JohnVani18 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 @activex Μοντιφαρισμένη όμως.. Αλλά και πάλι είναι αδικαιολόγητο, αλλά απο την άλλη είναι port..
Anastazio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μη σκατε ρε μαγκες χαλια ειναι το game anyway!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Εγώ δεν το βρίσκω χάλια. Χρειάζεται βελτίωση αλλά είναι enjoyable.
adi32 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Οσο παιζεις σου αρεσει Εκει με την αμμοθυελλα και την τρομακτικη μουσικη ηταν ενδιαφερον
activex Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 @activex Μοντιφαρισμένη όμως.. Αλλά και πάλι είναι αδικαιολόγητο, αλλά απο την άλλη είναι port.. Ναι κατάλαβα, μονταρισμένη για να παίζει χειρότερα! *Με τιμονιέρα έπαιξε κανείς να μας πει τουλάχιστο αν αξίζει σε αυτό το κομμάτι ;
koularasss Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 αρχες δεκεμβριου σκεφτομαι να το αγορασω απο το πλαισιο με 45 ευρα.αξιζει?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Χμ... ίσως είναι πολλά τα 45 για τώρα. Για να δούμε και κανένα patch.
3leven Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Το παιχνιδι εχει τρελες απαιτησεις η ειναι ιδεα μου? Στο CanYouRunIt με εβγαλε τελειως off (αν και ειμαι με το laptop αυτη τη στιγμη) ενω συνηθως αντε να με ριχνει η RAM (2GB).. Τωρα με εριξε η GPU η RΑΜ και ο CPU.. Απο αυριο παιρνουμε το desktop παντως και καιγομαστε
fixxxer29 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 FROSTBITE2 σε racing και κλειδωμένη στα 30fps ; χαχαχα Ακριβώς αυτό. Έγκλημα.
naruto14 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Το παιχνιδι εχει τρελες απαιτησεις η ειναι ιδεα μου? Στο CanYouRunIt με εβγαλε τελειως off (αν και ειμαι με το laptop αυτη τη στιγμη) ενω συνηθως αντε να με ριχνει η RAM (2GB).. Τωρα με εριξε η GPU η RΑΜ και ο CPU.. Απο αυριο παιρνουμε το desktop παντως και καιγομαστε Όντως μου φαίνεται είναι το πιο απαιτητικό μετά το bf3 που βγαινει αυτην την περιοδο...
activex Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Όντως μου φαίνεται είναι το πιο απαιτητικό μετά το bf3 που βγαινει αυτην την περιοδο... Λίγα λόγια για το bf3! οι άνθρωποι ξεζούμισαν το hardware και έδωσαν το βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα σε σχέση με την απόδοση. Απολύτως Playable στα περισσότερα σημερινά (και όχι μόνο) pc , χάρμα οφθαλμών ακόμα και στο LOW. Άλλο να έχεις ως γνώμονα τα Minimum 30fps και άλλο να τα έχεις lock... Αθλιότητες τύπου L.A noire κλπ είναι που μετά βίας αξιοποιούν τα διπύρηνα (αφού έχουν ως γνώμονα τις κονσόλες) Για γέλια και για κλάματα μαζί που μας πάνε 10 χρόνια πίσω.
3leven Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Λίγα λόγια για το bf3! οι άνθρωποι ξεζούμισαν το hardware και έδωσαν το βέλτιστο οπτικό αποτέλεσμα σε σχέση με την απόδοση. Απολύτως Playable στα περισσότερα σημερινά (και όχι μόνο) pc , χάρμα οφθαλμών ακόμα και στο LOW. Άλλο να έχεις ως γνώμονα τα Minimum 30fps και άλλο να τα έχεις lock... Αθλιότητες τύπου L.A noire κλπ είναι που μετά βίας αξιοποιούν τα διπύρηνα (αφού έχουν ως γνώμονα τις κονσόλες) Για γέλια και για κλάματα μαζί που μας πάνε 10 χρόνια πίσω. Καλα ντε απαιτητικο ειπε οτι ειναι το παιδι.. Ουτε developer του game να ησουν..
activex Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Καλα ντε απαιτητικο ειπε οτι ειναι το παιδι.. Ουτε developer του game να ησουν.. Μα δεν είναι απαιτητικό, αντιθέτως είναι "πρότυπο pc game" τουλάχιστο στον τεχνικό τομέα. Δεν είμαι dev ούτε έχω μετοχές, gamer που θέλω να με σέβονται είμαι και το ύφος δεν ήταν επί προσωπικού αλλά για την έμφαση του πράγματος
aekoupoli Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 τραγικο το nfs, δεν χρειαζεται καν να αλλαξεις κ ποτε αυτοκινητο στις περισσοτερες πιστες πατας μονο γκαζι κ απλα τερματιζεις δεν αγχωνεσαι για τιποτα λιγο δεξια να βγεις η αριστερα σου χαλαει ενα rewind χωρις λογο(μαλλον για να μην παρεις το perfect run) εχω δει ιπταμενα αυτοκινητα περαστικων κανονικα να προχωρανε στον αερα μετα απο αλμα εχω μπει μεσα στο πατωμα αλειωμενα γραφικα σε μια porsche που ειχα στον πισω προφυλακτηρα αλλα μονο σε 2 πιστες μου το εκανε με το συγκεκριμενο αυτοκινητο run time εχω μιαμιση ωρα κ φτανω nea york σε λιγο πολυ μικρο σε διαρκει το campaing 30 frames κλειδωμενο οτι εδειχνε το τραιλερ ειναι οτι κινηματογραφικο υπαρχει μεσα στο παιχνιδι δεν εχει κατι αλλο εδω το αμαξι μου εγινε καμπριο χωρις λογο με λιγα λογια ανουσιο παιχνιδι κ αρκετα bugs ειδικα αυτο με τα rewinds ειναι τραγικο σε ορισμενες πιστες ειδικα λιγο δεξια απο το δρομο κ σου χαλαει ενα rewind
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα