kikis2002 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Windows 7.. laptop asus.. Κατά την διάρκεια περιήγησης στο internet.. βλέπωντας ένα βιντεάκι... τρώει μια φλασιά και πετάει για πρώτη φορά μπλέ οθόνη.. κάτι έλεγε εντομεταξύ αλλά δεν έδωσα σημασία... τον κλείνω από το κουμπί και τον ξανά ανοίγω.. με ρώταγε να το ανοίξω με ασφάλή λειτουργία και εγώ πάτησα κανονική.. τίποτα... έφτανε μέχρι πριν το login αλλά δεν έφτανε να εμφανίζει τον χρήστη.. πάλι reset μου έλεγε να κάνω επιδιόθωση.. σε παλιότερο σημείο δεν καταλάβα γιατί δεν μπορούσε να με πάει αλλά επέλεξα την επιλογη να τον φτιάξει μόνος του.. έκανε κάνα 2ωρο.. περιμένω να μπω στα windows αλλά πάλι τίποτα.. αυτήν την φορά με άφηνε να βάλω τον κωδικό μου αλλά μετά περνούσε η ώρα στο περίμενε και δεν έμπαινε.. ε είπα να τον αφήσω για πολύ ώρα μήπως και γίνει κάτι.. και όντως έγινε.. μπήκε αλλά όχι στο προφιλ μου που είχα κάνει login.. σε ένα ολοκαίνουργιο.. τρόμαξα μήπως χάθηκαν τα αρχεία φυσικά αλλά είδα ότι το προφιλ μου υπάρχει και τα έγραφα του κανονικά αλλά έχει φτιάξει ένα προφιλ TEMP και μάλλον με έκανε να μπω από εκεί! Έλεγε να κάνω επανεκίνηση για να περαστούν κάτι ρυθμίσεις κτλ έκανα.... και ακόμα περιμένω να μπει...!!!! Καμιά ιδέα σωτηρίας υπάρχει?? Εντομεταξύ δεν έχω κάνει backup και έτσι και χαθεί κάτι αλίμονο μου!!! Αυτοκτονώ! Να ναι ιός?? Αλλά έτσι ξαφνηκα εκεί που έβλεπα το βιντεο να πεταχτεί μπλε οθόνη??
nikomas50 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Χρησιμοποίησε το Partedmagic LiveCD για να σώσεις τα αρχεία σου και αυτοκτονείς αργότερα! http://partedmagic.com/doku.php?id=downloads
kikis2002 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Πλέον το πρόβλημα κατάλαβα τι είναι και είναι πολύ γνωστό στα windows 7... Αντι να με βάλει από το λογαριασμό μου με βάζει από ένα temp... Πως να το διορθώσω όμως αυτο?
kikis2002 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Λοιπόν όλα τα αρχεία από Εγγραφα και επιφάνεια εργασίας τραγούδια εικόνες κτλ... όλα υπάρχουν!! Στο application data ομως δεν βλέπω να υπάρχει τίποτα!! :( Την έχω πατήσει άσχημα!!! O Mozzila Thunderbird αποθυκεύει εκεί όλα τα email!! Τώρα?? Καλά όλες οι ρυθμίσεις των windows μάλλον να τις ξεχάσω ε? Τα αρχεία από τις "Αυτοκόλλητες σημειώσεις"? CD των windows 7 γιατί δεν έχω? Μήπως και έκανα ενα repair.. Αν και με το F8 στην εκκίνηση μπήκα στο repair menu αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα τίποτα!! Και δεν είχε ούτε σημείο επαναφορά :( Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχω σημείο επαναφοράς!! :( Και εντέλει μετά από αυτό το πατατρακ μετά από 3 μήνες χρήσης και έτσι στο ξαφνηκά μπορώ να εμπιστευτώ τα Win7 ξανά??? Εγώ το έλεγα να μην τα βάλω ποτέ και να μείνω με τα XP και μου λέγατε να τα βάλω!! :(
benign Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Τελικα κολλησες ιο?Μαλλον απο οτι λες. Και στα Windows XP να εισουν ,μπορουσε να σου συμβει οτιδηποτε.Δεν εχει σχεση το λειτουργικο. Αυτο το βιντεο που το εβλεπες? Εσωσες αυτα που ηθελες να σωσεις εκτος των email?
kikis2002 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μπα ιό δεν έχω βρε παιδιά.. Ετσι ξαφνηκα τα παιξε στα καλά καθούμενα!! Ακόμα δεν έχω κάνει format.. είμαι απλά με άλλο προφιλ και δυστυχώς το μόνο που έχω χάσει είναι τα aplication data εκείνου του προφιλ... καμιά ιδέα πως να τα κερδίσω πίσω υπάρχει?? Εντομεταξύ ο υπολογιστής και δούλευε μια χαρά και δουλεύει μια χαρά τώρα με το άλλο προφιλ Μιλάμε για μεγάλη γκαντεμιά τώρα να χάσω ρυθμίσεις.. email.. τα πάντα όλα... όλα τα προγράμματα τώρα δεν δουλεύουνε.. έχω προγράμματα από την δουλειά μου και πρέπει να πάω πάλι στις εταιρίες για να μου τα ξανά βάλουνε..
nikomas50 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Στο application data ομως δεν βλέπω να υπάρχει τίποτα!! :( Εννοείς τον φάκελο C:\Users\user\Application Data ? Δεν βλέπω σημαίνει ότι ανοίγει και δεν έχει περιεχόμενα ή ότι δεν ανοίγει επειδή είναι προστατευμένος από το σύστημα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.