Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μεταπήδησα από Android (Nexus 4) σε WP (Lumia 930). Πέρασα το Google account μέσα με επαφές, ημερολόγια, κτλ. Αλλά...τα events που είχα από το παρελθόν δεν εμφανίζονται στο calendar του Outlook. Δηλαδή 18 Οκτωβρίου 2013 γέννησε η γάτα, 25 Αυγούστου 2014 πήγαμε με το σκύλο βόλτα...(παραδείγματα έτσι;...) 

Τα γενέθλια ορισμένων που και αυτά τα είχα περασμένα ως events τα κράτησε από το παρελθόν. Ενδεχομένως έχει να κάνει ότι αυτά τα έχω στο να επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο. Τα άλλα όχι. Εάν όμως περάσω ένα event σήμερα σε google calendar, τότε ναι...το περνάει και στο outlook calendar. Με το παρελθόν έχει θέμα...τι να κάνω;...

Αν θυμαμαι εχει μια επιλογη στις ρυθμισεις ημερολογιου του google για το ποσες μερες πισω θα παει στον συγχρονισμο με το τηλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ποια είναι η διαφορά των δύο εκδόσεων? Το λέω γιατί θέλω να πάρω το Lumia 535 και είδα στην επίσημη σελίδα της Microsoft ότι το single sim θα πάρει την έκδοση 8.10.14219.341 ενώ το dual sim θα πάρει την 8.10.14226.359.

Το 'χω δει αυτό,αλλά μέσω bt που έστειλα δεν μου το εμφάνισε κάπου,μόνο μέσω sd γίνεται η δουλειά?

Btw τα θέματα touch του 535 λύθηκαν? Σκέφτομαι να το παραγγείλω.

Καλα αυτες τις βλακειες η Ms δεν μπορει να τις κοψει????Χρηστες 930 εχουν παρει το Update απο μεσα Γεναρη και εμεις στο Ελλαντα ακομα περιμενουμε???ή το αλλο το κορυφαιο που βαζεις οικονομια μπαταριας μπας και γλυτωσεις λιγη αυτονομια αλλα update δεν μπορεις να κανεις με αυτην ενεργοποιημενη....

Ακυρο αλλα μολις τωρα μου ηρθε το Update για Denim στο Lumia 930 απο την προσφορα του Γερμανου.Αρα οσοι το περιμενετε κοιταξτε για ενημερωσεις.Επισης οπως ανεφερα παραπανω να εχετε κλειστη την εξοικονομιση μπαταριας γιατι αλλιως το Update μενει κολλημενο στο 0%/

Καλα αυτες τις βλακειες η Ms δεν μπορει να τις κοψει????Χρηστες 930 εχουν παρει το Update απο μεσα Γεναρη και εμεις στο Ελλαντα ακομα περιμενουμε???ή το αλλο το κορυφαιο που βαζεις οικονομια μπαταριας μπας και γλυτωσεις λιγη αυτονομια αλλα update δεν μπορεις να κανεις με αυτην ενεργοποιημενη....

Ακυρο αλλα μολις τωρα μου ηρθε το Update για Denim στο Lumia 930 απο την προσφορα του Γερμανου.Αρα οσοι το περιμενετε κοιταξτε για ενημερωσεις.Επισης οπως ανεφερα παραπανω να εχετε κλειστη την εξοικονομιση μπαταριας γιατι αλλιως το Update μενει κολλημενο στο 0%/

Λογικό δεν είναι με την οικονομια ενεργοποιημένη να μην έχει ανοιχτά τα δεδομένα και το wifi ?

Λογικό δεν είναι με την οικονομια ενεργοποιημένη να μην έχει ανοιχτά τα δεδομένα και το wifi ?

Με οικονομια μπαταριας μπορεις να εχεις ανοιχτο το Wifi.Εγω θα περιμενα να ειχε επιλογη να κατεβαζες το Update με την οικονομια μπαταριας αλλα να σου επαιρνε πχ παραπανω ωρα.Το λεω γιατι σε αλλα forum που διαβασα παρα πολλα ατομα ειχαν μπερδευτει σε σημειο να στειλουν πισω το κινητο τους,γιατι που να μυρισει ο αλλος τα νυχια του οτι φταιει η οικονομια μπαταριας.

Μπορουσε πχ να σε ενημερωνει και να σου λεει''Close the batter doctor to continue''ξερω γω ή κατι..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...