Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να πάρω τις επαφές μου από το κιν. που είναι αποθηκευμένες στο hotmail αλλά δεν ξέρω κωδικό hotmail?

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε Lumia 930 μέσω insider μου ήρθε σήμερα technical preview για τα 10άρια. Δεν έχω κάνει ακόμη accept. Ήρθε σε κανέναν άλλον;

Δημοσ.

Συμφερει να βαλουμε τα wp10 απο τωρα..?? Γιατι κατι ακουσα πως υπαρχει ενα θεμα οτι δεν μπορεις να κλεισεις τα δεδομενα κινητης λογο καποιου bag..!!

Δημοσ.

Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά? Ξεκίνησε να γεμίζει η μνήμη στο άκυρο, λες και κατέβαζε update, αλλά δεν μου έβγαλε κάτι για ενημέρωση. Κάποια στιγμή έφτασε 0 bytes...

post-138242-0-97173600-1429900286_thumb.png

post-138242-0-80668100-1429900298_thumb.png

Δημοσ.

Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά? Ξεκίνησε να γεμίζει η μνήμη στο άκυρο, λες και κατέβαζε update, αλλά δεν μου έβγαλε κάτι για ενημέρωση. Κάποια στιγμή έφτασε 0 bytes...

εχεις καμια εφαρμογή cache cleaner και συναφή; αν εχεις απεγκατεστησε την. το ειχα παθει και γω

Δημοσ.

Νοπε, brb

πατα το κουμπι κλειδώματος ταυτόχρονα με το πληκτρο μειωσης της εντασης για 10-15 δευτερόλεπτα. θα επανεκινηθει το τηλ και θα ξαναρυθμισεις ημερομηνια και ωρα και πες αν διορθωθηκε

Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας.

Πατήστε ταυτόχρονα και παρατεταμένα τα πλήκτρα λειτουργίας και μείωσης έντασης για 10-15 δευτερόλεπτα. Αφήστε τα πλήκτρα. Το τηλέφωνο επανεκκινείται. Μετά από την εκτέλεση αυτής της ενέργειας, ενδέχεται να χρειαστεί να ρυθμίσετε ξανά την ημερομηνία και την ώρα στο τηλέφωνο.

Δημοσ.

Ναι ρρ ξέρω. Κάτι έκανε, βέβαια ξαναέβγαλε ειδοποίηση για χαμηλή μνήμη. Τώρα έχει 1.5gb free με το system στα 3 κάτι και το other σταθερά 612.

Δημοσ.

Ναι ρρ ξέρω. Κάτι έκανε, βέβαια ξαναέβγαλε ειδοποίηση για χαμηλή μνήμη. Τώρα έχει 1.5gb free με το system στα 3 κάτι και το other σταθερά 612.

κομπλε εισαι. ;)
Δημοσ.

To ερώτημα όμως παραμένει, διότι από 700 κάτι που είχε ελεύθερα όταν έβγαλε το μήνυμα έφτασε να την τερματίσει.

Στο μεταξύ άλλο που παρατήρησα. Ώρα και ημερομηνία πλέον ρυθμίζουν και από wifi? Παλιότερα ήθελε data από κινητή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...