Προς το περιεχόμενο

Windows Phone- Γενική συζήτηση και απορίες

dimitris__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια καλησπερα.. ξερεις κανεις αν αποφασισι να αλλαξω μπαταρια στο 920 θα πρεπει να γινει hard reset μετα η θα μπορω να κρατησω οτι εχω μεσα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά δεν χρειάζεται hard reset.έχω παραγγείλει και εγώ μπαταρία,περιμένω να μου έρθει.δεν την παλεύει καθόλου το 920.20% ανά ώρα φορτίζει και κρατάει πολύ λίγο η μπαταρία.soft και hard reset δεν εχουν κάνει τίποτα.

Λογικά δεν χρειάζεται hard reset.έχω παραγγείλει και εγώ μπαταρία,περιμένω να μου έρθει.δεν την παλεύει καθόλου το 920.20% ανά ώρα φορτίζει και κρατάει πολύ λίγο η μπαταρία.soft και hard reset δεν εχουν κάνει τίποτα.

να σου πω την αληθεια εγω λογω δουλειας την εχω ταλαιπωρησει. απο που παρηγγειλες? nokia η αλλου? θα την βαλεις μονος?

1 χρόνο και κάτι μήνες έχω το κινητό και εγώ το έχω λιώσει πάρα πολύ.απο σκρουτζ με τελική τιμή 24 ευρώ.θα επιχειρήσω μόνος μου να τη βάλω.ειδα ένα βιντεακι στο YouTube και θεωρώ ότι είναι εύκολη διαδικασία.

Στο android είχα την εφαρμογή file manager και με βόλευε πολύ διότι έμπαινα σε κοινόχρηστους δίσκους του δικτύου μου και έκανα αντιγραφες...κτλ  

Στα Windows Phone κατέβασα την εφαρμογή Αρχεία"Files" αλλά το μόνο που βλέπει είναι την εσωτερική μνήμη.  Ξέρετε κανένα πρόγραμμα για να έχω πρόσβαση σε δικτυακούς κοινόχρηστους δίσκους και να κάνω αντιγραφές, μεταφορές...κτλ στα Windows phone 8.1   ;

Υπάρχει γιατί έχω βρει.

Μπορεί να μην σου δώσω την απάντηση για το όνομα, μια και δεν την έχω πρόχειρη συγκεκριμένα

αλλά σου λέω ότι ναι υπάρχει.

sharefolder αλλά είναι επι πληρωμή , σε free δεν έχω βρει κάτι.

μπορείς να το δοκιμάσεις για ένα μήνα.

και εγώ βρήκα το sharefolder αλλά όπως λες επί πληρωμή.  Κρίμα γιατί τέτοια προγράμματα στο android είναι free.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...