JohnVani18 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει και mod για το Most Wanted (το οποίο το έχουν κάνει αγνώριστο με αυτά που έχουν βγάλει).
gavros10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Nope, είχαμε και στα NFS 2/3 χρονια πισω ομως
Iridium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά και στο hot pursuit δεν είχε ;Αφού θυμάμαι να γκαζώνω lambo με nitro πάνω σε χιόνια...
gavros10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά και στο hot pursuit δεν είχε ;Αφού θυμάμαι να γκαζώνω lambo με nitro πάνω σε χιόνια... αν και το εχω αυθεντικο δεν το εχω τερματισει εχω φτασει μεχρι ενα σημειο αλλα δεν θυμαμαι χιονια. βροχη θυμαμαι
Dbzakias2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 αν και το εχω αυθεντικο δεν το εχω τερματισει εχω φτασει μεχρι ενα σημειο αλλα δεν θυμαμαι χιονια. βροχη θυμαμαι μαλλον δεν λεει το καινουριο...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Στο Hot Pursuit (το τελευταίο) είχε μέρη με χιόνια ναι. Γενικά και σε παλιότερα υπήρχαν αν δεν κάνω λάθος. Αλλά πριν γίνει καγκουρο-NFS.
gavros10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Στο Hot Pursuit (το τελευταίο) είχε μέρη με χιόνια ναι. Γενικά και σε παλιότερα υπήρχαν αν δεν κάνω λάθος. Αλλά πριν γίνει καγκουρο-NFS. καγκουρο nfs θεωρεις τις βλακειες με τα shift?
Iridium Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Για το τελευταίο λέω παιδιά και αφού το επιβεβαιώνει και ο Ghost καλά θυμάμαι. καγκουρο nfs θεωρεις τις βλακειες με τα shift? Όχι(μάλλον). Εννοεί Carbon/Undercover και ίσως και το most wanted και τα underground.Τα shift δεν είναι nfs (γι' αυτό άλλωστε δεν υπάρχουν και οι λέξεις "nfs" στον τίτλο).
gavros10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Για το τελευταίο λέω παιδιά και αφού το επιβεβαιώνει και ο Ghost καλά θυμάμαι. Όχι(μάλλον). Εννοεί Carbon/Undercover και ίσως και το most wanted και τα underground.Τα shift δεν είναι nfs (γι' αυτό άλλωστε δεν υπάρχουν και οι λέξεις "nfs" στον τίτλο). αμα καγκουρο nfs ειναι το underground 2 και το most wanted τοτε δεν πρεπει να μιλαμε για σειρα nfs στα shift γραφει need for speed πανω πανω κιολας
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Για τα Underground κυρίως. Όσο για λίγο χιόνι, http://www.gametrailers.com/video/autolog-recommends-need-for/704637 1:14.
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μου θύμισε burnout...τα τρακαρίσματα,και όπως δείχνει τα αμάξια που σταματάς ή τρακάρεις και βγαίνουν εκτός.. Για μένα fail
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Sigh... μερικές φορές δεν αντέχω, πραγματικά. 1) Το βίντεο είναι από το τελευταίο Hot Pursuit για να δείξω το χιόνι. 2) Το οποίο κυκλοφορεί εδώ και καιρό, σχολιασμός για το gameplay του τώρα είναι άστοχος. Ή το πήρες ή δεν το πήρες. 3) Το είχε κάνει η Criterion, οπότε φυσικά και Burnout-ιαζε σε μερικά πράγματα. 4) Το παιχνίδι σε gameplay δεν ήταν fail. Αλλά δεν δώθηκε προσοχή στην έκδοση για PC. Μόνο patches για να το φτιάξουν σε release-state και 3 οχήματα από το ένα DLC. Κανένα από τα υπόλοιπα δεν βγήκε στο PC.
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Sigh... μερικές φορές δεν αντέχω, πραγματικά. 1) Το βίντεο είναι από το τελευταίο Hot Pursuit για να δείξω το χιόνι. 2) Το οποίο κυκλοφορεί εδώ και καιρό, σχολιασμός για το gameplay του τώρα είναι άστοχος. Ή το πήρες ή δεν το πήρες. 3) Το είχε κάνει η Criterion, οπότε φυσικά και Burnout-ιαζε σε μερικά πράγματα. 4) Το παιχνίδι σε gameplay δεν ήταν fail. Αλλά δεν δώθηκε προσοχή στην έκδοση για PC. Μόνο patches για να το φτιάξουν σε release-state και 3 οχήματα από το ένα DLC. Κανένα από τα υπόλοιπα δεν βγήκε στο PC. i know all OF that,αλλά επιμένω fail για μένα το παιχνίδι,για την όλη ιδεολογία του πλέον.Που το έπαιξα,δεν μου άρεσε. Θυμάμαι που το είχαμε πει εδώ μέσα για την criterion.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=QukGOAB9Bcc&feature=player_detailpage#t=256s 4:17 χιόνι. Δεν θυμάμαι και βαριέμαι να ψάξω για NFS1/SE και NFS2/SE για χιόνι... Γενικά όμως η σειρά είχε από παλιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα