Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Ειχε παει χθες η κορη μου με την μιρκη της αδερφη στο TheMall και παρκαρε το Honda CRV στο υπογειο γκαραζ. Οταν γυρισε να φυγουν η πισω δεξια πορτα ηταν ανοιχτη 10 ποντους απο την κολωνα αλλα μεσα δεν ελειε τιποτα απολυτως. Ειναι πολυ προσεκτικη και αποκλειεται να μην ειχε κλεισει την πορτα ασε που πισω δεν καθοταν κανεις.Το αυτοκινητο εχει συναγερμο με οπτικη και ηχητικη ενδειξη αρα ειχε μπει κανονικα.Με ανοιχτη πορτα μαλιστα δεν μπαινει ο συναγερμος. Δεν μπορω να καταλαβω τι εγινε γιατι κατι εγινε...Καμμια ιδεα ??
BadBoy Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Το πιο πιθανό είναι ο τύπος που το άνοιξε να αναγκάστηκε να φύγει πριν προλάβει να κλέψει τίποτα. Η πιθανότερη αιτία είναι να περνούσε κανείς και να φοβήθηκε μήπως γίνει τσακωτός.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Κι εγω μονο αυτο μπορω να σκεφτω.Οι συναγερμοι τελικα ειναι για την πλακα...Μαλλον με καποιο τηλεχειριστηριο τον ανοιξε... Αυτα σε φυλασσομενο και με καμερες χωρο.
cger Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Κι εγω μονο αυτο μπορω να σκεφτω.Οι συναγερμοι τελικα ειναι για την πλακα...Μαλλον με καποιο τηλεχειριστηριο τον ανοιξε... Αυτα σε φυλασσομενο και με καμερες χωρο. Εξαρτάται και ο συναγεργμός βέβαια....
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Σιγουρα αλλα ολοι σχεδον μιλανε για κυλιομενο κωδικο κλπ Ο δικος μου ειναι Αuto GT .
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Και γιατί ο κλέφτης να ανοίξει την πίσω πόρτα; Υπήρχαν πράγματα στο πίσω κάθισμα;
kage Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 αυτος ηταν με κυλιομενο κωδικο?εγω το χω ξαναπει ποτε μην δεχεστε ουτε για δωρο συναγερμους απο αντ/πειες ειναι για πεταμα. υπαρχει μηχανηματακι που ανιχνευει τον κωδικα αν βρισκεται εντος εμβελειας..
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Και γιατί ο κλέφτης να ανοίξει την πίσω πόρτα; Υπήρχαν πράγματα στο πίσω κάθισμα; Οχι τιποτα.Απλα ισως του ηταν πιο βολικη να μην φαινεται. αυτος ηταν με κυλιομενο κωδικο?εγω το χω ξαναπει ποτε μην δεχεστε ουτε για δωρο συναγερμους απο αντ/πειες ειναι για πεταμα. υπαρχει μηχανηματακι που ανιχνευει τον κωδικα αν βρισκεται εντος εμβελειας.. Ετσι λενε οι προδιαγραφες του. Απο την καμερα βρηκατε τιποτα? Δεν πηγαν να ρωτησουν.
panos2171 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Aν ανοιξε την πορτα με τηλεχειρισμο δεν υπαρχει λογος να ανοιξει την πισω για να περασει στα μπροστα καθισμα ωστε να μην γινει αντιληπτος,μπαινει κυριος απο μπροστα και κανει τη δουλεια του,ποιο υποπτο θα φανει σε καποιον να καβαλαει καθισματα, εκτος αν μπηκε απο μπροστα,δεν πηρε τιποτα και αρχισε να ψαχνει πισω και την αφησε ανοιχτη. Το ενδεχομενο ομως να την αφησε ανοιχτη μια απο της κορες σου γιατι το αποκλειεις με τοσο μεγαλη σιγουρια.Η μια μπορει να ειναι προσεκτικη η μικρη ομως μπορει και οχι.Μηπως ειχε κανα πανοφορι πισω,ανοιξε να το παρει και θεωρησε οτι εκελισε την πορτα??Η οδηγος θυμαται ακριβως αν εκανε μια βολτα γυρο απ το αυτοκινητο για να δει αν ολα ειναι ΟΚ??
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Το ενδεχομενο ομως να την αφησε ανοιχτη μια απο της κορες σου γιατι το αποκλειεις με τοσο μεγαλη σιγουρια.Η μια μπορει να ειναι προσεκτικη η μικρη ομως μπορει και οχι.Μηπως ειχε κανα πανοφορι πισω,ανοιξε να το παρει και θεωρησε οτι εκελισε την πορτα??Η οδηγος θυμαται ακριβως αν εκανε μια βολτα γυρο απ το αυτοκινητο για να δει αν ολα ειναι ΟΚ?? Ναι γιατι και οι δυο καθοντουσαν μπροστα , και δεν πηραν κατι απο το αμαξι απο πισω .Ισως ειναι υπερβολικο αλλα εχω απολυτη εμπιστοσυνη στην οδηγο οτι εβαλε συναγερμο που εχει και ηχητικη και οπτικη ενδειξη. Εκτος και εδωσε αυτες τις ενδειξεις χωρις να μπει πραγματικα.Ξαναλεω οτι με πορα ηδη ανοιχτη δεν μπαινει συναγερμος. Μαλιστα οταν ειναι στο on αν τον κλεισουμε και δεν ανοιξουμε καμμια πορτα σε λιγα δευτερολεπτα ξαναοπλιζει μονος του.
chill Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μου χει τύχει 2 φορές να βάλω συναγερμό, να τσεκάρω την πόρτα ότι είναι κλειστή και μετά από ώρες/το επόμενο πρωί να διαπιστώσω ότι το αυτοκίνητο είναι ανοιχτό. Προφανώς πετώντας τα κλειδιά σε τσέπες/σφίγγοντας τα με δύναμη τον απενεργοποιώ. Χαρακτηριστικά να πω ότι πλέον βάζω συναγερμό, μπαίνω σπίτι, βάζω τα κλειδιά στην θέση τους και ξαναβγαίνω να τσεκάρω ότι το αμάξι είναι κλειστό .....εντάξει να μας κλέψουνε αλλά όχι να την πατήσουμε και από τέτοια χαζομάρα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Λέγοντας <<ανοιχτό>> εννοείς ξεκλείδωτο και χωρίς συναγερμό. Όχι όμως και μισάνοιχτη πόρτα, όπως στην παρούσα περίπτωση που εξετάζουμε Yπάρχει και μια μικρή περίπτωση να μην οπλίσανε τον συναγερμό (μηχανική κίνηση που αν παραλειφθεί δεν το καταλαβαίνεις) και τίποτα αργόσχολοι να ανοίξανε την πόρτα απλά τραβώντας το πόμολο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Λέγοντας <<ανοιχτό>> εννοείς ξεκλείδωτο και χωρίς συναγερμό. Όχι όμως και μισάνοιχτη πόρτα, όπως στην παρούσα περίπτωση που εξετάζουμε Yπάρχει και μια μικρή περίπτωση να μην οπλίσανε τον συναγερμό (μηχανική κίνηση που αν παραλειφθεί δεν το καταλαβαίνεις) και τίποτα αργόσχολοι να ανοίξανε την πόρτα απλά τραβώντας το πόμολο. Ναι αυτο εννοω αλλα το θεωρω εως αδυνατον να ακουσαν ηχο και να ειδαν φλας να αναβουν (που τα κανει ο συναγερμος οτνα ολπιζει) χωρις να εγιναν.
xpapias Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Πριν κανένα 5μηνο βρήκα και εγώ το αυτοκίνητο μου ανοιγμένο στην πυλωτή της πολυκατοικίας. Το παράδοξο είναι ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος παραβίασης, παρά μόνο ξηλωμένο το κουτί των ασφαλειών και το πορτ-μπαγκαζ ανοιχτό 0,5-1 εκατοστό. Όλα τα έγγραφα μου ήταν εκεί (ελπίζω τουλάχιστον) και μάλιστα τα είχαν τοποθετήσει στο παρ-πριζ του αυτοκινήτου! Το μόνο που έλειπε ήταν κάποια κέρματα που είχα σε μια εμφανή θήκη. Θεωρητικά είχα κλειδώσει (συναγερμό εγκατέστησα μετά το συμβαν), αλλά ενα μυαλό είναι και αυτό.. Εννοείται κάλεσα τη σήμανση, πήραν αποτυπώματα. Μετά από 1,5 μήνα, με κάλεσαν για να πάρουν τα δικά μου αποτυπώματα και να τα ξεχωρίσουν από αυτά που βρήκαν.. Τελικά δεν έμαθα ποτέ νέα. Αυτό που μου είπαν είναι ότι μάλλον ήταν κάποιος τοξικομανής που ήθελε τα ψιλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.