Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το διπλό πάτημα το καταλαβαίνει από την οθόνη αφής προφανώς.

Αυτό που λες, ίσως να έχει να κάνει με τη λειτουργία της glance screen.

Νομιζω οτι έχεις δικιο καθώς δε θυμαμαι τι ειχα ενεργοποιησει τοτε και το ειδα!Παιζει να ταν το glance screen!
Δημοσ.

και το τελευταιο για σημερα (μάλλον)

είναι λογικό απο τις 6:30 το πρωι να έχω 53% μπαταρία εως τώρα;

εχω μιλήσει καμια ώρα στο τηλέφωνο και κανενα 10λεπτο fb απο 3G,κατέβασα κάτι εφαρμογές απο wifi και δοκίμασα 1 παιχνίδι(escape the mansion νομίζω)για κανενα 15λεπτο.

Υπόψιν είμαι στην 3η φόρτιση και ειμαι και με τις 2 σιμ ενεργες

όποτε δεν θέλω 3G γυρνάω την μια sim που μπαίνω ιντερνετ σε 2G.

• Like 1
Δημοσ.

και το τελευταιο για σημερα (μάλλον)

είναι λογικό απο τις 6:30 το πρωι να έχω 53% μπαταρία εως τώρα;

εχω μιλήσει καμια ώρα στο τηλέφωνο και κανενα 10λεπτο fb απο 3G,κατέβασα κάτι εφαρμογές απο wifi και δοκίμασα 1 παιχνίδι(escape the mansion νομίζω)για κανενα 15λεπτο.

Υπόψιν είμαι στην 3η φόρτιση και ειμαι και με τις 2 σιμ ενεργες

όποτε δεν θέλω 3G γυρνάω την μια sim που μπαίνω ιντερνετ σε 2G.

Ψιλολογικο μου φαίνεται! Απλα θέλει στρωσιμο η μπαταρία! ; )Μοντελο:435? ?
Δημοσ.

Ψιλολογικο μου φαίνεται! Απλα θέλει στρωσιμο η μπαταρία! ; )Μοντελο:435? ?

ναι 435 Dual Και με 2 σιμ πανω.

Θα δουμε πως θα παει και στις επόμενες μέρες αν και δεν την αφηνω να πέσει κάτω απ το 40% και το βαζω τη νυχτα για φορτιση,το πρωι λογω σχολης φευγω νωρίς :-D

ηδη παντως πηρα και ενα powerbank για καλό και κακό.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα και κατω απο 40% να πεσει δε θα παθει τιποτα!Ακομα και 15 να πεσει μια χαρα ειναι!Χρησιμοποιησε την αφοβα!

μωρέ ψυχολογικό ειναι περισσότερο,απλα λόγω σχολής κλπ δεν προλαβαίνω να την αδειάσω περαιτέρω.

Όταν ειμαι εξω δεν χρησιμοποιω ιντερνετ κλπ εκτός κ αν χρειάζομαι κάτι.

Επίσης,τόνους πως βάζω στο πληκτρολόγιο,πατάω το ' και δεν κάνει κάτι

• Like 1
Δημοσ.

μωρέ ψυχολογικό ειναι περισσότερο,απλα λόγω σχολής κλπ δεν προλαβαίνω να την αδειάσω περαιτέρω.

Όταν ειμαι εξω δεν χρησιμοποιω ιντερνετ κλπ εκτός κ αν χρειάζομαι κάτι.

Επίσης,τόνους πως βάζω στο πληκτρολόγιο,πατάω το ' και δεν κάνει κάτι

Εμένα στο 640 βάζει τόνους όταν πατάω το ' μετά το γράμμα που θέλω. Αν και οι περισσότερες λέξεις είναι έτοιμες με τόνους!

• Like 4
Δημοσ.

Για τόνους κρατάς πατημένο το φωνήεν που θέλεις και εμφανίζεται τονισμένο για επιλογή. Αλλά και όπως λέει ο zio10 γίνεται τώρα που το δοκίμασα. Αν το κάνεις όπως στον υπολογιστή δηλαδή πρώτα το ΄ και μετά το φωνήεν δεν γίνεται.

Δημοσ.

Εμένα στο 640 βάζει τόνους όταν πατάω το ' μετά το γράμμα που θέλω. Αν και οι περισσότερες λέξεις είναι έτοιμες με τόνους!

τώρα εαν πω οτι μου φαίνεται τρομερά ανάποδο το συγκεκριμένο πράγμα; :P

επίσης δεν χρησιμοποιώ το λεξικό κλπ που έχει,ισως εαν μου την βαρέσει κάποια στιγμή.

ποτέ σε κανενα τηλέφωνο δεν έχω βάλει το Τ9 που λέμε

• Like 2
Δημοσ.

τώρα εαν πω οτι μου φαίνεται τρομερά ανάποδο το συγκεκριμένο πράγμα; :P

επίσης δεν χρησιμοποιώ το λεξικό κλπ που έχει,ισως εαν μου την βαρέσει κάποια στιγμή.

ποτέ σε κανενα τηλέφωνο δεν έχω βάλει το Τ9 που λέμε

Ούτε εγώ χρησιμοποίησα ποτέ t9 κλπ, απλά έχει αρκετές λέξεις και όπως γράφεις τις βγάζει από πάνω και μπορείς να τις επιλέξεις ή να πατήσεις απλά space και παίρνει την πρώτη. Δοκίμασέ το, βολεύει!

• Like 2
Δημοσ.

Lumia 520 κόλλησε κατά την αναβάθμιση..

7 εφαρμογές δεν αναβαθμιστηκαν ποτέ.

Το έκανα επαναφορά αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα και να εγκαταστήσω το here drive - το here maps το εγκατέστησα με το system app pusher

Καμιά ιδέα? ?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και από μένα,

Πρόσφατα απέκτησα ένα Lumia 640 και σκέφτομαι να το αναβαθμίσω (έστω δοκιμαστικά) στα Windows 10 (Preview προφανώς).Μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα κάτι τέτοιο,και αν ναι,είναι εύκολο να το γυρίσω πάλι πίσω στα 8.1 αν δε μου κάνουν ή έχουν προβλήματα;;

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και από μένα,

Πρόσφατα απέκτησα ένα Lumia 640 και σκέφτομαι να το αναβαθμίσω (έστω δοκιμαστικά) στα Windows 10 (Preview προφανώς).Μπορεί να γίνει σχετικά εύκολα κάτι τέτοιο,και αν ναι,είναι εύκολο να το γυρίσω πάλι πίσω στα 8.1 αν δε μου κάνουν ή έχουν προβλήματα;;

Ναι είναι εύκολο κατεβάζεις το Windows Insider απτό store. Μετά για να τα γυρίσεις πίσω στα 8 κατεβάζεις το Lumia Recovery Tool στο pc συνδέεις το κιν με USB και τα γυρνάς!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...