Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ειναι αναγκαιο το hard reset, γενικα, οχι μονο για τις preview, απλα συστηνεται.

Εχοντας περασει απο 8.0 (gdr1) σε 8.0 gdr2 σε 8.0 gdr3 (επισημα releases μεχρι εδω και απο δω και κατω με insider preview) σε 8.1 και τελος σε 8.1u1, δεν εκανα ποτε hard reset. Το ιδιο θα κανω με την 10, δηλαδη hard reset μονο αν χρειαστει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επαναφερει το τηλεφωνο στις εργοστασιακες ρυθμισεις του. Γινεται ειτε πηγαινοντας ρυθμισεις > πληροφοριες και πατωντας "επαναφορα του τηλεφωνου", ειτε ετσι

http://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/settings-and-personalization/reset-my-phone

• Like 1

Πηρα τελικα το κινητο το 925 απο το γερμανο δεν μου εκαναν τιποτα και λογικο ειναι και τωρα δεν εχω καθολου σημα..!!! τι κανουμε..?? εχω κανει και hard reset...!!!!

Μπες στο fast ring και θα πάρεις την 10581, η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με την 10166. Πολύ πιο σταθερή, πολύ πιο γρήγορη και με διάφορες προσθήκες. Συστήνεται, φυσικά, hard reset μετά το update.

Η 10586 δεν έχει βγει ακόμα επίσημα, τις επόμενες μέρες πιθανόν.

Το έκανα σήμερα. Έχεις 100% δίκιο, η απόκριση και το νέο λειτουργικό είναι μέρα με νύχτα, ακόμα και το double tap ανταποκρίνεται πιο γρήγορα και άμεσα. Αν και μου άρεσε περισσότερο το θέμα του mail client στην 10166, και ακόμα δεν κατάφερα να ενεργοποιήσω το ελληνικό πληκτρολόγιο στον default dialer (ο οποίος κατά την γνώμη έγινε κλάσεις ανώτερος) το κινητό είναι σταθερότατο και πολύ γρήγορο. Και μιλάμε για το 532, ένα budget κινητό των 80-90€... 

• Like 3

Παιδια ακουστε και κλαψτε.....το πηγα σε εναν μαστωρα για να μου πει γιατι συμβαινουν ολα αυτα και μου ειπε οτι ειναι κλεμμενο..!!! αχχααχαχαχ παιδια θα μας τρελανουν..!!! χαααχ εγω αυτη την στιγμη δεν εχω κινητο γιατι η MD και ο μαστωρας δεν μου το φτιαχνουν ενω δεν ειναι κλεμενο ενταξει οτι να ναι..!!!

• Like 1

Έχει βρει κανένας πως μπορούμε να δούμε λεπτομέρειες για τις εφαρμογές στο νέο Store; Αναφέρομαι σε μέγεθος και έκδοση της κάθε εφαρμογής. Έχω WP10 10581.

Γινεται σε windows phone να αλλαξει η στατικη ip?Στο lumia 435 που εχω δεν μου δινει την δυνατοτητα,εχω διαβασει οτι μερικες συσκευες το υποστηριζουν αλλα δεν μπορεσα να βρω ποιες,ξερει κανεις τπτ για αυτο? :cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...