Makis38 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Πώς γίνεται να απενεργοποιήσουμε εντελώς το sliding up της lock screen; Δηλαδή να κάνω, φερ' ειπείν, double tap στην οθόνη, να ανάβει και να με βγάζει κατ' ευθείαν στα tiles και να μη κάθομαι να σέρνω προς τα πάνω οτιδήποτε έχω σετάρει εκεί (εικόνα, calendar, bing...etc) Δεν γίνεται, έτσι;
satmania1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 πέρασε κανένας τα windows 10 έστω και δοκιμαστικά .ήθελα να τα δοκιμάσω εγώ με lumia 1320 αλλα δεν μπορώ
obi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Με τα Windows 10, θα είναι δυνατή η απεγκατάσταση του Microsoft account χωρίς hard reset, μόνο που θα φεύγουν μαζί και οι εφαρμογές που εγκαταστάσθηκαν με το συγκεκριμένο account. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που έλειπε και επίσης θα προστεθεί, είναι τα led notifications. 1
bestoftherest7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Πάντως τον τραγικό συγχρονισμό θα τον φτιάξουν επιτέλους στα 10. αν είναι δυνατον να έχεις windows phone 8.1 και winbdows 8.1 στο pc και όταν σου στελνουν μηνυμα στο facebook,Skype,viber στο pc όταν ανοίγεις το κινητο πρεπει να τα ξαναδιαβάσεις... αρχες του 2016 που θα παρουμε τα 10 αυτό επιτελους θα αλλαξει
Makis38 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Αυτό ξαναπές το, ακόμη και 'γω που δεν έχω fb, από συγχρονισμό σε όλα τα υπόλοιπα είναι όπου την πάρει...ειλικρινά εάν δεν είχα το 930 που μ' αρέσει σαν συσκευή, θα την είχα κάνει από τα windows, προερχόμενος από Nexus πάντα. 2
obi Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ο συγχρονισμός σε εφαρμογές που δεν είναι της Microsoft πολύ φοβάμει ότι δεν πρόκειται να βελτιωθεί λιγότερο ή περισσότερο με τα Windows 10, γιατί περισσότερο ίσως αφορά τους devs αυτών των apps. Ο συγχρονισμός σε στοιχεία του λειτουργικού (λχ επαφές, αγαπημένα ΙΕ, email κλπ) ήδη λειτουργεί ικανοποιητικά θα έλεγα. 1
11demian111 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Παιδιά, σύνδεσα σήμερα το 630 με bluetooth στο PC, και στις συσκευές ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ήχου πλέον βγάζει το κινητό. Γίνεται άραγε να στέλνουμε ήχο από το PC στο κινητό?
obi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Στις Υπηρεσίες ήχου, το WP με το WIndows PC συνδέονται αμφίδρομα ως κανάλι ήχου: -handsfree, από PC προς WP (πχ τηλεφωνικές κλήσεις) -απομακρυσμένη πηγή ήχου, από WP προς PC (πχ μουσική)
flogerakos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Παιδια Lumia 930 εδω και εχω 3 αποριουλες: 1) Εδω και εναν μηνα αν και τα παντα στο store δουλεύουν απροβληματιστα, οταν μπαινω στο "Lumia Collection" συγκεκριμένα μου εμφανίζει αυτο: http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=888881 2) Γτ δεν συγχρονίζει το tablet με windows 8.1 ka ito lumia 930 me 8.1 τα ρεκορ του Asphalt 8?? Παρολο που και στις 2 εφαρμογές XBOX GAMES και στις 2 συσκευες τα ρεκορ εμφανιζονται κανωνικα. 3)Ποια η διαφορα του Lumia Camera με το Lumia Camera Clasic??? 1
colossusr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Παιδια Lumia 930 εδω και εχω 3 αποριουλες: 1) Εδω και εναν μηνα αν και τα παντα στο store δουλεύουν απροβληματιστα, οταν μπαινω στο "Lumia Collection" συγκεκριμένα μου εμφανίζει αυτο: http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=888881 2) Γτ δεν συγχρονίζει το tablet με windows 8.1 ka ito lumia 930 me 8.1 τα ρεκορ του Asphalt 8?? Παρολο που και στις 2 εφαρμογές XBOX GAMES και στις 2 συσκευες τα ρεκορ εμφανιζονται κανωνικα. 3)Ποια η διαφορα του Lumia Camera με το Lumia Camera Clasic??? 1. Πρωτη φορα το βλεπω αυτο ... τι τηλεφωνο εχεις ? Εκανες κανενα sofreset ? 2. Δεν παιζω παιχνιδια οποτε δεν μπορω να απαντησω 3. Η Classic ειναι η παλια εφαρμογη για ολα τα τηλ .. Η Lumia Camera 5.0 ειναι η νεα εφαμμογη που σε καποια τηλ (930,1520,830) κανει ενα σωρο νεα πραγματα (4K video κλπ). Ριξε μια μιατια εδω που εχω αναλυτικη παρουσιαση
Makis38 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Άσχετο-σχετικό. Επειδή με Denim πήραμε και video 4K, έβαλα επίτηδες την video camera του 930 να γράφει σε ανάλυση 2160/30 frames να δω πόσο θα αντέξει χωρίς να αναγκαστεί η συσκευή να σβήσει από την υψηλή θερμοκρασία. 30 λεπτά συνεχόμενα και συνέχιζε, ανέβασε θερμοκρασία αλλά δεν ζεμάτισε, δεν εμφάνισε κανένα προειδοποιητικό μήνυμα. Έφαγε μπαταρία πάνω από 30-35%. Το σταμάτησα γιατί βαριόμουν, δεν υπήρχε πλέον και λόγος να συνεχίσω. Νομίζω εύγε 930 γι' αυτή τη δοκιμασία. 1
colossusr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Άσχετο-σχετικό. Επειδή με Denim πήραμε και video 4K, έβαλα επίτηδες την video camera του 930 να γράφει σε ανάλυση 2160/30 frames να δω πόσο θα αντέξει χωρίς να αναγκαστεί η συσκευή να σβήσει από την υψηλή θερμοκρασία. 30 λεπτά συνεχόμενα και συνέχιζε, ανέβασε θερμοκρασία αλλά δεν ζεμάτισε, δεν εμφάνισε κανένα προειδοποιητικό μήνυμα. Έφαγε μπαταρία πάνω από 30-35%. Το σταμάτησα γιατί βαριόμουν, δεν υπήρχε πλέον και λόγος να συνεχίσω. Νομίζω εύγε 930 γι' αυτή τη δοκιμασία. Εκανα και εγω ενα τετοιο τεστ οταν εγραφα το αρθρο για το denim + Lumia Camera 5.0. Το κρατησα περιπου 15 λεπτα και δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα