Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως που εχω nokia lymia 920 δεν μου εχει ερθει ακομα η denim εκδοση εκτος επειδη ειμαι σε dev version...!!

Για να παρεις Denim πρεπει να απο-επιλεξεις την Dev Preview πρωτα και μετα να ελεγξεις απο τις Ρυθμισεις για αναβαθμιση τηλεφωνου

μα αυτο θελω αν γίνετε - να μην χρειαζεται καθε φορα που αλλαζω κατι σε ενα αρχειο,

να το ξανακατεβαζω χειροκίνητα απο το onedrive...

οπως ακριβος λειτουργει ο πυργος μου με το laptop μου.

εχω το onedrive, οτι αλλαγη κανω την εχω και στους 2.

δεν λεω ολα να συνχρονιστουν οπως γινετε σε πυργο-laptop αλλα και ενας φακελος,

θα ηταν πολυ βολικο.

Το onedrive στο τηλεφωνο δουλευει με την λογικη του εξτρα αποθηκευτικου χωρου στο cloud και δεν συγχρονιζει (κατεβαζοντας αυτοματα στο τηλ) τα αρχεια οπως στο pc.

Tα αρχεια σου ειναι διαθεσιμα στο cloud καθε φορα που τα χρειαζεσαι.

Δημοσ.

Παιδιά εδω και 2 εβδομάδες περίπου εχω αυτο το προβλημα σε Lumia 930 εργοστασιακό οχι αναβάθμιση.

Δεν μπορώ να μπω συγκεκριμένα στο Lumia Collection, στο search βρισκω κανονικά τις εφαρμογές του, και ολα τα υπόλοιπα ειναι κανονικότατα. Ξερει κανένας τι παίζει?

wp_ss_20150305_0001.png

post-202726-0-79064500-1425623899_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως μπορούμε να δημιουργήσουμε folders μέσα στο favorites folder του stock browser, IE ; 

edit: Μήπως τελικά γίνεται με κάποιον τρόπο, γιατί στο folder favorites υπάρχει ένα άλλο folder μέσα ονόματι phone. Το σύνδεσα και στο PC αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι.

Επεξ/σία από Makis38
Δημοσ.

Είπα και 'γω...γιατί το έψαχνα...Τελικά πολλά δεν γίνονται με τα windows phones, κρίμα. Τώρα για να έχω πάνω - πάνω τα most favorite από τα favorite, έδωσα ονομασία με μία τελεία στην αρχή. Πως αλλιώς να αρχειοθετήσω 120 bookmarks. Αλχημείες...άντε να δούμε με τον Spartan. 

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει opera mini και το άλλο με το σκιουράκι, αλλά δε μ' αρέσουν. Τίγκα στις διαφημίσεις...thanks anyways...:)

• Like 1
Δημοσ.

Πως μπορούμε να δημιουργήσουμε folders μέσα στο favorites folder του stock browser, IE ; 

edit: Μήπως τελικά γίνεται με κάποιον τρόπο, γιατί στο folder favorites υπάρχει ένα άλλο folder μέσα ονόματι phone. Το σύνδεσα και στο PC αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι.

Είπα και 'γω...γιατί το έψαχνα...Τελικά πολλά δεν γίνονται με τα windows phones, κρίμα. Τώρα για να έχω πάνω - πάνω τα most favorite από τα favorite, έδωσα ονομασία με μία τελεία στην αρχή. Πως αλλιώς να αρχειοθετήσω 120 bookmarks. Αλχημείες...άντε να δούμε με τον Spartan. 

Λάθος,

γίνεται να δημιουργήσεις φακέλους στον Internet explorer του Windows Phone,

αρκεί να έχεις PC με Windows 8 στο οποίο θα κάνεις log in με το ίδιο account που έχεις στο Windows Phone.

Έτσι στον Internet explorer του PC θα φτιάξεις τα Αγαπημένα με τους φακέλους που θες

θα ρίξεις μέσα στους φακέλους άμα γουστάρεις και τα bookmarks,

και θα αφήσεις να γίνει ένας ωραιότατος συγχρονισμός PC-WP αυτόματα μέσω cloud.

Αυτό ήταν.

(Το UC browser στο WP δε θυμάμαι να τρολάρει στη διαφήμιση πάντως.)

Δημοσ.

Κάνεις φακέλους στον υπολογιστή και το ανεβάζεις στο one drive.

Αν έχεις win 8 και συγχρονίσεις υπολογιστή και κινητό από τις ρυθμίσεις και των 2 τότε όλα γίνονται πολύ εύκολα και χωρίς πρόβλημα.

550 σελίδες έχω,αχρείαστα τα πιο πολλά μεν αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα συνχρονισμού.

Και στο κινητό γίνεται αυτόματα με τους φακέλους που δημιούργησες.

Δημοσ.

Σημερα μου ζητηθηκε το εξης: "θελω να μην μου ζηταει pin οταν το ανοιγω!". Μεσα στις ρυθμισεις δεν βλεπω κατι σχετικο. Μηπως ξερει κανιες αν γινετια?

Δημοσ.

Σημερα μου ζητηθηκε το εξης: "θελω να μην μου ζηταει pin οταν το ανοιγω!". Μεσα στις ρυθμισεις δεν βλεπω κατι σχετικο. Μηπως ξερει κανιες αν γινετια?

πατας το πλακιδιο της κλησης. πας κατω δεξια στις 3 τελειες και ελιπεγεις ρυθμισεις. κανε scroll down και θα βρεις επιλογη '' ασφαλεια καρτας sim ''

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...