Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια τι τηλέφωνα εχετε και παει σφαιρα με το νεο Update? Δεν τα εχω δοκιμασει ακομα, αλλα μπραβο στην Microsoft, αυτο ειναι καλο σημαδι οτι ειμαστε ολο και πιο κοντα στο να παρουμε τα 10ρια και στο κινητο (υπολογιζω μεσα στο 2015)

Κατοχος Lumia 532DS μια χαρα τραβαει τουλαχιστον εγω το θεωρω ταχυτατο απτα 8.1 μαζι με τον edge!(επιτέλους σκεφτηκανε/βαλανε να ανοιγουν τα tabs στο background!)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακόμα και στο ταπεινό 520, το νέο build τα πάει μια χαρά. Ελάχιστα "loading/resuming" και γενικότερα η αίσθηση που σου αφήνει είναι ότι είναι σταθερό και γρήγορο.Πολλές στιγμές το νοιώθεις πιο γρήγορο και απ' τα 8.1.

Το μόνο ενοχλητικό είναι η ασταθής lockscreen, άλλοτε αργεί λίγο να δείξει την ώρα, άλλοτε αργεί λίγο να βγάλει το pad για τον κωδικό, αλλά ok, όχι τίποτα τρομερό. Και κάποια μικρά glitches στην start screen. Η κατανάλωση φαίνεται να είναι αυξημένη, το πόσο δεν μπορώ να πω με σιγουρία αφού από χθες το σκαλίζω συνέχεια.

• Like 1

Το απογευμα μου επεσε κατω το 925 μου και απο τοτε δεν λειτουργει το εσωτερικο ηχειο, εχω ξενερωσει την ζωη μου. Aπο κοτσοβολο ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση αλλα ανετα θα κανει πανω απο μηνα στο service

Το απογευμα μου επεσε κατω το 925 μου και απο τοτε δεν λειτουργει το εσωτερικο ηχειο, εχω ξενερωσει την ζωη μου. Aπο κοτσοβολο ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση αλλα ανετα θα κανει πανω απο μηνα στο service

Το 920 είναι tank. Το έχει τσακίσει ο γιος μου. Έχει πέσει 100 φορές...

Μονο που δεν σε καλυπτει εγγυηση για ζημια που προκαλεσες εσυ :)

ωραία σε ευχαριστώ πολύ Retro θα κάνω ένα reset και ενημερώνω!

Update:Εκανα reset οολα καλα!!Ειναι ακομα πιο γρηγορο!! ;) καμια σχεση με τα 8.1!

Για εξηγήσου καλύτερα φίλε.... Είναι το ίδιο καλά με τα 8ρια?

Μονο που δεν σε καλυπτει εγγυηση για ζημια που προκαλεσες εσυ :)

Θα δοκιμασω την τυχη μου, γιατι εμφανισιακα το τηλεφωνο δεν εχει ουτε γρατζουνια :P

To θεμα ειναι οτι μετα το πεσιμο μιλησα κανονικα στο τηλεφωνο, το βραδυ μου τα εκανε αυτα.....

Θα δοκιμασω την τυχη μου, γιατι εμφανισιακα το τηλεφωνο δεν εχει ουτε γρατζουνια :P

To θεμα ειναι οτι μετα το πεσιμο μιλησα κανονικα στο τηλεφωνο, το βραδυ μου τα εκανε αυτα.....

Αν δεν υπάρχει ζημιά περνάει άνετα εγγύηση.

Μακαρι, το μονο που με φοβιζει ειναι η arvato που αναλαμβάνει το Service, και ειναι οτι πιο σάπιο εχω δει γενικα σε εταιρια απο συμπεριφορα! Αν δεν περασει το service με βλεπω να αγοραζω 640 καινουργιο, η 830 μεταχειρισμενο στα ιδια χρηματα εδω απο το forum

Για εξηγήσου καλύτερα φίλε.... Είναι το ίδιο καλά με τα 8ρια?

Κοιταξε επειδη εκανα reset καθαρη εγκατασταση παρατηρησα διαφορα με πριν που τα περασα πανω απτα 8.1(αν ισχυει αυτο!) παρολαυτα υπαρχουν μερικα glitches οπως λεει και το παιδι revvok πιο πανω!Δηλαδη αν πας settings, system, και μετα display παει λιγο σα το 'καθυστερημενο' με τετοια εννοια ειναι και λιγο τα animations που εχει fade in fade out...Δεν ειναι σπασιμο νευρων παλευεται..απλα λειτουργει σα καθυστερημενο του τυπου εκτελω την επιλογη που μου 'δοθηκε' με καθυστερηση 0,5 δευτερολεπτα(κατι τετοιο :D ) Εχουν βελτιωθει πολυ και ακομα δεν με εχει κανει να γυρισω πισω στα 8.1 .. Μου φαινεται βεβαια πιο γρηγορο σε σχεση με τα 8.1 να με ξεγελανε τα animations να ναι ηδη γρηγορα;Δε ξερω..και ο Edge καλος πιστευω παει πιο γρηγορα στο rendering/loading σελιδων σε σχεση με τον ie! Το μονο bug που βρηκα(και ελπιζω να μην υπαρχει αλλο) ειναι ο groove music ή το αντιθετο οτι προχωραω ενα τραγουδι στο 2:35 (συνολικη διαρκεια κομματιου 4:35 ξερω γω) η μπαρα που μετραει το χρονο παει στο τελος δηλαδη στο 4:35 ενω το τραγουδι το χω προχωρησει απτο 0:00 στο 2:35 πχ!(Σας τρελανα!)

Εγώ πάντως που τα έβαλα δε δούλευε η κάμερα καιστα live tiles δεν έβγαζε τον αριθμό των ειδοποιήσεων...

Για ποιο κινητο μιλαμε;Update απο store εκανες;Γιατι υπαρχει ενα update(δε ξερω αν διορθωνει κατι!)

Κοιταξε επειδη εκανα reset καθαρη εγκατασταση παρατηρησα διαφορα με πριν που τα περασα πανω απτα 8.1(αν ισχυει αυτο!) παρολαυτα υπαρχουν μερικα glitches οπως λεει και το παιδι revvok πιο πανω!Δηλαδη αν πας settings, system, και μετα display παει λιγο σα το 'καθυστερημενο' με τετοια εννοια ειναι και λιγο τα animations που εχει fade in fade out...Δεν ειναι σπασιμο νευρων παλευεται..απλα λειτουργει σα καθυστερημενο του τυπου εκτελω την επιλογη που μου 'δοθηκε' με καθυστερηση 0,5 δευτερολεπτα(κατι τετοιο :D ) Εχουν βελτιωθει πολυ και ακομα δεν με εχει κανει να γυρισω πισω στα 8.1 .. Μου φαινεται βεβαια πιο γρηγορο σε σχεση με τα 8.1 να με ξεγελανε τα animations να ναι ηδη γρηγορα;Δε ξερω..και ο Edge καλος πιστευω παει πιο γρηγορα στο rendering/loading σελιδων σε σχεση με τον ie! Το μονο bug που βρηκα(και ελπιζω να μην υπαρχει αλλο) ειναι ο groove music ή το αντιθετο οτι προχωραω ενα τραγουδι στο 2:35 (συνολικη διαρκεια κομματιου 4:35 ξερω γω) η μπαρα που μετραει το χρονο παει στο τελος δηλαδη στο 4:35 ενω το τραγουδι το χω προχωρησει απτο 0:00 στο 2:35 πχ!(Σας τρελανα!)

Ξεχασα!Αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με τη γλωσσα Greek απτην κατηγορια Keyboard?Παταω να κατεβεί η γλωσσα λεει οτι κατεβαινει αλλα ουσιαστικα δεν κατεβαινει!.Εχω κανονικα ελληνικα απλα θελω να διορθωνει τις λεξεις και να τις 'ζωγραφιζω' αντι να παταω καθε γραμμα να γραφω!

Ξεχασα!Αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με τη γλωσσα Greek απτην κατηγορια Keyboard?Παταω να κατεβεί η γλωσσα λεει οτι κατεβαινει αλλα ουσιαστικα δεν κατεβαινει!.Εχω κανονικα ελληνικα απλα θελω να διορθωνει τις λεξεις και να τις 'ζωγραφιζω' αντι να παταω καθε γραμμα να γραφω!

Από τι λένε το διορθώσανε αλλά ούτε εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω το language pack.

http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-build-10536-language-packs-and-keyboards-can-be-downloaded

• Like 1

Από τι λένε το διορθώσανε αλλά ούτε εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω το language pack.

http://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-build-10536-language-packs-and-keyboards-can-be-downloaded

Εχει καμια σχεση με το οτι επελεξα fast ring και οχι slow ring?Επισης πως μπορω να δω ποια build εχω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...