jim_p Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Γινεται σε windows phone να αλλαξει η στατικη ip?Στο lumia 435 που εχω δεν μου δινει την δυνατοτητα,εχω διαβασει οτι μερικες συσκευες το υποστηριζουν αλλα δεν μπορεσα να βρω ποιες,ξερει κανεις τπτ για αυτο? Οχι. Λεγανε οτι θα το βαλουνε σαν feature στα 8.1 update 1 αλλα @@. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ποτε θα πάρουμε τα WP10...??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει κάτι η κάποια ρύθμιση που να βάλω τον ηχο για τα τηλέφωνα στο 3/10 και τις λοιπές ειδοποιήσεις στο 10/10; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά στα Windows 10 - 10581 σε Lumia 640 δεν αναγνωρίζει ακουστικά για κανένα λόγο... ξέρετε κανένα fix? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει κάτι η κάποια ρύθμιση που να βάλω τον ηχο για τα τηλέφωνα στο 3/10 και τις λοιπές ειδοποιήσεις στο 10/10; Οχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimisvog Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Είναι τα καινούργια build steady enough για να το βάλω στην κύρια συσκευή μου; 2ον) Μπορεί κάποιος επιγραμματικά να μου πεί πως θα το κάνω backup & restore σε περίπτωση που κάτι παει στραβά και θέλω να βγώ απο Insider? Thanks in advance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σε Lumia 620. Ψιλοαργει να φορτώσει κάποιες εφαρμογές. Επίσης μου εχει τύχει να παγώσει Εντελώς και να χρειαστεί σοφτ ρεσετ. Αμα πάντως έχεις 1gb ram πιστευω θα είσαι οκ.Από insider μπορείς να βγεις πατώντας leave program στο windows insider. Αμα θέλεις να γυρίσεις πίσω σε 8.1 το κανεις μέσω υπολογιστή με το windows recovery tool. Υποψην οτι λειτουργει σαν hard reset. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2015 από KwstasXt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά πως διαγράφω μια επαφή απτό Skype? Την επαφή την δημιούργησα μέσα απτό Skype! Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δεν τα βλεπω καλα τα πραματα για την πλατφορμα μας. https://www.thurrott.com/mobile/windows-phone/62403/gartner-windows-phone-market-share-falls-below-2-percent 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Βγηκε το τελευταιο build 10586! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2015 από KwstasXt 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γεια σας και πάλι insomniacs...Το 930 έχει γενικό πρόβλημα με το μικρόφωνο όταν γίνεται record απτη κάμερα;;έχει τραβηχτεί ένα βίντεο σε live μαγαζί με δυνατή μουσική (δυνατή) και ακούγεται ίσα ισα με την έννοια ότι πρέπει να το βάλεις κοντά στο αυτί για να τ'ακουσεις....το πήρα στα χέρια μου τράβηξα κοντά στα ηχεία με μουσική,ναι μεν ακούγεται αλλα δεν ακούγεται οσο θα πρεπε δλδ παραπάνω!(sorry για το μεγάλο κείμενο τα γραψα αναλυτικά)να προσθέσω οτι δοκίμασα με surround on/off στο on νμζ οτι ακούγεται λιιγο παραπάνω ενώ στο off πάλι νμζ λιγότερο...Ευχαριστω!Να συμπληρώσω ότι όταν μιλάει και βάζει μεγάφωνο δεν ακούγεται στο μικρόφωνο!! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2015 από olimpiakos 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Τελικά ρε παιδιά τι θα γίνει με τα 10 και τις εφαρμογές? θα τις κάνουν καλύτερες? θα δέχονται από android ή ios κλτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Τελικά ρε παιδιά τι θα γίνει με τα 10 και τις εφαρμογές? θα τις κάνουν καλύτερες? θα δέχονται από android ή ios κλτ? απο android μπήκε στο πάγο επ αόριστον μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 απο android μπήκε στο πάγο επ αόριστον μάλλον. ξέρουμε γενικά όμως κάτι σχετικά με τις εφαρμογές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 γενικά και αόριστα δε γνωρίζω κάτι.το project για το port εφαρμογών απο το ios συνεχίζεται, που θα οδηγήσει δε ξέρω.απο το android, το project-emulation στην ουσία φαίνεται πως θα ακυρωθεί οριστικά.Η ενωποίηση του store τον wp και w10 συνεχίζεται κανονικά, όλο και περισσότερες γίνονται universal.που αντιμετωπίζεις πρόβλημα με εφαρμογές? μήπως υπάρχει λύση απο τώρα και δε χρειάζεται να περιμένεις και να ψάχνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα