις οτι θες.

δικό μου το λάθος,δεν ανέφερα οτι ειναι για συνδεση με bluetooth.Λειτουργικό 7αρια.

Για το αλλο με το viber, ναι. Ο ηχος που βαραει οταν σου ερχεται μνμ ειναι αυτος της ειδοποιησης του τηλεφωνου, οποτε ελεγχεται απο το slider "κουδουνισμα και ειδοποιησεις". Ο ηχος που κανει οταν φευγει το μνμ ειναι της εφαρμογης, οποτε ελεγχεται απο το slider "πολυμεσα και εφαρμογες".

Το κακο ειναι πως το viber δεν πιανεται για εφαρμογη του λειτουργικου, οπως πιανεται πχ το store, ο mail client ή το φιλτρο κλησεων, οποτε η συμπεριφορα του δεν μπορει να ρυθμιστει απο το ρυθμισεις > ειδοποισεις και ενεργειες.

ποιο καμάρι το σκέφτηκε αυτο με τις ειδοποιήσεις απορώ.

Δηλαδη εαν θελω να τηλέφωνα και τα μηνύματα να χτυπάνε στο 3 και το viber στο 10 απλα το ξεχνάω.

εμπρός για πίσω ενα πράγμα. :-(

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...