vag21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδια ,συγνωμη για τις χαζες ερωτησεις μου,αλλα το 1020 δεν εχει αρχεια?το 820 με την τελευταια αναβαθμιση που του ειχα κανει μου τα ειχε εμφανισει.για πειτε καμια ιδεα για το 1020.
Kostas93 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 πήγαινε στο store και κατεβασε τα. είναι εφαρμογή.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα, παιζει καμμια εφαρμογη που να αναγνωριζει ποιο τραγουδι ακους??? και κατι πιο ''ψαγμενο'' μπορω να δημιουργησω ενα φακελο-ους (ή τους φακελους που εγιναν στο onedrive μολις πηρα wp) και αυτος να συγχρονίζει με το pc μου αλλα αν προσθεσω κατι στο pc να το κατεβαζει και στο κινητο, ειτε με onedrive ειτε με dropdox??? πχ στο onedrive moy εφτιαξε φακελο εικονες και φακελο εγγραφα αλλα μονο τα ανεβαζει στο onedrive, τις φωτογραφιες και τα εγγραφα που εχω στο κινητο μου, αν τα επεξεργαστω στο onedrive μεσω του κινητου ή του υπολογιστη δεν τα συγχρονίζει και στο κινητο!!!! Δεν ξερω αν γινομαι αντιληπτός ετσι οπως το λεω... Μια εικονα χιλιες λεξεις.... Την κοκκινη γραμμη ΘΕΛΩ!!!!
AfterForever Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 1) Shazam, Soundhound 2) Μα η εφαρμογή onedrive σου δείχνει τι έχεις στο cloud. Και ό,τι θες το αποθηκεύεις και στη συσκευή.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 μα αυτο θελω αν γίνετε - να μην χρειαζεται καθε φορα που αλλαζω κατι σε ενα αρχειο, να το ξανακατεβαζω χειροκίνητα απο το onedrive... οπως ακριβος λειτουργει ο πυργος μου με το laptop μου. εχω το onedrive, οτι αλλαγη κανω την εχω και στους 2. δεν λεω ολα να συνχρονιστουν οπως γινετε σε πυργο-laptop αλλα και ενας φακελος, θα ηταν πολυ βολικο.
Gtr34 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει κάποιο θέμα με το store; Σε κάποιες κατηγορίες μου βγάζει Δεν υπάρχουν αποτελέσματα .
bestoftherest7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει κάποιο θέμα με το store; Σε κάποιες κατηγορίες μου βγάζει Δεν υπάρχουν αποτελέσματα . ναι και σε μενα το ιδιο συμβαινει 2
gotheron2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Εγω παντως που εχω nokia lymia 920 δεν μου εχει ερθει ακομα η denim εκδοση εκτος επειδη ειμαι σε dev version...!!
bestoftherest7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Εγω παντως που εχω nokia lymia 920 δεν μου εχει ερθει ακομα η denim εκδοση εκτος επειδη ειμαι σε dev version...!! για ξανατσεκαρε το της ξαδέρφης μου της ηρθε πριν 3 μερες το ντενιμ στο 920 2
vag21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 στο 1020 εχετε παρατηρησει οτι η ενταση του ακουστικου ειναι χαμηλη?συμβαινει αυτο? η ιδεα μου ειναι? το ακουστικο το εχω 10/10.
vag21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) θα με τρελανει αυτο το τηλεφωνο,κατεβασα ενα ringtone,εμφανιζεται στα αρχεια του κινητου σαν ringtone αλλα δεν μπορω να το βαλω σαν ηχο κλησης,ξερει κανεις γιατι? νοκια 1020 ακυρο το βρηκα. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2015 από vag21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα