Xristaras12 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 να ρωτήσω,μιας και 3G χρησιμοποιώ σπάνια έχει λόγο να αφήνω τις σιμ στο 3G; ασκοπη μπαταρία δεν καίει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 να ρωτήσω,μιας και 3G χρησιμοποιώ σπάνια έχει λόγο να αφήνω τις σιμ στο 3G; ασκοπη μπαταρία δεν καίει; Καπως ετσι το χω στο μυαλο μου!Αν προκειται μονο για κλησεις 2G εαν προκειται για ιντερνετ ανοιγμα 3G!Ναι ασκοπη μπαταρια καθως αναγκαζεται να ψαχνει διαθεσιμο(καλυτερο)σημα 2G-3G 3G-2G και παει λεγοντας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καπως ετσι το χω στο μυαλο μου!Αν προκειται μονο για κλησεις 2G εαν προκειται για ιντερνετ ανοιγμα 3G!Ναι ασκοπη μπαταρια καθως αναγκαζεται να ψαχνει διαθεσιμο(καλυτερο)σημα 2G-3G 3G-2G και παει λεγοντας! ναι και γω αυτό σκέφτομαι,ειδικά στη σχολή η κοτέ πασχίζει να βρει σήμα ενω η βόντα ειναι μια χαρά. το έχω έτσι απο τότε που το πήρα απλα έλεγα μήπως στα smartphones έχουν αλλάξει τα δεδομένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εχω ψηθει ασχημα με τα 10αρια. Απλα εκανα το slow insider και την εκδοση που εβαλε ηταν με πολλα bugs, δεν αντεξα ουτε 6ωρο και εκανα roll back πισω... Ε σίγουρα. Αλλωστε στο τελεύταιο build πλέον δε χρειάζεται roll back to 8.1 Αυριο αναμένουμε και το καινούριο 575 build με πολλά fixes , new features κλπ Να βαζω fast insider δλδ; To slow το ειχα για πιο σταθερό. LUmia 535 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Καλυτερα fast insider. Σήμερα αναμένεται το νέο build 10575 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 να ρωτήσω,μιας και 3G χρησιμοποιώ σπάνια έχει λόγο να αφήνω τις σιμ στο 3G; ασκοπη μπαταρία δεν καίει; Εγώ όλα μου τα κινητά τα δουλεύω σε 2g. Καλύτερο σήμα και καλύτερη μπαταρία. Όταν χρειαστώ mobile internet το γυρίζω σε 3g, κάνω αυτό που θέλω και το κλείνω πάλι. Αν δεν έχεις θέμα να είσαι συνεχώς online (mail, ειδοποιήσεις κλπ) νομίζω είναι το καλύτερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εγώ όλα μου τα κινητά τα δουλεύω σε 2g. Καλύτερο σήμα και καλύτερη μπαταρία. Όταν χρειαστώ mobile internet το γυρίζω σε 3g, κάνω αυτό που θέλω και το κλείνω πάλι. Αν δεν έχεις θέμα να είσαι συνεχώς online (mail, ειδοποιήσεις κλπ) νομίζω είναι το καλύτερο κομπλέ,καλά το υπέθεσα τελικώς. Αυτό ακριβώς έκανα γενικότερα απλα ελεγα μηπως έχουν αλλάξει τα 3G δίκτυα και έχουν ισάξια καλυψη με τα 2G,αλλα απ οτι ειδα δεν. Ευχαριστώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 υπαρχει καποιος τροπος να παιξεις stream απο veetle σε windows κινητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Veetle = σελιδα με flash και χωρις εκδοση για mobile συσκευες, αρα οχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Πήγα το κινητό της κοπέλας μου στο Γερμανό για να μου το φτιάξουν, φυσικά αυτοί το έστειλαν στην ΜS η ΜS είπε ότι θέλει 540 ευρώ για αυτό το πρόβλημα που έχει, εγώ αυτό το κινητό το πήρα 300 ευρώ από σκρουτζομαγαζο, Lumia 925 και η MS είπε ότι το κινητό έχει ξανά χρησιμοποιηθεί πριν 3χρονια η κοπέλα μου το έχει ήδη 1,5 χρόνο, επίσης αυτό που έχει χαλάσει ειναι το ραδιόφωνο και όταν βάζει ανοιχτή ακρόαση απενεργοποιείται το mic και δεν ακούει ο άλλος και για αυτό ζήτησαν 540 ευρώ...!!! Τι έχετε να πείτε..?? Όταν το ειχα πάρει ήταν όλα σφραγισμένα...!