Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια εχω το 520 με 8.1 denim και η μπαταρια ειναι αισχος...εχω κανει τα παντα και εννοω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να σωσω οσο μπορω την μπαταρια...αντιμετωπιζει κανεις αλλος το προβλημα? με 8 black ειχα 2 μερες βαριας χρησης ενω τωρα μιση και κατι παραπανω βαριας χρησης.. ξερω οτι βαρυνε το λειτουργικο αλλα οχι και ετσι!

Δημοσ.

Ψάξε στο store όπως ακριβώς είναι γραμμένο με τη δίεση μπροστά, αλλά δε λέει και τίποτε, ούτε και είναι απλό στη χρήση του.

#TileArt App
  • Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια εχω το 520 με 8.1 denim και η μπαταρια ειναι αισχος...εχω κανει τα παντα και εννοω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να σωσω οσο μπορω την μπαταρια...αντιμετωπιζει κανεις αλλος το προβλημα? με 8 black ειχα 2 μερες βαριας χρησης ενω τωρα μιση και κατι παραπανω βαριας χρησης.. ξερω οτι βαρυνε το λειτουργικο αλλα οχι και ετσι!

αν εχεις preview for devs τοτε ισχυει αυτο που λες κ η κατασταση ειναι οντως απαραδεκτη

εγω εκανα αυτο κ γυρισα πισω σε stable denim

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391188

ακομα κ χωρις να εισαι σε dev με αυτο μπορεις να γυρισεις πισω στο firmware με το οποιο πηρες την συσκευη κ να κλεισεις τα update

• Like 1
Δημοσ.

Αν και μεχρι να γυρισω απο τον καφε, θα εχει ανεβει σαν ειδηση οπως παντα, το ποσταρω.

New screenshots surface, claim to show Windows 10 Preview for phones

http://www.windowscentral.com/screenshots-claiming-showcase-windows-10-preview-phones-surface

α) Τι ασχημια ειναι αυτη με τα 12 εικονιδια στο notification center!?!

β) Επιτελους εικονιδια στις ρυθμισεις!

Δημοσ.

Καλησπερα μολις πηρα το Lumia 535 ,περασα τις επαφες μου απο το κινητο android Που ειχα στο lumia.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να συγχρονισω τις επαφες μου με τις φωτογραφιες του facebook.Οπως κανει η εφαρμογη sync.me των android

Δημοσ.

Καλησπερα μολις πηρα το Lumia 535 ,περασα τις επαφες μου απο το κινητο android Που ειχα στο lumia.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να συγχρονισω τις επαφες μου με τις φωτογραφιες του facebook.Οπως κανει η εφαρμογη sync.me των android

Συγνώμη, αλλά δεν ξέρω να σου απαντήσω. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι από ποιο μαγαζί αγόρασες το κινητό. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Επειδή θέλω να το πάρω κι εγώ (στην dual sim έκδοση) μπορείς να πεις ενττυπωσεις από μπαταρία και touch που χε ενα θεματακι?

Δημοσ.

Επειδή θέλω να το πάρω κι εγώ (στην dual sim έκδοση) μπορείς να πεις ενττυπωσεις από μπαταρία και touch που χε ενα θεματακι?

Και γω σε dual το πηρα φιλε!Ενταξει δεν ειναι και η καλυτερη μπαταρια που ειχα.Φανταζομαι οτι με τη χρηση που του κανω σε λιγο καιρο δεν θα κραταει μερα.Εχω βεβαια καθημερινα ολη μερα ανοιχτο wifi ή mb και κραταει κοντα στην 1,5 μερα η μπαταρια.Απο κει και περα το touch εχει ενα κολλημα.Οταν εννοω κολλημα οτι για να κατεβασω ας πουμε τις ρυθμισεις απο το πανω μερος της οθονης μπορει να χρειαστει να το κανω 2 φορες ή οταν γραφω μηνυμα να μην πατηθει ενα γραμμα αλλα ακουσα οτι θα διορθωθει αν και δεν ειμαι σιγουρος.

μεχρι στιγμης το χαιρομαι,μου αρεσει,ειναι πολυ ωραιο,ακομα το ψαχνω βεβαια γιατι το εχω 2 μερες αλλα νομιζω αξιζει τα λεφτα του.

Επισης,περιμενω σε κοντινο μελλον μεγαλη εξελιξη στο app store γιατι λειπουν αρκετα πραγματα.

Υπαρχει android η τρομερη εφαρμογη google translate που κανει tranlsate φωτογραφιες.Νομιζω windwos δεν υπαρχει ακομα κατι τετοιο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...