dimosthenis1984 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Παιδιά καλησπέρα.. Τράβηξα σήμερα δυο βιντεακια αλλα δεν έχω ήχο. Παίζει ρόλο ότι όταν υα τράβηξα είχα περίπου 9% μπαταρία ;; EDIT . Παρατήρησα τώρα ότι όταν τραβάω βίντεο με το κινητό σε κάθετη θέση δεν εχει ήχο. Όταν τραβάω σε οριζόντια εχει κανονικά
Liverpool89 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Το messenger δεν το φτιαχνει η Microsoft Liverpool89 αλλα η ιδια η Facebook Inc. Αρα αυτο που λες οτι θελει να προωθησει το skype δεν ειναι λογικo. Απλα δεν εχουν προσθεσει την δυνατοτητα αυτη ακομα. Ναι αυτο ισχυει αλλα ποτε δεν ξερεις τι περιορισμους μπορει να βαζει η microsoft και η καθε εταιρια.. Θελω να πιστευω οτι θα διορθωθει με αναβαθμιση. Τα 10αρια βγηκανε, ξερουμε ποιες συσκευες θα αναβαθμιστουν;
olimpiakos 7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ναι αυτο ισχυει αλλα ποτε δεν ξερεις τι περιορισμους μπορει να βαζει η microsoft και η καθε εταιρια.. Θελω να πιστευω οτι θα διορθωθει με αναβαθμιση. Τα 10αρια βγηκανε, ξερουμε ποιες συσκευες θα αναβαθμιστουν; Υποτίθεται θα πάρουν όλα τα κινητά Windows 10!
hliastsek Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ναι αυτο ισχυει αλλα ποτε δεν ξερεις τι περιορισμους μπορει να βαζει η microsoft και η καθε εταιρια.. Θελω να πιστευω οτι θα διορθωθει με αναβαθμιση. Τα 10αρια βγηκανε, ξερουμε ποιες συσκευες θα αναβαθμιστουν; Δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιος περιορισμος απο την μερια της Microsoft, αλλα ακριβως το αντιθετο, πιστευω οτι θελει ολες οι εφαρμογες στο market της να μοιαζουν με αυτες απο τις αλλες πλατφορμες. Τα 10αρια δεν βγηκαν ακομα, αλλα οταν βγουν θα τις παρουν ολες οι συσκευες. http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-supported-phones
evts Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλημέρα, σε lumnia 625 win 8.1 με ότι update υπάρχει πώς μπορώ να συνδεθώ σε wifi ρυθμίζοντας static ip αντι dhcp ; Μια επιλογή στις ρυθμίσεις - wifi για ενεργοποίηση static ip που υποτίθεται ότι υπάρχει δεν την βλέπω.
jim_p Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δεν υπαρχει επιλογη οντως. Λεγανε οτι θα εμπαινε με καποια ενημερωση περυσι, αλλα @@ http://www.windowscentral.com/new-static-ip-option-new-update-lumias
dimosthenis1984 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Παιδιά καλησπέρα.. Τράβηξα σήμερα δυο βιντεακια αλλα δεν έχω ήχο. Παίζει ρόλο ότι όταν υα τράβηξα είχα περίπου 9% μπαταρία;; EDIT . Παρατήρησα τώρα ότι όταν τραβάω βίντεο με το κινητό σε κάθετη θέση δεν εχει ήχο. Όταν τραβάω σε οριζόντια εχει κανονικά Παράθεση Πολλαπλή Παράθ. Επεξεργασία
Retromaniac Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλημέρα, σε lumnia 625 win 8.1 με ότι update υπάρχει πώς μπορώ να συνδεθώ σε wifi ρυθμίζοντας static ip αντι dhcp ; Μια επιλογή στις ρυθμίσεις - wifi για ενεργοποίηση static ip που υποτίθεται ότι υπάρχει δεν την βλέπω. Κοίταξε μήπως έχει ο router σου επιλογή να δίνει στην mac του τηλεφώνου την ίδια ip.
gotheron2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δεν μου δουλευει καθολου το ραδιοφωνω και επισης οταν μιλαω στο τηλεφωνο και βαζω ανοιχτη ακροαση δεν μπορει να με ακουσει ο αλλος αλα εγω πορω ειναι σαν να απενεργοποιιτε το mic ...!!! εκανα hard reset αλλα τιποτα τα ιδια...!!! lumia 925
dali13gr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Παιδιά καλησπέρα.. Τράβηξα σήμερα δυο βιντεακια αλλα δεν έχω ήχο. Παίζει ρόλο ότι όταν υα τράβηξα είχα περίπου 9% μπαταρία;; EDIT . Παρατήρησα τώρα ότι όταν τραβάω βίντεο με το κινητό σε κάθετη θέση δεν εχει ήχο. Όταν τραβάω σε οριζόντια εχει κανονικά Παράθεση Πολλαπλή Παράθ. Επεξεργασία Δες μήπως όταν τραβάς landscape καλύπτεις κατά λάθος το μικρόφωνο με το χέρι σου. 1
hliastsek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μου δουλευει καθολου το ραδιοφωνω και επισης οταν μιλαω στο τηλεφωνο και βαζω ανοιχτη ακροαση δεν μπορει να με ακουσει ο αλλος αλα εγω πορω ειναι σαν να απενεργοποιιτε το mic ...!!! εκανα hard reset αλλα τιποτα τα ιδια...!!! lumia 925 Με 8.1 ή 10?
hliastsek Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Στο εβγαλε ξαφνικα? Η ειχες το προβλημα απο την αρχη? Στειλτο για Service 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα