kostoulis97 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 φιλε kostoulis97 στο βγαζει αυτο γιατι ο λογαριασμος δεν ειναι ανω των 18 ετων! αν καταλαβα καλα εχεις φτιαξει αλλον λογαριασμο ανω των 18 ετων ε;αν οχι θα φτιαξεις λογα. ανω των 18 ετων.. αν ναι θα κανεις επαναφορα το κινητο σου (reset) οπως το πρωτοπηρες ωστε να βαλεις τον καινουριο λογαριασμο! οτιδηποτε δεν καταλαβες πες μου! ναι καλα καταλαβες αρα το κανω εργοστασιακες πυρμισεις?
olimpiakos 7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 ναι κανεις επαναφορα θα σου ζητησει να βαλεις γλωσσα και τα σχετικα και θα βαλεις το λογαριασμο του ανω των 18 ετων! οτιδηποτε αλλο ρωτας! :)
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 έχει κανείς το 532 να μας πεί πόσο του διαρκεί η μπαταρία με απλή χρήση μηνυμάτων-τηλεφώνων χωρίς 3G και συναφή;
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Kostoulis97 τίποτα!απλά ενημέρωσε για το αν διορθώθηκε το πρόβλημα σου! Xristaras12 χωρίς 3g και wifi έτσι;(και ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση μπαταρίας) ε πιστεύω 2-3 μέρες!ίσως και 3 ολόκληρες μέρες!ίσως και παραπάνω (αν δεν ψεύδομαι!)απλά περίμενε να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος συμφορουμιτης!!
KwstasXt Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=TK8oJjJSHcA Νεο βιντεο απο το build 10151. Μεγαλη αλλαγη στα animations 1
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Kostoulis97 τίποτα!απλά ενημέρωσε για το αν διορθώθηκε το πρόβλημα σου! Xristaras12 χωρίς 3g και wifi έτσι;(και ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση μπαταρίας) ε πιστεύω 2-3 μέρες!ίσως και 3 ολόκληρες μέρες!ίσως και παραπάνω (αν δεν ψεύδομαι!)απλά περίμενε να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος συμφορουμιτης!! έχει και εξοικονόμιση; δεν το ήξερα; επίσης αναφέρομαι στην dual sim έκδοση της συσκευής! 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 έχει και εξοικονόμιση; δεν το ήξερα; επίσης αναφέρομαι στην dual sim έκδοση της συσκευής! Λογικά λες 2 κάρτες μέσα μαζί!Εμ βασικά κάπου στις 3 μέρες γεμάτες υπολογίζω πάλι! (λάθος υπολογισμός πρώτου μηνύματος!) απλά δεν ειμαι σίγουρος ίσως πάει παραπάνω ίσως λιγότερο!τωρα για την εξοικονόμηση ενέργειας την ενεργοποιείς απτό battery saver!!
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Λογικά λες 2 κάρτες μέσα μαζί! Εμ βασικά κάπου στις 3 μέρες γεμάτες υπολογίζω πάλι! (λάθος υπολογισμός πρώτου μηνύματος!) απλά δεν ειμαι σίγουρος ίσως πάει παραπάνω ίσως λιγότερο! σχεδόν 5 μέρες με βγαζει το νοκια 206 με τις 2 κάρτες πάνω και τηλέφωνα-μηνύματα. Μου φαίνεται λίγο παράξενο smartphone να βγάζει 3 μέρες με τις ίδιες λειτουργίες 1
Tragic! Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 σχεδόν 5 μέρες με βγαζει το νοκια 206 με τις 2 κάρτες πάνω και τηλέφωνα-μηνύματα. Μου φαίνεται λίγο παράξενο smartphone να βγάζει 3 μέρες με τις ίδιες λειτουργίες Τι τρέχει όμως πίσω απο την δήθεν "αδράνεια" του ενός σε σχέση με το άλλο.. 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Τι τρέχει όμως πίσω απο την δήθεν "αδράνεια" του ενός σε σχέση με το άλλο..+1
Xristaras12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Τι τρέχει όμως πίσω απο την δήθεν "αδράνεια" του ενός σε σχέση με το άλλο.. Γι αυτό ρωτάω ρε σείς,μην βρεθώ προ εκπλήξεων Ανάγκη να πάρω κινητό δεν υπάρχει ακόμα,android δεν θέλω και WP βρίσκω σε πολύ καλές τιμές. Μιας και οι απλές(feature phones)της νόκια έχουν πάρει την κατρακύλα ποιοτικά και softwαρικά σε επόμενο τηλέφωνο δεν ξέρω προς τα που να κινηθώ. Ήδη με ενοχλεί το θέμα οθόνη αφής αλλα όπως πάνε τα πράγματα δεν θα την αποφύγω τελικά. 2
Tragic! Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Μάγκες μπορώ να κάνω default οτιδήποτε πέρα απτον άθλιο Bing ώστε να έχω πρόσβαση από το search capacitive; Θενκς! 2
KwstasXt Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Build 10149.Προσωπικα εμεινα με το στομα ανοιχτο. https://www.youtube.com/watch?v=rdIumABr3e4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα