dimosthenis1984 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 παιδια καλησπερα.. ξερεις κανεις αν αποφασισι να αλλαξω μπαταρια στο 920 θα πρεπει να γινει hard reset μετα η θα μπορω να κρατησω οτι εχω μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilektrolo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Λογικά δεν χρειάζεται hard reset.έχω παραγγείλει και εγώ μπαταρία,περιμένω να μου έρθει.δεν την παλεύει καθόλου το 920.20% ανά ώρα φορτίζει και κρατάει πολύ λίγο η μπαταρία.soft και hard reset δεν εχουν κάνει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis1984 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Λογικά δεν χρειάζεται hard reset.έχω παραγγείλει και εγώ μπαταρία,περιμένω να μου έρθει.δεν την παλεύει καθόλου το 920.20% ανά ώρα φορτίζει και κρατάει πολύ λίγο η μπαταρία.soft και hard reset δεν εχουν κάνει τίποτα. να σου πω την αληθεια εγω λογω δουλειας την εχω ταλαιπωρησει. απο που παρηγγειλες? nokia η αλλου? θα την βαλεις μονος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilektrolo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 1 χρόνο και κάτι μήνες έχω το κινητό και εγώ το έχω λιώσει πάρα πολύ.απο σκρουτζ με τελική τιμή 24 ευρώ.θα επιχειρήσω μόνος μου να τη βάλω.ειδα ένα βιντεακι στο YouTube και θεωρώ ότι είναι εύκολη διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Για να σβησω οτι εχω μεσα στο κινητο και να το κανω απο την αρχη να ξανα βαλω το email τη πρεπει να κανω..?? Το κινητο ειναι lumia 920....!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex-gate-7-1925 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Hard reset... Ρυθμίσεις -> Πληροφορίες -> Επαναφορά του Τηλεφώνου σας (κάτω κάτω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gotheron2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστω..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis1984 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 παιδια καλησπερα. ξερει καποιος γιατι σε htc 8x το here drive ναι μεν δουλευει αλλα δεν ακουγεται η φωνη της πλοηγησης? ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis1984 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 μα πως σβηνω επαφη απο το viber? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Microsoft Lumia confirmed as new brand name for company's smartphones http://www.windowscentral.com/microsoft-lumia-confirmed-new-brand-name-companys-smartphones Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
some1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Hello WP mates, FYI φώς στον ορίζοντα διαφαίνεται για την εφαρμογή Taxi Beat στα windows phone! από διάλογο με το support (23/10/2014 00:00) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ServerStationF1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Στο android είχα την εφαρμογή file manager και με βόλευε πολύ διότι έμπαινα σε κοινόχρηστους δίσκους του δικτύου μου και έκανα αντιγραφες...κτλ Στα Windows Phone κατέβασα την εφαρμογή Αρχεία"Files" αλλά το μόνο που βλέπει είναι την εσωτερική μνήμη. Ξέρετε κανένα πρόγραμμα για να έχω πρόσβαση σε δικτυακούς κοινόχρηστους δίσκους και να κάνω αντιγραφές, μεταφορές...κτλ στα Windows phone 8.1 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obi Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει γιατί έχω βρει. Μπορεί να μην σου δώσω την απάντηση για το όνομα, μια και δεν την έχω πρόχειρη συγκεκριμένα αλλά σου λέω ότι ναι υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 sharefolder αλλά είναι επι πληρωμή , σε free δεν έχω βρει κάτι. μπορείς να το δοκιμάσεις για ένα μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ServerStationF1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 sharefolder αλλά είναι επι πληρωμή , σε free δεν έχω βρει κάτι. μπορείς να το δοκιμάσεις για ένα μήνα. και εγώ βρήκα το sharefolder αλλά όπως λες επί πληρωμή. Κρίμα γιατί τέτοια προγράμματα στο android είναι free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα