hexenlord Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Το hot pursuit 2010 πατωσε?Χτες επαιζα χβοχ λαιβ και ειχε πολυ κοσμο. Βασικα εγω το εχω ευχαριστηθει απειρα. τελευταιο νφς που ειχα να παιξω ετσι ηταν το most wanted.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Είχα ξεχάσει το 4 (Road Challenge ή κάποιο άλλο όνομα που είχε σε άλλες χώρες) και Porsche Challenge. Hot Pursuit ήταν το 3. Eίχε βγει και Hot Pursuit II. Anyway, το NFS: HP στο PC πάτωσε, γιατί δεν μας έδωσαν τα DLCs, οπότε τσαντίστηκε ο κόσμος που η ΕΑ μας έγραψε στα @@ της, μόνο patch έβγαλε. :/
JohnVani18 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 @GhostRiderLSOV Μάλλον εννοείς High Stakes (NFS 4) και Porsche Unleashed (NFS 5).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Από Wikipedia: Need for Speed: High Stakes (also known as Need For Speed: Road Challenge in Europe and Brazil and Over Drivin' IV in Japan) Road Challenge παίζαμε εδώ. Οκ για το Porsche Unleashed, correct, αλλά δεν μπορώ να ψάχνω όλα τα CD/DVDs μου τώρα (και με έστειλες και στο wikipedia, τσ τσ τσ ).
JohnVani18 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Χα! Δεν το 'ξερα οτι είχε άλλη ονομασία σε άλλες περιοχές. Τι κακός που είμαι ε..? Άκου εκεί να το ψάξεις στο wikipedia..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=nQbm18oLbt4&feature=player_detailpage QTEs σε NFS... τί άλλο θα δούμε.
gavros10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 τι κανει ρε ο τυπας? ουτε ο ezio στο ac δεν ζει μετα απο τετοιες πτωσεις... τι ειναι QTEs ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 τι κανει ρε ο τυπας? ουτε ο ezio στο ac δεν ζει μετα απο τετοιες πτωσεις... τι ειναι QTEs ? QTE = Quick Time Event όταν εμφανίζεται βελάκι στην οθόνη ή πλήκτρο και πρέπει να το πατήσεις, αλλιώς you lose.
gavros10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 QTE = Quick Time Event όταν εμφανίζεται βελάκι στην οθόνη ή πλήκτρο και πρέπει να το πατήσεις, αλλιώς you lose. ναι εχεις δικιο. και γενικα τετοια διαδραστικα cut scenes μονο στο undercover υπηρχαν αλα ηταν κατωτερα τα γραφικα ειναι πολυ ωραια. με κανονικους ηθοποιους ειναι τα cut scenes? ps: αυτος που το παρουσιασε και επαιζε ηταν αθλιος. καλυτερα παιζει η αδερφη μου
grigoriou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 To Run θα ερθει το Νοεμβριο... Απο τωρα το ορεγεστε?
nickarmy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 και μέχρι τοτε τι θα κάνουμε (+battlefront 3) είναι η ιδέα μου ή τα γραφικά είναι αρκετά παρόμοια με του midnight club 3 σε καλύτερη έκδοση
grigoriou Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 και μέχρι τοτε τι θα κάνουμε? Θα κλαιμε τη μοιρα μας αναμενοντας το Νοεμβρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα