Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Άσχετο-σχετικό. Επειδή με Denim πήραμε και video 4K, έβαλα επίτηδες την video camera του 930 να γράφει σε ανάλυση 2160/30 frames να δω πόσο θα αντέξει χωρίς να αναγκαστεί η συσκευή να σβήσει από την υψηλή θερμοκρασία. 30 λεπτά συνεχόμενα και συνέχιζε, ανέβασε θερμοκρασία αλλά δεν ζεμάτισε, δεν εμφάνισε κανένα προειδοποιητικό μήνυμα. Έφαγε μπαταρία πάνω από 30-35%. Το σταμάτησα γιατί βαριόμουν, δεν υπήρχε πλέον και λόγος να συνεχίσω. Νομίζω εύγε 930 γι' αυτή τη δοκιμασία.

έχεις checkάρει πόσα MB είναι τα 60secs 2160/30?

Δημοσ.

Ένα βιντεάκι 25 δευτερολέπτων που είχα τραβήξει έξω με φως ημέρας έχει μέγεθος 176 ΜΒ.

Επειδή ρώτησες, τράβηξα ένα μόλις τώρα 60 δευτερολέπτων ακριβώς σε εσωτερικό χώρο (κινώντας το 930) με τεχνητό φωτισμό και είναι 426 ΜΒ. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά το google drive με ενδιαφέρει,ποια εφαρμογή προτείνετε?

Επίσης στο fb δε μπορώ να κάνω κοινοποίηση φωτο.μένει απλά στο ανέβασμα

Με άλλη εφαρμογή μπορώ να έχω Swype?

Επίσης,ρύθμιση όταν έχω συνδεμένο bt να μην ακουγοντε οι ειδοποιήσεις από το bt?

Lumia 830

Επίσης,ήχους σε email πως αλλαζω

Επεξ/σία από taksidiotis
Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω στην κατοχη μου ενα Lumia 535 και οταν εχω συνδεμενα τα ακουστικα και μου κανουν κληση,ο ηχος ακουγεται μονο απο τα ακουστικα και οχι απο το κινητο.Στο s3 μου ακουγεται και απο τα δυο.Υπαρχει καποια επιλογη να βγαινει ο ηχος και απο τα δυο ή εστω μονο απο το κινητο;

Στο ιντερνετ που εψαξα δεν βρηκα κατι.Αντιθετα μερικοι εχουν το αντιθετο θεμα,δηλαδη το οτι ο ηχος ακουγεται απο το κινητο και οχι απο τα ακουστικα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω στην κατοχη μου ενα Lumia 535 και οταν εχω συνδεμενα τα ακουστικα και μου κανουν κληση,ο ηχος ακουγεται μονο απο τα ακουστικα και οχι απο το κινητο.Στο s3 μου ακουγεται και απο τα δυο.Υπαρχει καποια επιλογη να βγαινει ο ηχος και απο τα δυο ή εστω μονο απο το κινητο;

Στο ιντερνετ που εψαξα δεν βρηκα κατι.Αντιθετα μερικοι εχουν το αντιθετο θεμα,δηλαδη το οτι ο ηχος ακουγεται απο το κινητο και οχι απο τα ακουστικα. :P

Δυστυχως οχι :(

Και εγω το ιδιο θεμα εχω με το 620.

Δημοσ.

Καλησπερα

Κατσε ρε συ και σε μενα στο 930 το κανει αυτο αλλα για την ακριβεια οταν σε παιρνουν τηλεφωνο σταματαει το τραγουδι που ακους και ακους το Ringtone πραγμα λογικο αλλωστε καθως εχεις ακουστικα.Για ποιο λογο δηλαδη να ακουγεται και απο το κινητο το Ringtone/τραγουδι οταν σε παιρνουν τηλεφωνο και φορας τα ακουστια???Ποιο πολυ ενοχληση για τους γυρω ειναι :P

• Like 2
Δημοσ.

Κατσε ρε συ και σε μενα στο 930 το κανει αυτο αλλα για την ακριβεια οταν σε παιρνουν τηλεφωνο σταματαει το τραγουδι που ακους και ακους το Ringtone πραγμα λογικο αλλωστε καθως εχεις ακουστικα.Για ποιο λογο δηλαδη να ακουγεται και απο το κινητο το Ringtone/τραγουδι οταν σε παιρνουν τηλεφωνο και φορας τα ακουστια???Ποιο πολυ ενοχληση για τους γυρω ειναι :P

Μπορει να το διατυπωσα λαθος.Για την ακριβεια οπου ακουστικα βαζουμε handsfree.Επειδη λοιπον μιλαω αρκετη ωρα στο τηλεφωνο και δεν θελω τον καρκινο μονιμα στο κεφαλι,χρησιμοποιω το handsfree.Οταν λοιπον καποιος με καλει και εχω κουμπωμενο επανω το handsfree ο ηχος ακουγεται απο τα ακουστικα του και οχι απο το κινητο,οποτε εγω δεν ακουω το κινητο να χτυπαει.Μιλαω παντα για φαση σπιτι που δεν φοραω τα ακουστικα.

Το να τα κουμπωνω οταν με καλουν ειναι μια λυση η οποια ομως δεν βολευει καθολου.Στο s3 ας πουμε ακουγεται και απο τα δυο ταυροχρονα.Δηλαδη εχεις πανω το handsfree και το κινητο παρατημενο διπλα;Ακουγεται απο το ηχειο του κινητο και αμεσως το σηκωνεις.Φορας τα ακουστικα και σε καλουν;Ακουγεται και απο τα ακουστικα.

Για εμενα εαν οντως δεν υπαρχει ρυθμιση ειναι πολυ σοβαρη ελειψη στα wp 8.1 αυτο.

Δημοσ.

Μπορει να το διατυπωσα λαθος.Για την ακριβεια οπου ακουστικα βαζουμε handsfree.Επειδη λοιπον μιλαω αρκετη ωρα στο τηλεφωνο και δεν θελω τον καρκινο μονιμα στο κεφαλι,χρησιμοποιω το handsfree.Οταν λοιπον καποιος με καλει και εχω κουμπωμενο επανω το handsfree ο ηχος ακουγεται απο τα ακουστικα του και οχι απο το κινητο,οποτε εγω δεν ακουω το κινητο να χτυπαει.Μιλαω παντα για φαση σπιτι που δεν φοραω τα ακουστικα.

Το να τα κουμπωνω οταν με καλουν ειναι μια λυση η οποια ομως δεν βολευει καθολου.Στο s3 ας πουμε ακουγεται και απο τα δυο ταυροχρονα.Δηλαδη εχεις πανω το handsfree και το κινητο παρατημενο διπλα;Ακουγεται απο το ηχειο του κινητο και αμεσως το σηκωνεις.Φορας τα ακουστικα και σε καλουν;Ακουγεται και απο τα ακουστικα.

Για εμενα εαν οντως δεν υπαρχει ρυθμιση ειναι πολυ σοβαρη ελειψη στα wp 8.1 αυτο.

Υποτιθεται οτι τα ακουστικα/Handsfree τα φορας ειτε για να ακους μουσικη ειτε οταν οδηγας κυριως.Αρα ειναι λογικο και αυτονοητο να ακουγεται ο ηχος κλησης απο τα ακουστικα.Τωρα αν εσενα συγκεκριμενα συ βολευει να ακους τον ηχο κλησης απο το κινητο ενω φορας ακουστικα(makes no sense δηλαδη)τοτε οκ ειναι κατι που λειπει αλλα σε καμια περιπτωση δεν θεωρειται αυτο(αν οντως ισχυει)σοβαρη ελλειψη μην τρελαθουμε κιολας.

Δημοσ.

καλησπέρα.μια ερώτηση.ξέρει κανείς πως μπορώ να βρώ και να διαγράψω τα περιεχόμενα του φακέλου other που καταλαμβάνουν 1,37 gb σε ένα lumia 625?

Δημοσ.

Υποτιθεται οτι τα ακουστικα/Handsfree τα φορας ειτε για να ακους μουσικη ειτε οταν οδηγας κυριως.Αρα ειναι λογικο και αυτονοητο να ακουγεται ο ηχος κλησης απο τα ακουστικα.Τωρα αν εσενα συγκεκριμενα συ βολευει να ακους τον ηχο κλησης απο το κινητο ενω φορας ακουστικα(makes no sense δηλαδη)τοτε οκ ειναι κατι που λειπει αλλα σε καμια περιπτωση δεν θεωρειται αυτο(αν οντως ισχυει)σοβαρη ελλειψη μην τρελαθουμε κιολας.

Αν οδηγας και φορας ακουστικα εισαι χαρος,ενα αυτο.

Τα handsfree δεν τα φορας μονο οταν ακους μουσικη και οταν οδηγας,αλλα και στην περιπτωση που κανεις οποιαδηποτε εργασια και δεν θες να κρατας το κινητο στο αυτι σου.Παραδειγμα:Γραφω κατι στο pc,με καλουν,κουμπωνω το ακουστικο και μιλαω συνεχιζοντας να κανω την εργασια μου.Υπαρχουν απειρα παραδειγματα,αυτο ειναι το ενα.

Επισης δεν ειπα πουθενα(δικο σου συμπερασμα μαλλον) οτι θελω να ακουγεται απο το κινητο οταν φοραω τα ακουστικα.Ειπα θελω να ακουγεται απο το κινητο οταν εχω κουμπωμενα τα ακουστικα και το κινητο διπλα.Στο s3 γιατι ακουγεται δηλαδη και απο τα δυο,δινοντας σου ετσι την ευκολια να παιρνεις παντα χαμπαρι την κληση εχωντας κουμπωμενο το handsfree επανω;Επειδη εσυ κανεις δυο πραγματα με τα handsfree στα οποια σε βολευει το να ακουγεται ο ηχος μονο απο τα ακουστικα δεν σημαινει οτι ολοι κανουν το ιδιο(πολλα ατομα στο ιντερνετ γκρινιαζουν για το ιδιο προβλημα).Οποτε τι κανεις σε αυτην την περιπτωση;Καλυπτεις και  τις δυο αναγκες του αγοραστικου κοινου.

Τελοσπαντων,δεν μπηκα στο θεμα να κραξω τα wp αλλα να ρωτησω για το εαν υπαρχει καποια ρυθμιση για το προβλημα μου.Κατα τα αλλα μια χαρα κινητακι ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...