Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γενικά και αόριστα δε γνωρίζω κάτι.

το project για το port εφαρμογών απο το ios συνεχίζεται, που θα οδηγήσει δε ξέρω.

απο το android, το project-emulation στην ουσία φαίνεται πως θα ακυρωθεί οριστικά.

Η ενωποίηση του store τον wp και w10 συνεχίζεται κανονικά, όλο και περισσότερες γίνονται universal.

που αντιμετωπίζεις πρόβλημα με εφαρμογές? μήπως υπάρχει λύση απο τώρα και δε χρειάζεται να περιμένεις και να ψάχνεις.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα απλά δεν μου αρέσουν είναι κακογραμμένες σε σχέση με του android!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ερωτηση..... στο Lumia 640 xl Υπαρχει τροπος να κλιδωσουμε ενα φακελο στις φωτογραφιες..???

Δηλαδη να μην βλεπει οποιος θελει?

Επεξ/σία από xaiko

Στο Lumia 435 έχω κάτι θέματα με το "double tap".  Επειδή έχω συνηθίσει με οθόνη resitive δεν πατάω όλο το δάκτυλο πάνω στην οθόνη και μερικές φορές δεν πιάνει το double tap. Αλλά εκτός αυτού το πρωί όταν έχει μείνει ώρες ανέπαφο το κινητό δεν δουλεύει καθόλου. Όταν το ξυπνήσω με το κουμπάκι στο πλάι μετά δουλεύει κανονικά. Σε εσάς δουλεύει κανονικά;

• Super Moderators

Του χρόνου το καλοκαίρι θα έχουν "ωριμάσει" οι τιμές :P

• Like 2

εχω ενα 640 και  εχω  ολες  τις εφαρμογες μου στην sd.εχω ενα προβλημα ομως τωρα και μου λεει  οτι θελει διαμορφωση και  δεν μπορω να εγκαταστησω κατι εκει.το  ερωτημαμου ειναι,μπορω με καποιον  τροπο να κανω backup τις  εφαρμογες που  εχω στην καρτα για να μην χαθουνε με την διαμορφωση;

εχω ενα 640 και  εχω  ολες  τις εφαρμογες μου στην sd.εχω ενα προβλημα ομως τωρα και μου λεει  οτι θελει διαμορφωση και  δεν μπορω να εγκαταστησω κατι εκει.το  ερωτημαμου ειναι,μπορω με καποιον  τροπο να κανω backup τις  εφαρμογες που  εχω στην καρτα για να μην χαθουνε με την διαμορφωση;

Δε χρειάζεται απαραίτητα διαμόρφωση... Θα την συνδέσεις σε ενα pc και δοκίμασε σε πρωτη φαση να κάνεις μια απλη επιδιόρθωση δίσκου.

• Like 1

Παιδια ερωτηση..... στο Lumia 640 xl Υπαρχει τροπος να κλιδωσουμε ενα φακελο στις φωτογραφιες..???

Υπάρχει Application το Photo Lock Free που μπορείς να μεταφέρεις εκει τις φωτογραφιες που δεν θες να βλεπουν οι αλλοι και να τις κλειδωσεις. Είναι προσωρινή λύση. Ελπίζω στα 10 να βάλουν την δυνατότητα να κλειδώσεις τον φάκελο Photos.

ερώτηση επειδή δεν το βρίσκω υπάρχει τρόπος να πάρουμε ίντερνετ απο το κινητό στον υπολογιστή αφού το έχουμε συνδέσει με καλώδιο;

το μόνο που βρίσκω είναι να κάνει κοινή χρήση μέσω wifi η BT.

• Like 1

ερώτηση επειδή δεν το βρίσκω υπάρχει τρόπος να πάρουμε ίντερνετ απο το κινητό στον υπολογιστή αφού το έχουμε συνδέσει με καλώδιο;

το μόνο που βρίσκω είναι να κάνει κοινή χρήση μέσω wifi η BT.

Οχι. Το κινητο αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη μονο σαν συσκευη mtp και αυτο δεν αλλαζει απο πουθενα.

Κατέβασε το Photo Lock Free...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...