WebDevGr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 που θα το βρουμε αυτο..??? http://lumiaconversations.microsoft.com/2015/02/03/tile-art-guy-launches-tile-art-app/ http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/tileart/89ce0a3b-3647-4ce0-83a8-0cc82109f2e5
DimitrisGt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδια εχω το 520 με 8.1 denim και η μπαταρια ειναι αισχος...εχω κανει τα παντα και εννοω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να σωσω οσο μπορω την μπαταρια...αντιμετωπιζει κανεις αλλος το προβλημα? με 8 black ειχα 2 μερες βαριας χρησης ενω τωρα μιση και κατι παραπανω βαριας χρησης.. ξερω οτι βαρυνε το λειτουργικο αλλα οχι και ετσι!
gotheron2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/tileart/89ce0a3b-3647-4ce0-83a8-0cc82109f2e5 Ευχαριστω...!!
Makis38 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Ψάξε στο store όπως ακριβώς είναι γραμμένο με τη δίεση μπροστά, αλλά δε λέει και τίποτε, ούτε και είναι απλό στη χρήση του. #TileArt App 1
Redshift Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 ρε παιδια εχω το 520 με 8.1 denim και η μπαταρια ειναι αισχος...εχω κανει τα παντα και εννοω ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να σωσω οσο μπορω την μπαταρια...αντιμετωπιζει κανεις αλλος το προβλημα? με 8 black ειχα 2 μερες βαριας χρησης ενω τωρα μιση και κατι παραπανω βαριας χρησης.. ξερω οτι βαρυνε το λειτουργικο αλλα οχι και ετσι! αν εχεις preview for devs τοτε ισχυει αυτο που λες κ η κατασταση ειναι οντως απαραδεκτη εγω εκανα αυτο κ γυρισα πισω σε stable denim http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391188 ακομα κ χωρις να εισαι σε dev με αυτο μπορεις να γυρισεις πισω στο firmware με το οποιο πηρες την συσκευη κ να κλεισεις τα update 1
jim_p Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Αν και μεχρι να γυρισω απο τον καφε, θα εχει ανεβει σαν ειδηση οπως παντα, το ποσταρω. New screenshots surface, claim to show Windows 10 Preview for phones http://www.windowscentral.com/screenshots-claiming-showcase-windows-10-preview-phones-surface α) Τι ασχημια ειναι αυτη με τα 12 εικονιδια στο notification center!?! β) Επιτελους εικονιδια στις ρυθμισεις!
dimosthenis1984 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερες! ξερει καποιος ποτε θα παρουμε τα 10 οι εχοντες preview for developers? ευχαριστω.
KenzoKenzo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα μολις πηρα το Lumia 535 ,περασα τις επαφες μου απο το κινητο android Που ειχα στο lumia.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να συγχρονισω τις επαφες μου με τις φωτογραφιες του facebook.Οπως κανει η εφαρμογη sync.me των android
georrrr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα μολις πηρα το Lumia 535 ,περασα τις επαφες μου απο το κινητο android Που ειχα στο lumia.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να συγχρονισω τις επαφες μου με τις φωτογραφιες του facebook.Οπως κανει η εφαρμογη sync.me των android Συγνώμη, αλλά δεν ξέρω να σου απαντήσω. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι από ποιο μαγαζί αγόρασες το κινητό. Ευχαριστώ
georrrr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 απο σκρουτζ το πηρα.απο i-buy.gr Ευχαριστώ πολύ!
Razor_7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπερα μολις πηρα το Lumia 535 ,περασα τις επαφες μου απο το κινητο android Που ειχα στο lumia.Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να συγχρονισω τις επαφες μου με τις φωτογραφιες του facebook.Οπως κανει η εφαρμογη sync.me των android Επειδή θέλω να το πάρω κι εγώ (στην dual sim έκδοση) μπορείς να πεις ενττυπωσεις από μπαταρία και touch που χε ενα θεματακι?
KwstasXt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Ζηλεψα τον Tile art Guy και ειπα να φτιαξω και εγω την αρχικη μου! 2
KenzoKenzo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Επειδή θέλω να το πάρω κι εγώ (στην dual sim έκδοση) μπορείς να πεις ενττυπωσεις από μπαταρία και touch που χε ενα θεματακι? Και γω σε dual το πηρα φιλε!Ενταξει δεν ειναι και η καλυτερη μπαταρια που ειχα.Φανταζομαι οτι με τη χρηση που του κανω σε λιγο καιρο δεν θα κραταει μερα.Εχω βεβαια καθημερινα ολη μερα ανοιχτο wifi ή mb και κραταει κοντα στην 1,5 μερα η μπαταρια.Απο κει και περα το touch εχει ενα κολλημα.Οταν εννοω κολλημα οτι για να κατεβασω ας πουμε τις ρυθμισεις απο το πανω μερος της οθονης μπορει να χρειαστει να το κανω 2 φορες ή οταν γραφω μηνυμα να μην πατηθει ενα γραμμα αλλα ακουσα οτι θα διορθωθει αν και δεν ειμαι σιγουρος. μεχρι στιγμης το χαιρομαι,μου αρεσει,ειναι πολυ ωραιο,ακομα το ψαχνω βεβαια γιατι το εχω 2 μερες αλλα νομιζω αξιζει τα λεφτα του. Επισης,περιμενω σε κοντινο μελλον μεγαλη εξελιξη στο app store γιατι λειπουν αρκετα πραγματα. Υπαρχει android η τρομερη εφαρμογη google translate που κανει tranlsate φωτογραφιες.Νομιζω windwos δεν υπαρχει ακομα κατι τετοιο 1
Kostas93 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 υπάρχει το bing translate που κάνει μετάφραση απο φωτογραφίες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα