Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γράφω εδώ τις προσθήκες που είδα στο 925.

σημ. δεν ξέρω πόσες από αυτές υπήρχαν ήδη σε όσους έτρεχαν το windows preview. σημειώνω τις διαφορές μεταξύ 925 με Cyan και Demin

• το live tile της μπαταρίας γράφει πάνω και το ποσοστό μπαταρίας
  • μπορείς να προσθέσεις την επιλογή Battery Saver στα quick actions του notification center
  • μπορείς να προσθέσεις την επιλογή Cellular Data (απ-ενεργοποιεί το 3G/4G) στα quick actions
  • φακέλους εφαρμογών με live tiles από το ίδιο το λειτουργικό (έως τώρα υπήρχαν λύσεις τύπου App Folders της Nokia)
  • επιλογή για custom snooze timing στο ξυπνητήρι
  • live tile για το windows store (πλέον παίζει και προτεινόμενες εφαρμογές εκτός από τα update)
  • internet sharing από Bluetooth (έως τώρα ήταν μόνο μέσω wifi)
  • επιλογή ώστε να προγραμματίζεις πότε θα κάνει ενημερώσεις λειτουργικού
  • νέα επιλογή στα settings: Accessory Apps για να ρυθμίζεις λογικά smart watches, fitness π@παρίτσες κλπ

Τώρα γενικά προσθέτει και τα παρακάτω τα οποία μάλλον δεν θα παίξουν στα 925, αφού δεν τα βλέπω:

• νέα έκδοση Lumia Camera με γρηγορότερη εκκίνηση και την λειτουργία Moment Capture με 4K εγγραφή video, auto HDR, βελτιωμένοι αλγόριθμοι για περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού κλπ
  • "Hey cortana" - δηλ. να ενεργοποιείς την cortana απλά λέγοντας ... hey cortana ακόμα και από standby
  • Glance screen - επιλογή για εμφάνιση καιρικών συνθηκών, health & fitness data στην glance screen (περίεργο πάντως να μην είναι διαθέσιμη αυτή η επιλογή, καθώς ήδη όλες οι αναβαθμίσεις της glance screen παίζουν, ενώ υποστηρίζει και background photos κλπ)

και πρώτη μέρα με το update, όλα τρέχουν ρολόι. το λέω γιατί στα προηγούμενα updates για 1-2 μέρες η μπαταρία μου άδειαζε γρηογορότερα και μετά έστρωνε

Είδε κανένας κάτι επιπλέον πέρα από τα παραπάνω?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Thanks!

Και κάτι τελευταίο μιας κ το κατάφερα μόλις:

Αν επιλέξουμε αντι φωτογραφίας το Bing weather στο lock screen, ΤΟΤΕ θα φαίνονται οι καιρικές συνθηκες στο glance screen.

Εμεις που ημαστε preview for developers στα θα παρουμε ποιο μετα σε γνησια τα windows phone 10..?? η θα χρειαστει παλι να τα παρουμε ως εγγραφη και παλι ως develpers..!!

Πηγα το ΔΕΥΤΕΡΟ στην σειρα lumia 930 πισω το οποιο ειχε καποια θεματα και το ειδαν οτι ειναι για αλλαγη και τελικα δεν εχουν αλλο κομματι διαθεσιμο να μου δωσουν και λενε να πιστωσουν το ποσο να παρω κατι αλλο...στην περιπτωση που εγω εχω σκαλωσει να παρω το ιδιο κινητο, ΜΗΠΩΣ με δουλευουν? υπαρχει περιπτωση να κανω κατι να μου βρουν το ιδιο? (ας πουμε αν γινεται να μου φερουν απο αλλο καταστημα) εχει καποιος αναλογη εμπειρια με προιον απο γερμανο?

• Like 1

Καλησπερα σας στις 14/2/2015 εχω αγορασει το Lumia 530 το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφιες στο φβ απο το κινητο μου αργει παρα πολυ και δεν ειναι θεμα της ταχυτητας του ιντερνετ μου αφου απο το android kit-kat (PRESTIGIO Multiphone 3502 DUO PSP3502) που ειχα πριν το παρω αυτο συγκεκριμενα αυτο το πειρα πριν απο δυο μηνες ανεβεναν αμεσος απευθιας δηλαδη. Τι θα μπορουσα να κανω ;

Εμεις που ημαστε preview for developers στα θα παρουμε ποιο μετα σε γνησια τα windows phone 10..?? η θα χρειαστει παλι να τα παρουμε ως εγγραφη και παλι ως develpers..!!

Αν θες να παρεις preview WP10 τοτε ριξε μια ματια εδω

Αλλιως θα περιμενεις την επισημη ανεξαρτητα αν εισαι η οχι σε den preview

Καλησπερα σας στις 14/2/2015 εχω αγορασει το Lumia 530 το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφιες στο φβ απο το κινητο μου αργει παρα πολυ και δεν ειναι θεμα της ταχυτητας του ιντερνετ μου αφου απο το android kit-kat (PRESTIGIO Multiphone 3502 DUO PSP3502) που ειχα πριν το παρω αυτο συγκεκριμενα αυτο το πειρα πριν απο δυο μηνες ανεβεναν αμεσος απευθιας δηλαδη. Τι θα μπορουσα να κανω ;

Δεν υπαρχει τετοιο θεμα με το τηλ. ... Οταν πατας για δημοσιευση στο ΦΒ πρεπει να περιμενεις λιγο να ανεβει η φωτο ...

Στην οθονη της εφαμρογης σου δειχνει την προοδο... Αν ακομη εχεις προβλημα τοτε κανε ενα soft reset και ξαναπροσπαθησε.

Προλάβετε - ΔΩΡΕΑΝ 100GB στο OneDrive για 2 χρονια ...

• Like 2

Δεν υπαρχει τετοιο θεμα με το τηλ. ... Οταν πατας για δημοσιευση στο ΦΒ πρεπει να περιμενεις λιγο να ανεβει η φωτο ...

Στην οθονη της εφαμρογης σου δειχνει την προοδο... Αν ακομη εχεις προβλημα τοτε κανε ενα soft reset και ξαναπροσπαθησε.

Το θεμα φιλε μου ειναι οτι καθυστερει να ανεβασει μια φωτο στο φβ παρολο που προχωραει η γραμμη αυτη που λες μου εμφανιζει οτι η δημοσιευη απετυχε ξανα προσπαθηστε σαν το παιζε λαχειο και χασε ενα πραμα.......

Το θεμα φιλε μου ειναι οτι καθυστερει να ανεβασει μια φωτο στο φβ παρολο που προχωραει η γραμμη αυτη που λες μου εμφανιζει οτι η δημοσιευη απετυχε ξανα προσπαθηστε σαν το παιζε λαχειο και χασε ενα πραμα.......

Εκανες ενα soft reset ? H εφαρμογη FB ειναι ενημερωμενη ?

• Like 1

Ολα τα Windows phones ειναι συμβατα με PC Windows ανεξαρτητα την εκδοση?

Πχ 1 κινητο με windows 8,1 συνεργαζεται με PC που εχει Windows 7?

Υπαρχουν περιπτωσεις ασυμβατοτητας η περιορισμων?

Σε ένα lumia 535 πως βάζω static ip? Υποτίθεται έχει τα 8.1 που σου δίνουν αυτη τη δυνατότητα.

Μπορω να κατεβάσω κάποιο update/firmware απο windows υπολογιστή(η πλάκα είναι ότι δεν υπάρχει κανένας!) μέσω κάποιου προγράμματος και να flash-αρω τη παντόφλα; Ωραίο κινητο αλλά να μη μπορείς να βάλεις static ip εν έτει 2015

Σε ένα lumia 535 πως βάζω static ip? Υποτίθεται έχει τα 8.1 που σου δίνουν αυτη τη δυνατότητα.

Μπορω να κατεβάσω κάποιο update/firmware απο windows υπολογιστή(η πλάκα είναι ότι δεν υπάρχει κανένας!) μέσω κάποιου προγράμματος και να flash-αρω τη παντόφλα; Ωραίο κινητο αλλά να μη μπορείς να βάλεις static ip εν έτει 2015

Δες αυτην την εφαρμογη ..κανει αυτο που θες ... 

Ολα τα Windows phones ειναι συμβατα με PC Windows ανεξαρτητα την εκδοση?

Πχ 1 κινητο με windows 8,1 συνεργαζεται με PC που εχει Windows 7?

Υπαρχουν περιπτωσεις ασυμβατοτητας η περιορισμων?

Κανεας απολυτως περιορισμος ... Windows 7,8,10 ολα δουλευουν καλα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...