Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το 435 DS μου πάντως,για 68€ που έδωσα...μια χαρά είναι!

Περιμένω τα 10ρια,να δω τι παίζει - τελική έκδοση -...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ένα θεματάκι με τον explorer στο 640xl. Πολλές φορές όταν έχω 2-3 καρτέλες ανοιχτές πηγαίνω στη σελίδα που δείχνει τις ανοιχτές καρτέλες, αν επιλέξω κάποια αυτή φορτώνει την σελίδα που ήμουν πριν και όχι αυτή που υποτίθεται ότι έχω ανοιχτή στην καρτέλα! Συμβαίνει και σε άλλους; 

Αυτό μόνο εγώ το παθαίνω;

Επειδή όταν πατάς το κουμπί των καρτελών, δεν είναι πολύ ξεκάθαρο ποιά απ' όλες τις καρτέλες είναι αυτή που ήσουν πριν, μήπως κατά λάθος πατάς την ίδια καρτέλα που ήσουν πριν;

• Like 3

Επειδή όταν πατάς το κουμπί των καρτελών, δεν είναι πολύ ξεκάθαρο ποιά απ' όλες τις καρτέλες είναι αυτή που ήσουν πριν, μήπως κατά λάθος πατάς την ίδια καρτέλα που ήσουν πριν;

Όχι γιατί μπορεί να το κάνει κι όταν είναι ξεκάθαρο (διαφορετική διεύθυνση εντελώς δηλαδή)

• Like 2

Μπορεί να μου πει κάποιος πως γινεται να φύγει η μουσική(το κομμάτι γενικότερα)απο την μπαρα εντασης οταν θελω να το βαλω στο αθορυβο πχ;

μέχρι στιγμής μόνο με restart φευγει.

Το θεωρω λιγο ενοχλητικό.

• Like 1

Μπορεί να μου πει κάποιος πως γινεται να φύγει η μουσική(το κομμάτι γενικότερα)απο την μπαρα εντασης οταν θελω να το βαλω στο αθορυβο πχ;

μέχρι στιγμής μόνο με restart φευγει.

Το θεωρω λιγο ενοχλητικό.

Υπάρχουν εφαρμογές για να κάνουν αυτό που ζητάς.

Πχ https://www.microsoft.com/el-gr/store/search/apps?q=stop+music

• Like 1

Υπάρχουν εφαρμογές για να κάνουν αυτό που ζητάς.

Πχ https://www.microsoft.com/el-gr/store/search/apps?q=stop+music

ευχαριστώ,το θεωρουσα πιο απλό μπορώ να πω απλά δεν καταλαβαίνω γιατι να συμβαινει αυτο,ας ειχαν επιλογη να μπορεις να το απενεργοποιείς

το πήγα σημερα απο το κατάστημα οπου ο πωλητης το ακουσε κανονικα και μου λεει οντως εχει προβληματακι αλλα δεν το καλύπτει το doa γιατι η υπολοιπη συσκευη ειναι πληρως λειτουργικη οπως και το ηχειο ασχετως εαν τρίζει λιγο,εαν βαλω την ενταση στο 5-6 ειναι οκ.

Μου λεει να το παω αντιπροσωπεια η να το στειλει εκεινος.

παω κανω κάτι δουλειες εξω γυρνάω μετα απο κανενα 2 ωρο στο σπιτι,με παιρνουν τηλέφωνο και εφτιαξε μονο του,ουτε τσιριζει ουτε τριζει ακομα και στο 10/10.

αβυσσος τα ηλεκτρονικα;

Βασικά, είναι η φάση που δεν δουλεύει μία συσκευή σωστά για καιρό και σε ταλαιπωρεί πολύ, και μόλις πας να επιδείξεις σε κάποιον το πρόβλημα της και να διαμαρτυρηθείς γι' αυτό, λειτουργεί ρολόι.

• Like 2

επομενη ερώτηση.(lumia 435 DS)

Εαν εχω ανοιχτό το double tap για να ανοιξω την οθονη αντι του power button εχω παραπάνω κατανάλωση μπαταρίας;

Νομίζω πως ναι. Όσο το είχα δοκιμάσει παλαιότερα πρέπει να έτρωγε παραπάνω.

θυμάμαι σε ενα 520 οταν το ειχα ενεργοποιήσει εγραφε οτι καταναλώνει παραπάνω μπαταρία.

Σε μενα στο 435 δεν γράφει κάτι,το απενεργοποιήσα απλά(ναι εχω γινει ψυχακιας-απο εκει που φόρτιζα το nokia 206 ανα 3 μέρες τωρα θελουμε καθημερινα με την ιδια χρήση :P )

• Like 1

Για το double tap που λετε 'δουλευει' με τον αισθητηρα οποτε ναι τρωει μπαταρια!Ενω το έχετε ανοιχτο(το double tap) κλειδωστε την οθονη και βαλτε ενα κινητο με καμερα της προκοπης πανω απτο ακουστικο του κινητου (στους αισθητήρες) και θα δείτε οτι ειναι ενα λαμπακι κόκκινο αναμενο!Απο κει 'καταλαβαινει' το διπλο πατημα!

Για το double tap που λετε 'δουλευει' με τον αισθητηρα οποτε ναι τρωει μπαταρια!Ενω το έχετε ανοιχτο(το double tap) κλειδωστε την οθονη και βαλτε ενα κινητο με καμερα της προκοπης πανω απτο ακουστικο του κινητου (στους αισθητήρες) και θα δείτε οτι ειναι ενα λαμπακι κόκκινο αναμενο!Απο κει 'καταλαβαινει' το διπλο πατημα!

Το διπλό πάτημα το καταλαβαίνει από την οθόνη αφής προφανώς.

Αυτό που λες, ίσως να έχει να κάνει με τη λειτουργία της glance screen.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...