Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να μειωσω τον ογκο μιας ταινιας mkv ;


mastersab

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους .Αντιμετωπιζω μια δυσκολια σε καποια μεταροπη αρχειων video .Πως μπορω να μειωσω τον ογκο μιας ταινιας mkv σε avi η mkv με λιγοτερα gb χωρις απωλειες σε ποιοτητα;Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αυτό το «χωρίς απώλειες» είναι θέμα άποψις και εξοπλισμού,εγώ π.χ. της κάνω ένα πέρασμα με το ripbot,ορίζω μέγιστο bitrate τα 1500 (περιμένω μια μέρα :mad: )και για μένα είναι μια χαρά δεν βλέπω καμία διαφορά από το αρχικό mkv που μπορεί να έχει και >8000 kbit/sec,άλλος μπορεί να την δει και να φρίξει.

 

Αν δεν έχεις ιδέα από το ripbot δες τον οδηγό του parsifal εδώ

http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/video/ripbot264-howto-r128

Δημοσ.

Σ ευχαριστω και παλι TheELF καθως και τον Parsifal για την βοηθεια.Δεν το εχω δουλεψει ακομη αλλα αν εχω προβλημα θα επικοινωνησω ξανα.Ευχαριστω πολυ.

ΥΓ.Γιατι όταν προσπάθησα να ανοιξω το DirectShow και βασικές έννοιες video μου βγαζει [#103137] Δεν έχετε δικαίωμα εμφάνισης αυτού του θέματος. Χρειάζεται να κάνω νέα εγγραφή;

Δημοσ.

Τα links είναι «σπασμένα», λόγω της πρόσφατης αλλαγής του forum software από πλατφόρμα vBulletin σε ip.Board. Ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία, με την πρώτη ευκαιρία θα τα διορθώσω τα links.

 

Ως τότε, μπορείς να ανοίξεις κανονικά τα άρθρα-παραπομπές από τον κεντρικό κατάλογο των άρθρων Video στην ενότητα Insomnia Wiki.

Δημοσ.

Γεια χαρα και παλι.Ερώτηση.Υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να αντιγράψω τους τίτλους των φακέλων που έχω σε κάποιο σκληρό δίσκο, σε κείμενο word;Δεν ξέρω εαν έγινα κατανοητός ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πας εκκίνηση και γράφεις cmd στην αναζήτηση θα σου εμφανίσει το cmd.exe τρέξε το.

Στο παραθυράκι που εμφανίζεται γράψε dir και πέτα τον κεντρικό φάκελο που έχει όλους τους φακέλους μέσα στο παράθυρο drag&drop δηλαδή,θα γραφτεί ολόκληρη η διαδρομή στο τέλος βάλε >όπου θες:\movies.txt.

Παράδειγμα:

>[b]dir J:\Movies > d:movies.txt[/b]

 

Προσοχή το txt να το βάλεις να γραφτεί κάπου όπου δεν είναι προστατευμένο από τα windows,επειδή βγάζει σφάλμα(για αυτό δεν έβαλα το c:\ )

 

>[b]dir J:\Movies /og > d:movies.txt[/b]

Με αυτήν την αλλαγή θα τα ταιριάξει δείχνοντας πρώτα τους φακέλους και μετά τα αρχεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...