Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάντως που τα έβαλα δε δούλευε η κάμερα καιστα live tiles δεν έβγαζε τον αριθμό των ειδοποιήσεων...

Έκανες hard reset; Και μετά την εγκατάσταση άστο για καμιά ώρα να κατεβάσει και τις όποιες ενημερώσεις απ' το store.

Σε πoια live tiles αναφέρεσαι; Σε μένα αυτά που έχουν θέμα ειναι των calendar και mail. Στο calendar μπήκα, έφτιαξα μια ειδοποίηση για την ίδια μέρα και από τότε δουλεύει κανονικά. Επίσης, έχω παρατηρήσει και μια μικρή καθυστέρηση δευτερολέπτων στο tile των μηνυμάτων. Άλλα, πχ. ο καιρός, δουλεύουν μια χαρά. Γενικά, η start screen έχει θεματάκια άλλα όχι κάτι τρομερό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έκανες hard reset; Και μετά την εγκατάσταση άστο για καμιά ώρα να κατεβάσει και τις όποιες ενημερώσεις απ' το store.

Σε πoια live tiles αναφέρεσαι; Σε μένα αυτά που έχουν θέμα ειναι των calendar και mail. Στο calendar μπήκα, έφτιαξα μια ειδοποίηση για την ίδια μέρα και από τότε δουλεύει κανονικά. Επίσης, έχω παρατηρήσει και μια μικρή καθυστέρηση δευτερολέπτων στο tile των μηνυμάτων. Άλλα, πχ. ο καιρός, δουλεύουν μια χαρά. Γενικά, η start screen έχει θεματάκια άλλα όχι κάτι τρομερό.

τα εκανα αυτα αλλα τιποτα... οποτε μεχρι να λυθουν ολα επεστρεψα στα 8.1. βεβαια τα δοκιμασα σε 640 δε ξερω αν εχει σημασια... στα 930 μου θα περιμενω τα official!!

Πέρασα χτες την καινούρια build στο 520. Σε γενικές γραμμές από θέμα απόκρισης καλά πήγε, αλλά είχα θέματα και ξαναγύρισα σε 8.1. Το πιο σοβαρό είναι ότι δεν έβλεπε με τίποτα το outlook email., calendar και επαφές, παρότι είχα περάσει τον λογαριασμό Microsoft. Είχα κάνει και hard reset μετά την εγκατάσταση. Αλλά κάτι δεν μου αρέσει στον σχεδιασμό του λειτουργικού, μου φαίνεται πιο δύσχρηστο και λείπουν πολλά features από τις κύριες εφαρμογές. Θα μου πείτε preview είναι, οκ.

• Like 2

Ακόμα και στο ταπεινό 520, το νέο build τα πάει μια χαρά. Ελάχιστα "loading/resuming" και γενικότερα η αίσθηση που σου αφήνει είναι ότι είναι σταθερό και γρήγορο.Πολλές στιγμές το νοιώθεις πιο γρήγορο και απ' τα 8.1.

Το μόνο ενοχλητικό είναι η ασταθής lockscreen, άλλοτε αργεί λίγο να δείξει την ώρα, άλλοτε αργεί λίγο να βγάλει το pad για τον κωδικό, αλλά ok, όχι τίποτα τρομερό. Και κάποια μικρά glitches στην start screen. Η κατανάλωση φαίνεται να είναι αυξημένη, το πόσο δεν μπορώ να πω με σιγουρία αφού από χθες το σκαλίζω συνέχεια.

Σχετικα με την καταναλωση ενεργοποιησε το battery saver και παρακολουθα το!Εχω την εντυπωση πως κραταει περισσοτερο η μπαταρια!

Επανέρχομαι πάλι!Υπάρχει εφαρμογή που να βρισκει διπλα αρχεία στην κάρτα SD?Και αν γίνεται (έχω το 532) να μου πείτε (ή με screenshot) να φτιάξω λίγο τα χρωματα!Δηλαδή τα ρυθμιστικα χρωμάτων να τα βάλω και τα 2 στο τέρμα;Ευχαριστώ!

Ρε παιδια εχω το Lumia 640 XL και οταν το βαζω δονηση και ηχος οταν με περνουν τηλεφωνο πρωτα δονηται κ μετα σταματαει κ ξεκιναει να χτυπαει!
Δεν γντ να τα βαλω και τα δυο μαζι και δονηση και ηχος? Ειχα και ενα Lumia 930 και δν ειχα κανενα προβλημα απο οτι θυμαμαι ηταν κ τα 2 μαζι

• Like 1

΅Ευχαριστω παιδες!
Παντως καθολου βολικο αυτο ειδικα οταν ειμαι εξω πολλες φορες δν το καταλαβαινω δν εχει και δυνατο ηχειο..
Δν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη δν το εκαναν ταυτοχρονα!

• Like 2

ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩ ΟΛΟ ΤΟ ZOOM ΟΤΑΝ ΤΡΑΒΑΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ 4Κ.. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ 2160/30 FPS ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ 2160/24 FPS.. EKEI KANEI ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ 4Χ..

Σε Lumia 620 πάντως σέρνεται το τελευταίο build

Έχω 640xl κ από ότι ζω διαβασει είναι το ίδιο σμοοθ με το 8.1 και ακόμα είναι beta οποτε κάποια θεματακια ελπίζω να διορθωθούν..

Σαν κινητό καλό είναι περιμένω τα 10αρια να το σώσουν γιατί τα 8.1 δν μ αρέσουν κ τόσο..

Πάντως εγω απογοητεύτηκα λίγο, ακόμα οι developers σε σημαντικες εφαρμογες δεν δείχνουν την ιδια προσοχή το οποίο σε τελική ανάλυση χρεώνεται στο λειτουργικό, τον τελικο πελάτη δεν τον ενδιαφερει τι και πως...παρατηρώ επίσης μια εμμονή σε splash screens

Ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι η εφαρμογή του messenger στο facebook , πάρα πολύ κακώς αφαιρέθηκε το intergration στο messenger hub. Ηταν ενα απο τα ατου της πλατφορμας, όπως το να μπορεις να παρακολουθεις παραλληλα το twitter και στο facebook ταυτοχρονα χωρις να μπεις ποτε στις εφαρμογές τους! Ευτυχως αυτο δεν ξηλωθηκε αν και με ενοχλει που σε αναγκαζει πλεον να μπεις στην εφαρμογη για να δεις σχολια και να κανεις Like για παραδειγμα. Και τωρα χρειαζεται να μπαινουμε ολη την ωρα σε μια κακή εφαρμογη για μηνύματα στο FB....

Ανησυχω για το μέλλον της πλατφορμας γιατι το android πλέον έχει βελτιωθεί πολύ και στη MS σιγουρα έχουν λιγότερους πόρους που ασχολούνται με την πλατφόρμα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...