Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δηλαδη σαν φωνη της λογικης,αν πω οτι αν δεν εχεις δουλεια με τα ακουστικα ξεκουμπωσε τα για να λυσεις αυτο το προβλημα θα ειμαι κακος???

Πολλοι κραζουν στο Internet για αυτο το θεμα???Ναι αν δεν εχεις με τιποτα να ασχοληθεις λογικο ειναι. Να μου ελεγες πχ για ηχογραφηση κλησης ή κατι αλλο οντως σημαντικο να πω εχει δικιο ο ανθρωπος το χρειαζεται και για την δουλεια του

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι βεβαια. Σε τι σε ενοχλει ο φακελος αυτος?

Λοιπόν, ρίξε μια ματιά σε αυτό..

..GetAttachment.aspx?tnail=0&messageId=31eGetAttachment.aspx?tnail=1&messageId=31eGetAttachment.aspx?tnail=2&messageId=31e

δεν μπορώ να καταλάβω που είναι αυτά τα έγγραφα office που καταλαμβάνουν 1,1gb.

Υπόψιν, έχω διαγράψει ΟΛΑ τα έγγραφα office τόσο απο το τηλέφωνο όσο και απο το onedrive.

Δημοσ.

Δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ εκτος wifi. εχω ενεργοποιημένα τα παντα . πηγα γερμανο πηρα τηκ στην κοσμοτε μου ειπαν να στειλω κατι μυνηματα δεν δουλεψε. τι να κανω;

Δημοσ.

μπραβο MS το 10 το καλο!!! αντε να δουμε το android να πεφτει καμια 30% τα εκατο!! κολλησαμε ολοι σαν κακομοιροι μην εχοντας να παμε καπου αλλου! (διοτι ειμαι και linux hate!)

Δημοσ.

Μακάρι τα Windows 10 να είναι ο "κρυμμένος" άσσος της Microsoft για να δούμε και εμείς μια άσπρη μέρα. Πάντως πραγματικά δεν άφησε τίποτα στην απέξω. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα λείπει ή πως θα τρέχουν τα 10αρια σε "μικρότερες" low-end συσκευές όπως το Lumia 520.

Δημοσ.

Μακάρι τα Windows 10 να είναι ο "κρυμμένος" άσσος της Microsoft για να δούμε και εμείς μια άσπρη μέρα. Πάντως πραγματικά δεν άφησε τίποτα στην απέξω. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα λείπει ή πως θα τρέχουν τα 10αρια σε "μικρότερες" low-end συσκευές όπως το Lumia 520.

μια χαρα θα τρεχουν φιλε από τη στιγμη που εχουν ιδιες απαιτησεις με τα windows phone 8.1

Δημοσ.

Βασικά το google drive με ενδιαφέρει,ποια εφαρμογή προτείνετε?

Επίσης στο fb δε μπορώ να κάνω κοινοποίηση φωτο.μένει απλά στο ανέβασμα

Με άλλη εφαρμογή μπορώ να έχω Swype?

Επίσης,ρύθμιση όταν έχω συνδεμένο bt να μην ακουγοντε οι ειδοποιήσεις από το bt?

Lumia 830

Επίσης,ήχους σε email πως αλλαζω

Ποια εφαρμογή Facebook χρησιμοποιείς την κανονική ή την beta?

Για να αλλάξεις ήχο email πας στο notification Center και επιλέγεις το email inbox που έχεις. Εκεί σου έχει επιλογή να διαλλέξεις ήχο ειδοποίησης εσυ.

Δημοσ.

παιδια εχει παρατηρησει κανεις σε lumia 930 η σε καποιο αλλο lumia, η οθονη σε χρηση ιντερνετ η καποιας εφαρμογης να κατεβαινουν σαν κυματα γραμμες αχνες στην οφονη? σαν να κανει παρεμβολες το σημα και να φαινεται?

• Super Moderators
Δημοσ.

παιδια εχει παρατηρησει κανεις σε lumia 930 η σε καποιο αλλο lumia, η οθονη σε χρηση ιντερνετ η καποιας εφαρμογης να κατεβαινουν σαν κυματα γραμμες αχνες στην οφονη? σαν να κανει παρεμβολες το σημα και να φαινεται?

συμβαίνει σε πάρα πολλούς...

930 εκτός για την ώρα

εννοεί για τις final εκδόσεις...

Δημοσ.

Πηγα πριν λιγο να την πω σε εναν με lg g3 που καυχιοταν για το double tap to wake και διαπιστωσα πως στο 620 μου δεν γινεται πλεον! Αν εχει σημασια, εχω ορισει να ζηταει κωδικο πριν ξεκλειδωσει.

Το εκανα soft reset αλλα δεν αλλαξε κατι.

Δημοσ.

Πηγα πριν λιγο να την πω σε εναν με lg g3 που καυχιοταν για το double tap to wake και διαπιστωσα πως στο 620 μου δεν γινεται πλεον! Αν εχει σημασια, εχω ορισει να ζηταει κωδικο πριν ξεκλειδωσει.

Το εκανα soft reset αλλα δεν αλλαξε κατι.

Δεν έχει σχέση η μία λειτουργία με την άλλη. Απλά σου ζητάει και κωδικό μετά το double tap. Και στο Lumia 920 έχω παρατηρήσει κολλήματα κατά καιρούς με αυτήν την λειτουργία αλλά συνήθως εάν το ξεκλειδώσω μια φορά με τον παλιό πατροπαράδοτο τρόπο του πλάγιου κουμπιού όλα είναι φυσιολογικά μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...