01jnr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 εχω ενα θεμα με το store,κανει ληψη η συσκευη αλλα στην εγκατασταση βγαζει σφαλμα.δοκιμασα αποθηκευση στην καρτα και στην συσκευη αλλα παλι το ιδιο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimisvog Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Κατέβασε το Photo Lock Free... Ναι γιατί δεν έχει αναφερθεί δύο ποστ παραπάνω.. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Windows Phone Internals 1.0 release I am proud to announce the immediate availability of Windows Phone Internals 1.0. This tool allows you to unlock the bootloader of selected Lumia Windows Phone models. After unlocking the bootloader, you can enable Root Access on the phone or create and flash Custom ROM's. I created a short introduction video to show the features of the tool. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ναι γιατί δεν έχει αναφερθεί δύο ποστ παραπάνω.. :P Ουπς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaiko Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Παντος και εγω σαν Νεος χρηστης windows phone.. Αυτο που παρατηρισα ειναι οτι πριν ξεκινισουν το λειτουργικο για κινητα επρεπε να ειχα προβλεψει το θεμα με τα application...Για δεν ειναι και μικρο προβλημα αυτο... Το λειτουργικο πες θα διορθοσει τα προβληματα του με updaite .. αλλα τα app?!?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Παντος και εγω σαν Νεος χρηστης windows phone.. Αυτο που παρατηρισα ειναι οτι πριν ξεκινισουν το λειτουργικο για κινητα επρεπε να ειχα προβλεψει το θεμα με τα application... Για δεν ειναι και μικρο προβλημα αυτο... Το λειτουργικο πες θα διορθοσει τα προβληματα του με updaite .. αλλα τα app?!?! σαν νεος χρήστης πες μας τι σου λείπει μήπως υπάρχει κατι που δεν έχεις βρει και μπορεί να σε καλύψει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι τοσο οτι λυπει κατι (χάρη στα 3rd paty apps πχ 6tag) αλλα συνήθως οι υλοποιησεις σε σχεση με αλλες πλατφορμες ειναι ελλιπείς. Βεβαια εμενα προσωπικα δεν μου λυπει κατι και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος με το smooth λειτουργικο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εφαρμογή για να κάνω backup τα sms υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revvok Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εφαρμογή για να κάνω backup τα sms υπάρχει; contacts+message backup 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 contacts+message backup Ευχαριστώ φίλε μου, προσπαθούσα να το εγκαταστήσω από χτες αλλά μου έβγαζε σφάλμα μέχρι που κοίταξα το log. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά έβαλα τα 10 στο 535.. δεν τρελάθηκα, είχε πράγματα που μου άρεσαν αλλά και περισσότερα που δεν τα άντεχα συνεπώς πήγα πίσω στα 8.1 μέσο του Recovery Tool θα περιμένω όταν βγουν τα επίσημα και βλέπουμε τότε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά έβαλα τα 10 στο 535.. δεν τρελάθηκα, είχε πράγματα που μου άρεσαν αλλά και περισσότερα που δεν τα άντεχα συνεπώς πήγα πίσω στα 8.1 μέσο του Recovery Tool θα περιμένω όταν βγουν τα επίσημα και βλέπουμε τότε! φιλε αν εβαλες την 10586.11 τοτε ειναι η επίσημη και μην περιμενεις να δεις κάποια τρομερή διαφορα όταν πάρεις το update μεσω του windows update. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rage_unseen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 υποτιθεται θα δωθουν κ firmware updates για καθε συσκευη ξεχωριστα πριν την αναβαθμιση σε 10 κ οχι αποκλειεται η buggy 10586.11 να ειναι rtm ,την εχω day 1 σε lumia 730 κ τα προβληματα ειναι αρκετα ,απο εφαρμογες που δεν δουλευουν μεχρι το ιδιο το os ,με restarts κλπ κουλα γιατι αν ειναι η ms δεν εχει παρει καλο δρομο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 σε 930 άψογα κανένα απολύτως πρόβλημά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Σε 535 αψογα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα