obi Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Καλά αλλά αυτό δεν είναι και γενικό, υπάρχουν και στο Android προγράμματα που στο WP είναι δωρεάν, ναι ίσως για το συγκεκριμένο έπεσες στην περίπτωση, ίσως και όχι αν με λίγο ψάξιμο μπορέσεις και βρεις κάτι δωρεάν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ειδα σημερα καποιον να "στελνει" απο το pc του μια εφαρμογη στο android κινητο του για εγκατασταση! Λεω... πρεπει να το κανω και εγω! Δοκιμαζω απο τη σελιδα κατευθειαν και μου ερχεται ενα mail στο κινητο που λεει "πατηστε εδω για να πατε στο store να εγκαταστησετε την εφαρμογη, αλλιως ενεργοποιηστε την ευρεση τηλεφωνου μπλαμπλαμπλα". Παω να κανω αυτο με την ευρεση εδω, δινω το νουμερο μου, ανοιγω και το location στο κινητο καλου κακου... και απο τις 12 ακομα με ψαχνει! Τι αλλο πρεπει να κανω? https://www.windowsphone.com/en-us/my/find Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 γιατι δεν πατησες το λινκ να πας στο store. Αυτο με το find my phone δεν ξερω τι σχεση εχει με την εφαρμογη που θες να εγκαταστησεις αλλα μηπως δεν ειναι ενεργοποιημενο το find my phone στο κινητό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μα ο σκοπος δεν ειναι να πατας κλπ, ο σκοπος ειναι να στο κανει κατευθειαν εγκατασταση! Στο κινητο τι πρεπει να βαλω? Μου βγαζει μονο αυτα :/ Αν πατησω ring το κανιε! Βεβαια, βαραει με ενα πολυ σπαστικο ηχο, δονειται και σταματαει μονο αν πατησω καποιο απο τα volume buttons :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Τίκαρε το πρώτο κουτάκι για να λειτουργήσει.... 9/10 περιπτώσεις δουλεύει μια χαρά... Δηλαδή πατάς εγκατάσταση στο PC και η εφαρμογή γίνεται install στο background του Lumia χωρίς εσύ να κάνεις τίποτα... Υπάρχουν όμως και κάποιες φορές που δεν το βρίσκει και πρέπει να το κάνεις μέσα από το link που σου στέλνει ή να δοκιμάσεις αργότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Αυτο ηταν! Μολις περασα την πρωτη μου εφαρμογη στο κινητο απο το pc! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis1984 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 αξιζει τελικα μια αναβαθμιση απο 920 σε 830 ?? τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalogy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά αγόρασα σήμερα σφραγιςμενο και καινούριο ένα 930 απο κατάστημα που τα φέρνει εισαγωγή απο έξω. Συγκεκριμένα το τηλ. ειναι απο Πολωνία. Απο Δευτέρα θα πάω να κάνω μετατροπή της κάρτας μιας και πέρνει nano sim. Ενώ μέχρι τωρα εχω micro sim. Προς το παρόν το δουλεύω μόνο με το wifi και πρόσεξα κάτι που με ανησύχησε. Μέσα στης ρυθμίσεις του τηλεφώνου, στης πληροφορίες αναφέρει ένα πάροχο κινητής απο την Πολωνία. Υπάρχει περίπτωση το τηλέφωνο να ειναι κλειδωμένο στον συγκεκριμένο πάροχο και να φάω καμια ήτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Αν είναι κλειδωμένο υπάρχουν μαγαζιά που μπορείς να το κανεις unlock ...έχω ακούσει για ένα στην Καλλιθέα ... Αλλά αν είναι το πρώτο πράμα ειναι να το πας εκεί που το πήρες και να του το σπάσεις στο κεφάλι ...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά αγόρασα σήμερα σφραγιςμενο και καινούριο ένα 930 απο κατάστημα που τα φέρνει εισαγωγή απο έξω. Συγκεκριμένα το τηλ. ειναι απο Πολωνία. Απο Δευτέρα θα πάω να κάνω μετατροπή της κάρτας μιας και πέρνει nano sim. Ενώ μέχρι τωρα εχω micro sim. Προς το παρόν το δουλεύω μόνο με το wifi και πρόσεξα κάτι που με ανησύχησε. Μέσα στης ρυθμίσεις του τηλεφώνου, στης πληροφορίες αναφέρει ένα πάροχο κινητής απο την Πολωνία. Υπάρχει περίπτωση το τηλέφωνο να ειναι κλειδωμένο στον συγκεκριμένο πάροχο και να φάω καμια ήτα; Είναι πολύ πιθανό το τηλέφωνο να μην είναι κλειδωμένο σε κανένα πάροχο αλλά απλώς να φοράει μια rom με βελτιστοποίηση για κάποια τοπική αγορά-πάροχο. Σε μια τέτοια περίπτωση και εαν το επιθυμείς, έχεις τη δυνατότητα , ακόμα και έτσι , να αλλάξεις τη rom στη χώρα-πάροχο που επιθυμείς και να το κάνεις μέχρι και 'ελληνικό'. (στην περίπτωση όμως αυτη ρισκάρεις την εγγύηση από τον κατασκευαστή να ξέρεις) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Η εγγύηση δεν επηρεάζεται από καμια ρομ αν στην περάσουν σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα νοκια ...! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalogy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 και αμα δεν πειραξω την rom τι εγινε; Θα εχω καποιο συγκεκριμενο προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obi Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Το πιθανότερο είναι ότι δε θα έχεις κανένα σοβαρό πρόβλημα, όπως φαντάζομαι το εννοείς. Κάποιες μικροδιαφορές ίσως υπάρχουν (πχ επιπλέον επιλογές στο μενού των ρυθμίσεων δικτύου του παρόχου, κάποιες προεπιλογές και σεταρίσματα σε ρυθμίσεις, ταχύτητα ενημερώσεων λογισμικού κλπ) , ενώ ορισμένοι συμβαίνει γενικά, υποκειμενικά και τυχαία να αναφέρουν μια δοαφορετική αίσθηση-εμπειρία χρήσης ανάλογα με τη rom (πχ βελτιστοποίηση ίσως της λήψης σήματος σε ελληνικά δίκτυα, διαφορές στην απόδοση-απόκριση-θερμοκρασία λειτουργίας κλπ). (Σε ορισμένα μοντέλα-κατασκευαστές WP, αναφέρεται ότι διαοφoρετική rom σημαίνει και διαφορετικές επιλογές στη γλώσσα εμφάνισης του περιβάλλοντος λειτουργίας του κινητού πχ ως διαθέσιμη γλώσσα δεν υπάρχουν τα ελληνικά ή τα αγγλικά ΗΠΑ. Από τη στiγμή όμως που εσύ τσεκάρεις το κινητό σου και αυτό έχει τις γλώσσες τις οποίες θες, είσαι ΟΚ και δε χρειάζεται να αλλάζεις rom.) Πρακτικά όλα αυτά σημαίνουν ότι δε θα έχεις πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalogy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Το πιθανότερο είναι ότι δε θα έχεις κανένα σοβαρό πρόβλημα, όπως φαντάζομαι το εννοείς. Κάποιες μικροδιαφορές ίσως υπάρχουν (πχ επιπλέον επιλογές στο μενού των ρυθμίσεων δικτύου του παρόχου, κάποιες προεπιλογές και σεταρίσματα σε ρυθμίσεις, ταχύτητα ενημερώσεων λογισμικού κλπ) , ενώ ορισμένοι συμβαίνει γενικά, υποκειμενικά και τυχαία να αναφέρουν μια δοαφορετική αίσθηση-εμπειρία χρήσης ανάλογα με τη rom (πχ βελτιστοποίηση ίσως της λήψης σήματος σε ελληνικά δίκτυα, διαφορές στην απόδοση-απόκριση-θερμοκρασία λειτουργίας κλπ). (Σε ορισμένα μοντέλα-κατασκευαστές WP, αναφέρεται ότι διαοφoρετική rom σημαίνει και διαφορετικές επιλογές στη γλώσσα εμφάνισης του περιβάλλοντος λειτουργίας του κινητού πχ ως διαθέσιμη γλώσσα δεν υπάρχουν τα ελληνικά ή τα αγγλικά ΗΠΑ. Από τη στiγμή όμως που εσύ τσεκάρεις το κινητό σου και αυτό έχει τις γλώσσες τις οποίες θες, είσαι ΟΚ και δε χρειάζεται να αλλάζεις rom.) Πρακτικά όλα αυτά σημαίνουν ότι δε θα έχεις πρόβλημα. Λοιπον μαλον αυτο ηταν αφου αναγνωρισε κανονικα την καρτα την καινουρια sim cosmote και ολα καλα. Παντως εχω και πολλες αποριες 1. χρησιμοποιω mac. Συνδεσα το τηλεφωνο με τον mac, κατεβασα το προγραμμα που εχει βγαλει η microsoft για τα mac και ολα οκ. Περασα μεσα φωτο, μουσικη και καποια αλλα πραγματακια που σου δινει την δυναντοτητα. Δεν μπορεσα να περασω ομως επαφες. Μηπως υπαρχει κανας τροπος που να μπορω να το κανω αυτο; Καποια εφαρμογη ισως που να συγχρονιζει με icloud; Αλλιως δεν θα αποφυγω το χειροκινητο. 2.Backup του τηλεφωνου πως παιρνω; Αν αυτο γινεται μεσω της εφαρμογης που ανεφερα πιο πανω δεν ειδα πουθενα να μου εμφανιζει της εφαρμογες. Καποια εφαρμογη που εγκαταστησα ειδα οτι μου εκανε backup στο skydrive. Θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας σε αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Μπορεις να συγχρονισεις τις εφαρμογες σου απο το icloud στο onedrive ή γενικοτερα με το λογαριασμο της ms που εβαλες για τα wp8.1? Αν ναι, καντο και μετα συγχρονισε αυτο το λογαριασμο με το κινητο. Εδω ετσι το εκανα πριν ενα χρονο. Συγχρονισα τις επαφες απο το 5800 απο την εφαρμογη της nokia με το λογαριασμο της ms, μετα συγχρονισμος στο κινητο και 150κατι επαφες περαστικαν με τη μια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα