dimosthenis1984 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Απο απόδοση τι λέει; κολαει πουθενά; στα γραφικά παει καλά; και κάτι τελευταιο. Το mix radio είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα; σκέφτομαι να το αγοράσω μέσα στις γιορτές ! τελεια οθονη , τελεια γραφικα δε κολλαει πουθενα και για κανενα λογο. για το mix radio εοειδη δε το ξερω σιγουρα ας απαντησει καποιος αλλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis2210 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Απο απόδοση τι λέει; κολαει πουθενά; στα γραφικά παει καλά; και κάτι τελευταιο. Το mix radio είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα; σκέφτομαι να το αγοράσω μέσα στις γιορτές ! τελεια οθονη , τελεια γραφικα δε κολλαει πουθενα και για κανενα λογο. για το mix radio εοειδη δε το ξερω σιγουρα ας απαντησει καποιος αλλοςΕυχαριστώ πολύ ! Περιμένω τις γιορτές και θα το πάρω έχω και windows 8.1! Κουτί ! Ευχαριστώ πολύ και αν κάποιος ξέρει για το mix radio παρακαλώ να απαντήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilektrolo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Για mixradio δεν γνωρίζω αλλά για τη χρήση που θες δεν θα σε ικανοποιήσει το 930.το 1520 θα σε καλύψει λόγω αυτονομίας σε σχέση με το 930. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis2210 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Για mixradio δεν γνωρίζω αλλά για τη χρήση που θες δεν θα σε ικανοποιήσει το 930.το 1520 θα σε καλύψει λόγω αυτονομίας σε σχέση με το 930. Δεν θέλω τόσο μεγάλη οθόνη και για αυτονομία θέλω να κρατάει άνετα μια μέρα! Το φορτιζω κάθε απόγευμα οποτε νομιζω οτι θα κανει την δουλεια του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Το mix radio Εγώ έχω φτιάξει account με αμερικανικα στοιχεία κλπ ... Και λειτουργεί κανονικά ... Έχει και ελληνικά τραγούδια ...και είναι ότι καλύτερο υπάρχει παιδιά ! Μετράει άσχημα ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis2210 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Τέλεια ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι καλες γιορτές ;D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Τι candy crush και τριχες κατσαρες! Μολις πειστηκε ο αδερφος μου για wp, γιατι αυτο ειναι πραγματικα "the real deal" http://www.windowscentral.com/zynga-poker-makes-its-much-awaited-debut-windows-phone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Το mix radio Εγώ έχω φτιάξει account με αμερικανικα στοιχεία κλπ ... Και λειτουργεί κανονικά ... Έχει και ελληνικά τραγούδια ...και είναι ότι καλύτερο υπάρχει παιδιά ! Μετράει άσχημα ! Τη ακριβως ειναι το mix radio και που το βρισκουμε..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Στο store. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/mixradio/f5874252-1f04-4c3f-a335-4fa3b7b85329 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Α λογικα ηθελε απο την αρχη λογαριασμο USA..!! Γιατι τωρα μου βγαζει οτι δεν μπορω..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Γυρνάτε την τοποθεσία σε US για να βρείτε το mix radio. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Παλι απο τα φτηνα ξεκινησανε οι ενημερωσεις. Βλεπω εδω το 620 να την παιρνει το Μαρτιο http://www.windowscentral.com/list-smartphones-lumia-demin-update-so-far-europe http://www.microsoft.com/en/mobile/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KwstasXt Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια εχω ενα θεμα με το lumia 620. Eνω δεν βαζω ακουστικα στο κινητο οταν παταω καποιο volume button μου γραφει ακουστικα στην αυξομειωση ηχου.Δοκιμασα soft reset και restart αλλα και παλι.... καμια ιδεα; edit:Οκ το βρηκα τελικα.Νομιζα οτι ηταν θεμα software αλλα τελικα ηταν θεμα hardware,Φταιει το καπακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Πριν εναμιση μηνα ειχα πει για την αναλυση της καμερας και οτι δεν τη θεωρω πλεον ικανοποιητικη. http://www.insomnia.gr/topic/406381-windows-phone-γενική-συζήτηση-και-απορίες/page-104#entry53588296 Σημερα το εψαξα, εβγαλα μερικες φωτογραφιες, σε 4:3 και 16:9, με οριζοντιο και κατακορυφο προσανατολισμο, τις ανεβασα στο onedrive και απο της πληροφοριες βλεπω πως ειναι με το ζορι 3,5MP Διαστάσεις 1456 x 2592 Φωτογραφική μηχανή Lumia 6201 Λήψη 1/17 f/2.4Ειμαι με τη μαμα εφαρμογη της ms. Αν βαλω την lumia camera, μου δινει τη δυνατοτητα επιλογης της αναλυσης? Πριν λιγους μηνες, που την εβαλα σε ενα 1320 με cyan, δεν υπηρχε τετοια επιλογη. Δεν εχω και το 635 του φιλου μου να το τσεκαρω :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilektrolo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχω το 920 να το κοιτάξω γιατί δεν το χρησιμοποιώ πλέον αλλά στο 625 της γυναίκας μου δεν μπορείς να διαλέξεις ανάλυση από lumia camera.δεν ξέρω μην παιζει τίποτα με την ανάλυση όταν ανεβάζεις στο onedrive αλλά αν κατεβάσεις την lumia camera και τραβήξεις μια φωτογραφία μετά πήγαινε στις εικόνες και άνοιξε την εικόνα στη lumia camera, πήγαινε πληροφορίες και λέει ακριβώς ποσα mp είναι. Θα συμφωνήσω απόλυτα για την ποιότητα της κάμερας. Όσο βγαίνουν update χαλάει και περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα