jim_p Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως εγω απογοητεύτηκα λίγο, ακόμα οι developers σε σημαντικες εφαρμογες δεν δείχνουν την ιδια προσοχή το οποίο σε τελική ανάλυση χρεώνεται στο λειτουργικό, τον τελικο πελάτη δεν τον ενδιαφερει τι και πως...παρατηρώ επίσης μια εμμονή σε splash screens Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι η εφαρμογή του messenger στο facebook , πάρα πολύ κακώς αφαιρέθηκε το intergration στο messenger hub. Ηταν ενα απο τα ατου της πλατφορμας, όπως το να μπορεις να παρακολουθεις παραλληλα το twitter και στο facebook ταυτοχρονα χωρις να μπεις ποτε στις εφαρμογές τους! Ευτυχως αυτο δεν ξηλωθηκε αν και με ενοχλει που σε αναγκαζει πλεον να μπεις στην εφαρμογη για να δεις σχολια και να κανεις Like για παραδειγμα. Και τωρα χρειαζεται να μπαινουμε ολη την ωρα σε μια κακή εφαρμογη για μηνύματα στο FB.... Ανησυχω για το μέλλον της πλατφορμας γιατι το android πλέον έχει βελτιωθεί πολύ και στη MS σιγουρα έχουν λιγότερους πόρους που ασχολούνται με την πλατφόρμα Για αυτο δεν ευθυνεται η ms αλλα το fb που εκοψε την υποστηριξη για τριτους messengers. Τα εχω πει εδω, μην τα ξαναλεω http://www.insomnia.gr/topic/572420-η-microsoft-σκοτώνει-το-facebook-connect-στα-windows-phone/?p=54065312 Και μην ξεχνας το facebook (σαν εταιρια, facebook inc.) φτιαχνει και την εφαρμογη του fb και την εφαρμογη του messenger για το android (και 10+ ακομα), οποτε λογικο ειναι να κανουν οποιο integration θελουν. Στα wp, την εφαρμογη του fb την φτιαχνει η ms και το facebook (σαν εταιρια παλι) μονο τον messenger! Ομοιως, η google δεν φτιαχνει τιποτε αλλο για wp εκτος απο μια εφαρμογη με το ονομα google για φωνητικη αναζητηση, η οποια ειναι παρατημενη εντελως. links facebook inc. apps @ play store https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/messenger/9wzdncrf0083 facebook app @ wp store https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/facebook/9wzdncrfhv5g messenger app @ wp store https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/messenger/9wzdncrf0083 google app @ wp store https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/google/9wzdncrfhx3w Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 καλά και ωραία όλα αυτα εγώ τα ξέρω και αγόρασα συνειδητά WP, όμως το αποτέλεσμα είναι συγκεκριμένο και αυτό που ενδιαφέρει ένα τελικό χρήστη ο οποίος φυσικά δεν θα κάτσει να ασχοληθεί με τι και πως, αλλά θα πάει να πάρει το android του... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Έτσι ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν βγουν επίσημα τα 10άρια θα μας έρθει μήνυμα για ενημέρωση στο κινητό λογικά ε; Αναβαθμίζεις χωρίς να χάσεις τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν βγουν επίσημα τα 10άρια θα μας έρθει μήνυμα για ενημέρωση στο κινητό λογικά ε; Αναβαθμίζεις χωρίς να χάσεις τίποτα; Έτσι θα έπρεπε, αλλά δεν το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2.1Ohm Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι θεμα και την microsoft οχι μονο των developers!Μπορει μερικες εφαρμογες να της κανει η ιδια (επισημες με παραπλησια ονοματα) ετσι ωστε να δουλευουν καλα κ μετα που θα αρχισει ο ανταγωνισμος θα αρχισουν και οι developoers να ξυπναν!Επισης μπορει να κανει πιο ανταγωνιστηκο το store τις αφηνωντας η χρηματιζοντας η ιδια τις κλτρες εφαρμογες σαν επαθλο! Ολοκληρος κολοσος ειναι ας ριξει λιγο χρημα παραπανω στο λειτουργικο τις και αμα δν πιασει δν επιασε τι να κανουμε δν θα χρεωκοπησει κιολας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ειναι θεμα και την microsoft οχι μονο των developers! Μπορει μερικες εφαρμογες να της κανει η ιδια (επισημες με παραπλησια ονοματα) ετσι ωστε να δουλευουν καλα κ μετα που θα αρχισει ο ανταγωνισμος θα αρχισουν και οι developoers να ξυπναν! Επισης μπορει να κανει πιο ανταγωνιστηκο το store τις αφηνωντας η χρηματιζοντας η ιδια τις κλτρες εφαρμογες σαν επαθλο! Ολοκληρος κολοσος ειναι ας ριξει λιγο χρημα παραπανω στο λειτουργικο τις και αμα δν πιασει δν επιασε τι να κανουμε δν θα χρεωκοπησει κιολας! Εδώ είχε ρίξει πόσο χρήμα και προώθηση στο...zune! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το mix radio λειτουργει σε σας; εμενα τελευταια ολο service issue μου πεταει. κινητο : Lumia 620 με Win 8.1 denim. edit : Διαβασα reviews στο store , και εν ετη 2015 εχουν και αλλοι αρνητικη εμπειρια.Παιζει να σταματησε σαν υπηρεσια. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2015 από KwstasXt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Το mix radio ήθελε λογαριασμό νοκια για να λειτουργεί ... Αλλά από την στιγμή που η νοκια σταμάτησε τις υπηρεσίες της και τοτε σταμάτησε κ αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδιά! Μόλις παρήγγειλα ένα Lumia 435 και θα ήθελα να μου πείτε ποιες εφαρμογές να βάλω για να μου κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Αν οι προεγκατεστημένες είναι καλές ακόμα καλύτερα. 1)Με ενδιαφέρει να βλέπω ταινίες με υπότιτλους χωρίς να κάνω μετατροπή. Οι περισσότερες ταινίες είναι από YIFY. Ήχο AC3 θα παίζει στα avi; 2)Music player 3)Ότι άλλο αξίζει ευπρόσδεκτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revvok Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδιά! Μόλις παρήγγειλα ένα Lumia 435 και θα ήθελα να μου πείτε ποιες εφαρμογές να βάλω για να μου κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Αν οι προεγκατεστημένες είναι καλές ακόμα καλύτερα. 1)Με ενδιαφέρει να βλέπω ταινίες με υπότιτλους χωρίς να κάνω μετατροπή. Οι περισσότερες ταινίες είναι από YIFY. Ήχο AC3 θα παίζει στα avi; 2)Music player 3)Ότι άλλο αξίζει ευπρόσδεκτο. 1) CCplayer 2) Υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές, ανάλογα τις προτιμήσεις σου. Αν δν σου κάνει ο default δοκίμασε zbox, perfect music, ModernMusic, Loco music player, Listen, QuickPlay 3) Mytube! ή tubecast για youtube, Easy transfer για ασύρματη σύνδεση με pc, #1 Toolkit, Nextgen Reader. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδιά! Μόλις παρήγγειλα ένα Lumia 435 και θα ήθελα να μου πείτε ποιες εφαρμογές να βάλω για να μου κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Αν οι προεγκατεστημένες είναι καλές ακόμα καλύτερα. 1)Με ενδιαφέρει να βλέπω ταινίες με υπότιτλους χωρίς να κάνω μετατροπή. Οι περισσότερες ταινίες είναι από YIFY. Ήχο AC3 θα παίζει στα avi; 2)Music player 3)Ότι άλλο αξίζει ευπρόσδεκτο. Εγώ χρησιμοποιώ moli player pro για ταινίες Για instagram το 6tag ...είναι ότι καλύτερο υπάρχει Για ringtones το audiko ...κορυφαίο κ αυτό Για facebook την official και την BLACK for facebook Για you tube οι καλύτερες είναι metro tube και tubecast Perfect flashlight για φακό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μονο unibeam για φακο! 9gager για 9gag, επειδη εχει και offline mode, onereader για τα pdf και rapdialer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliasjuve Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Οκ παίδες ,ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το σκαλίσω μόλις έρθει και θα επανέλθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
01jnr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 για φαρμακεια εφημερευοντα δεν υπαρχει κατι ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα