Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω ενα θεμα με το store,κανει  ληψη  η συσκευη αλλα  στην εγκατασταση βγαζει σφαλμα.δοκιμασα  αποθηκευση στην καρτα  και  στην  συσκευη  αλλα παλι  το ιδιο..... :mellow:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Windows Phone Internals 1.0 release

I am proud to announce the immediate availability of Windows Phone Internals 1.0. This tool allows you to unlock the bootloader of selected Lumia Windows Phone models. After unlocking the bootloader, you can enable Root Access on the phone or create and flash Custom ROM's. I created a short introduction video to show the features of the tool.

• Like 3

Παντος και εγω σαν Νεος χρηστης windows phone.. 

Αυτο που παρατηρισα ειναι οτι πριν ξεκινισουν το λειτουργικο για κινητα επρεπε να ειχα προβλεψει το θεμα με τα application...

Για δεν ειναι και μικρο προβλημα αυτο... Το λειτουργικο πες θα διορθοσει τα προβληματα του με updaite .. αλλα τα app?!?!

• Like 1

Παντος και εγω σαν Νεος χρηστης windows phone.. 

Αυτο που παρατηρισα ειναι οτι πριν ξεκινισουν το λειτουργικο για κινητα επρεπε να ειχα προβλεψει το θεμα με τα application...

Για δεν ειναι και μικρο προβλημα αυτο... Το λειτουργικο πες θα διορθοσει τα προβληματα του με updaite .. αλλα τα app?!?!

σαν νεος χρήστης πες μας τι σου λείπει μήπως υπάρχει κατι που δεν έχεις βρει και μπορεί να σε καλύψει.

• Like 2

Δεν ειναι τοσο οτι λυπει κατι (χάρη στα 3rd paty apps πχ 6tag) αλλα συνήθως οι υλοποιησεις σε σχεση με αλλες πλατφορμες ειναι ελλιπείς. Βεβαια εμενα προσωπικα δεν μου λυπει κατι και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος με το smooth λειτουργικο. 

• Like 2

Ευχαριστώ φίλε μου, προσπαθούσα να το εγκαταστήσω από χτες αλλά μου έβγαζε σφάλμα μέχρι που κοίταξα το log.

• Like 1

Παιδιά έβαλα τα 10 στο 535.. δεν τρελάθηκα, είχε πράγματα που μου άρεσαν αλλά και περισσότερα που δεν τα άντεχα συνεπώς πήγα πίσω στα 8.1 μέσο του Recovery Tool θα περιμένω όταν βγουν τα επίσημα και βλέπουμε τότε!

• Like 1

Παιδιά έβαλα τα 10 στο 535.. δεν τρελάθηκα, είχε πράγματα που μου άρεσαν αλλά και περισσότερα που δεν τα άντεχα συνεπώς πήγα πίσω στα 8.1 μέσο του Recovery Tool θα περιμένω όταν βγουν τα επίσημα και βλέπουμε τότε!

φιλε αν εβαλες την 10586.11 τοτε ειναι η επίσημη και μην περιμενεις να δεις κάποια τρομερή διαφορα όταν πάρεις το update μεσω του windows update. 

• Like 1

υποτιθεται θα δωθουν κ firmware updates για καθε συσκευη ξεχωριστα πριν την αναβαθμιση σε 10

κ οχι αποκλειεται η buggy 10586.11 να ειναι rtm ,την εχω day 1 σε lumia 730 κ τα προβληματα ειναι αρκετα ,απο εφαρμογες που δεν δουλευουν μεχρι το ιδιο το os ,με restarts κλπ κουλα

γιατι αν ειναι η ms δεν εχει παρει καλο δρομο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...