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Να του κανεις hard reset δοκιμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Πήγα το κινητό της κοπέλας μου στο Γερμανό για να μου το φτιάξουν, φυσικά αυτοί το έστειλαν στην ΜS η ΜS είπε ότι θέλει 540 ευρώ για αυτό το πρόβλημα που έχει, εγώ αυτό το κινητό το πήρα 300 ευρώ από σκρουτζομαγαζο, Lumia 925 και η MS είπε ότι το κινητό έχει ξανά χρησιμοποιηθεί πριν 3χρονια η κοπέλα μου το έχει ήδη 1,5 χρόνο, επίσης αυτό που έχει χαλάσει ειναι το ραδιόφωνο και όταν βάζει ανοιχτή ακρόαση απενεργοποιείται το mic και δεν ακούει ο άλλος και για αυτό ζήτησαν 540 ευρώ...!!! Τι έχετε να πείτε..?? Όταν το ειχα πάρει ήταν όλα σφραγισμένα...!!! Να χρησιμοποιήθηκε πριν 3 χρόνια αποκλείεται να σου είπαν γιατί η συσκευή κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2013. Την απόδειξη την έχεις; Την έδωσες; Τα 540€ μου φαίνονται απίθανα. Ακόμα και πλακέτα να σου αλλάξουν ή να σου δώσουν καινούργια συσκευή πάνω από 200€ δεν υπάρχει περίπτωση να σου είπαν. Το service είσαι σίγουρος ότι είναι της MS; Μήπως είναι η Arvato; Την τιμή στην είπε ο υπάλληλος από τον Γερμανό ή σε πήραν τηλέφωνο από το service; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά δοκίμασα να φορτίσω το 435 με έναν φορτιστή αυτοκινήτου ενός PDA και μου έγραψε αργή φόρτιση και να επιλέξω ένα κατάλληλο φορτιστή. Αυτός βγάζει 5V/ 1A. Δεν ταιριάζουν τα pins; Επίσης δεν μου λειτουργούν τα hands free από παλιότερα Nokia με 4 επαφές. Τι hands free πρέπει να πάρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Να χρησιμοποιήθηκε πριν 3 χρόνια αποκλείεται να σου είπαν γιατί η συσκευή κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2013. Την απόδειξη την έχεις; Την έδωσες; Τα 540€ μου φαίνονται απίθανα. Ακόμα και πλακέτα να σου αλλάξουν ή να σου δώσουν καινούργια συσκευή πάνω από 200€ δεν υπάρχει περίπτωση να σου είπαν. Το service είσαι σίγουρος ότι είναι της MS; Μήπως είναι η Arvato; Την τιμή στην είπε ο υπάλληλος από τον Γερμανό ή σε πήραν τηλέφωνο από το service; Λοιπόν ο Γερμανός μου είπε ότι το πήγε στο service της MS, το πρόβλημα ομως λέει ότι ειναι πάνω στην πλακέτα και ότι για να μου το φτιάξουν ειναι 540 και όσο για την απόδειξη δεν μου την δέχεται ο Γερμανός,επίσης παίρνω τηλέφωνο αυτό το σκρουτζομαγαζο και μου λέει να το πάω στην αντιπροσωπία,δηλαδή μετά λες και ένα "έλεος". Έκανα εγώ ένα hard reset και προφανώς δεν έφτιαξε..!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλά, ό,τι να 'ναι πρέπει να σου είπε ο Γερμανός. Πάρε τη συσκευή πίσω και κάλεσε στο 211 1206 500 και ρώτα τους που είναι το service τους να το πας εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα