captaintzim Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Καλή σας ημέρα. Σχεδιάζω να αγοράσω στα επόμενα 24ωρα λάπτοπ. Εδώ και καιρό σκεφτόμουν να πάρω το μοντέλο που δίνει η mysystems με τον i5-480 και την 5660 που έπεσε και από τα 700 στα 676 ευρώ http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12113 αλλά είδα και τον dell του σατούρν με i5-2410 και την nvidia gt525 στα 700 ευρώ. Ποιον από τους δύο προτείνετε; Υπάρχει κάποιο καλύτερο μοντέλο ντελ ή τοσίμπα σε αυτά τα λεφτά αλλού; Το λάπτοπ το θέλω για καθημερινή χρήση αλλά και σύνδεση με τηλεόραση για να βλέπω ταινίες αλλά και ίντερνετ tv. Δεν παίζω παιχνίδια... Απλά θέλω ένα λάπτοπ που να αξίζει τα λεφτά του και να μου κάνει απόσβεση για χρόνια. Αυτό που είχα μέχρι τώρα είναι Τοσίμπα ο οποίος κράτησε επτά χρόνια... Θα επέλεγα πάλι Τοσίμπα, αλλά επειδή έχω ακούσει τα καλύτερα για τη Ντελ, επιλέγω μοντέλο της Ντελ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις...
ss13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Καλή σας ημέρα. Σχεδιάζω να αγοράσω στα επόμενα 24ωρα λάπτοπ. Εδώ και καιρό σκεφτόμουν να πάρω το μοντέλο που δίνει η mysystems με τον i5-480 και την 5660 που έπεσε και από τα 700 στα 676 ευρώ http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12113 αλλά είδα και τον dell του σατούρν με i5-2410 και την nvidia gt525 στα 700 ευρώ. Ποιον από τους δύο προτείνετε; Υπάρχει κάποιο καλύτερο μοντέλο ντελ ή τοσίμπα σε αυτά τα λεφτά αλλού; Το λάπτοπ το θέλω για καθημερινή χρήση αλλά και σύνδεση με τηλεόραση για να βλέπω ταινίες αλλά και ίντερνετ tv. Δεν παίζω παιχνίδια... Απλά θέλω ένα λάπτοπ που να αξίζει τα λεφτά του και να μου κάνει απόσβεση για χρόνια. Αυτό που είχα μέχρι τώρα είναι Τοσίμπα ο οποίος κράτησε επτά χρόνια... Θα επέλεγα πάλι Τοσίμπα, αλλά επειδή έχω ακούσει τα καλύτερα για τη Ντελ, επιλέγω μοντέλο της Ντελ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις... Αν δεν παίζεις παιχνίδια δεν χρειάζεται να πάρεις την 5650 ούτε την GT 525 ( η 5650 είναι λίγο καλύτερη ) http://www.thinkdigit.com/forum/graphic-cards/139716-graphics-card-better.html με αυτό κάνεις την δουλειά σου !! http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=11588
jtheogr Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Και τα 2 dell είναι καλά για τα λεφτά τους εγώ θα έπαιρνα τον καινούργιο dell απο το saturn για toshiba δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Ως αναφορά το να σου κρατήσει για χρόνια που λες αυτό ποιά δεν υπάρχει γιατί έχει πέσει αρκετά η ποιότητα(εξωτερικά & εσωτερικά) των φορητών με σκοπό να ρίξουν και το κόστος. Ενας φυσιολογικός μέσος όρος ζωής είναι 3-4 χρόνια ανάλογα και την χρήση που κάνεις πάντα.
geornirv Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Και τα 2 dell είναι καλά για τα λεφτά τους εγώ θα έπαιρνα τον καινούργιο dell απο το saturn για toshiba δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Ως αναφορά το να σου κρατήσει για χρόνια που λες αυτό ποιά δεν υπάρχει γιατί έχει πέσει αρκετά η ποιότητα(εξωτερικά & εσωτερικά) των φορητών με σκοπό να ρίξουν και το κόστος. Ενας φυσιολογικός μέσος όρος ζωής είναι 3-4 χρόνια ανάλογα και την χρήση που κάνεις πάντα. Τί εννοείς δηλαδή ?? Σε 3-4 χρόνια τα laptop χαλάνε ???
xristoforos89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Τί εννοείς δηλαδή ?? Σε 3-4 χρόνια τα laptop χαλάνε ??? Αν του βγαζεις καθημερινα τα ματια εξω.. Ναι! Αλλο desktop (μεγαλο κουτι που παιρνει πολυ αερα), και αλλο λαπτοπ(μικρο κουτι που θελει τακτικο καθαρισμα γιατι τα ανεμιστηρια θα μπουκωσουν!!)
geornirv Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Αν του βγαζεις καθημερινα τα ματια εξω.. Ναι! Αλλο desktop (μεγαλο κουτι που παιρνει πολυ αερα), και αλλο λαπτοπ(μικρο κουτι που θελει τακτικο καθαρισμα γιατι τα ανεμιστηρια θα μπουκωσουν!!) Καλά δεν υποτίθεται ότι δεν πρέπει να τα ανοίγεις γιατί χάνεις εγγύηση?? Πώς θα τα καθαρίσεις ??
xristoforos89 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Καλά δεν υποτίθεται ότι δεν πρέπει να τα ανοίγεις γιατί χάνεις εγγύηση?? Πώς θα τα καθαρίσεις ?? Τα dell και τα ΗΡ και να τα ανοιξεις, και να τους αλλαξεις σκληρους,μνημες κλπ.. δεν χανεις καμια εγγυηση! Για τις υπολοιπες μαρκες δεν ξερω!
Pooky(1) Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Σωστός ο μπόμπιρας από πάνω!!!!! Εγώ πάντως το έχω λιώσει στα παιχνίδια καθημερινά, ειδικά από την εβδομάδα αυτή που πουλάω το σταθερό και θα μείνω μόνο με το φορητό μέχρι να έρθει το νέο gaming rig θα του κάνω ένα καλό meltdown test και αν τα παίξει ένα τηλέφωνο δρόμος στη DELL είναι. Καλά και τα Toshiba αλλά στο θέμα της εγγύησης η DELL δεν έχει ταίρι.
bebis4 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Σωστός ο μπόμπιρας από πάνω!!!!! Εγώ πάντως το έχω λιώσει στα παιχνίδια καθημερινά, ειδικά από την εβδομάδα αυτή που πουλάω το σταθερό και θα μείνω μόνο με το φορητό μέχρι να έρθει το νέο gaming rig θα του κάνω ένα καλό meltdown test και αν τα παίξει ένα τηλέφωνο δρόμος στη DELL είναι. Καλά και τα Toshiba αλλά στο θέμα της εγγύησης η DELL δεν έχει ταίρι. ασχετο τι ειναι το meltdown test?
xristoforos89 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 Δημοσ. 2 Μαΐου 2011 ασχετο τι ειναι το meltdown test? Τεσταρισμα μεχρι να ''λιωσει'' το λαπτοπ απο το παιχνιδι.
Pooky(1) Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Δημοσ. 3 Μαΐου 2011 Σε σημείο που θα έρθει ο Dellάς τεχνικός και θα δει να έχει λιώσει το μέταλλο της ψήκτρας πάνω στην κάρτα γραφικών!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.