mastersab Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Καλησπερα σε ολους .Αντιμετωπιζω μια δυσκολια σε καποια μεταροπη αρχειων video .Πως μπορω να μειωσω τον ογκο μιας ταινιας mkv σε avi η mkv με λιγοτερα gb χωρις απωλειες σε ποιοτητα;Ευχαριστω.
TheELF Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Αυτό το «χωρίς απώλειες» είναι θέμα άποψις και εξοπλισμού,εγώ π.χ. της κάνω ένα πέρασμα με το ripbot,ορίζω μέγιστο bitrate τα 1500 (περιμένω μια μέρα )και για μένα είναι μια χαρά δεν βλέπω καμία διαφορά από το αρχικό mkv που μπορεί να έχει και >8000 kbit/sec,άλλος μπορεί να την δει και να φρίξει. Αν δεν έχεις ιδέα από το ripbot δες τον οδηγό του parsifal εδώ http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/video/ripbot264-howto-r128
mastersab Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Σ ευχαριστω και παλι TheELF καθως και τον Parsifal για την βοηθεια.Δεν το εχω δουλεψει ακομη αλλα αν εχω προβλημα θα επικοινωνησω ξανα.Ευχαριστω πολυ. ΥΓ.Γιατι όταν προσπάθησα να ανοιξω το DirectShow και βασικές έννοιες video μου βγαζει [#103137] Δεν έχετε δικαίωμα εμφάνισης αυτού του θέματος. Χρειάζεται να κάνω νέα εγγραφή;
parsifal Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Τα links είναι «σπασμένα», λόγω της πρόσφατης αλλαγής του forum software από πλατφόρμα vBulletin σε ip.Board. Ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία, με την πρώτη ευκαιρία θα τα διορθώσω τα links. Ως τότε, μπορείς να ανοίξεις κανονικά τα άρθρα-παραπομπές από τον κεντρικό κατάλογο των άρθρων Video στην ενότητα Insomnia Wiki.
mastersab Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2011 Προς τον Parsifal.Απλά είσαι γίγαντας.Σ ευχαριστω για ολα.
mastersab Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Γεια χαρα και παλι.Ερώτηση.Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να αντιγράψω τους τίτλους των φακέλων που έχω σε κάποιο σκληρό δίσκο, σε κείμενο word;Δεν ξέρω εαν έγινα κατανοητός ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Δημοσ. 30 Απριλίου 2011 Πας εκκίνηση και γράφεις cmd στην αναζήτηση θα σου εμφανίσει το cmd.exe τρέξε το. Στο παραθυράκι που εμφανίζεται γράψε dir και πέτα τον κεντρικό φάκελο που έχει όλους τους φακέλους μέσα στο παράθυρο drag&drop δηλαδή,θα γραφτεί ολόκληρη η διαδρομή στο τέλος βάλε >όπου θες:\movies.txt. Παράδειγμα: >[b]dir J:\Movies > d:movies.txt[/b] Προσοχή το txt να το βάλεις να γραφτεί κάπου όπου δεν είναι προστατευμένο από τα windows,επειδή βγάζει σφάλμα(για αυτό δεν έβαλα το c:\ ) >[b]dir J:\Movies /og > d:movies.txt[/b] Με αυτήν την αλλαγή θα τα ταιριάξει δείχνοντας πρώτα τους φακέλους και μετά τα αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.