Προς το περιεχόμενο

Need for Speed : The Run

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το hot pursuit 2010 πατωσε?Χτες επαιζα χβοχ λαιβ και ειχε πολυ κοσμο. Βασικα εγω το εχω ευχαριστηθει απειρα. τελευταιο νφς που ειχα να παιξω ετσι ηταν το most wanted.

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Είχα ξεχάσει το 4 (Road Challenge ή κάποιο άλλο όνομα που είχε σε άλλες χώρες) και Porsche Challenge.

Hot Pursuit ήταν το 3.

Eίχε βγει και Hot Pursuit II. :P

Anyway, το NFS: HP στο PC πάτωσε, γιατί δεν μας έδωσαν τα DLCs, οπότε τσαντίστηκε ο κόσμος που η ΕΑ μας έγραψε στα @@ της, μόνο patch έβγαλε. :/

• Moderators
Δημοσ.

Από Wikipedia:

Need for Speed: High Stakes (also known as Need For Speed: Road Challenge in Europe and Brazil and Over Drivin' IV in Japan)

Road Challenge παίζαμε εδώ.

Οκ για το Porsche Unleashed, correct, αλλά δεν μπορώ να ψάχνω όλα τα CD/DVDs μου τώρα (και με έστειλες και στο wikipedia, τσ τσ τσ :P).

Δημοσ.

Χα! Δεν το 'ξερα οτι είχε άλλη ονομασία σε άλλες περιοχές.

Τι κακός που είμαι ε..? Άκου εκεί να το ψάξεις στο wikipedia.. :-D

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

τι κανει ρε ο τυπας? ουτε ο ezio στο ac δεν ζει μετα απο τετοιες πτωσεις...

τι ειναι QTEs ?

QTE = Quick Time Event

όταν εμφανίζεται βελάκι στην οθόνη ή πλήκτρο και πρέπει να το πατήσεις, αλλιώς you lose. :P

Δημοσ.

QTE = Quick Time Event

όταν εμφανίζεται βελάκι στην οθόνη ή πλήκτρο και πρέπει να το πατήσεις, αλλιώς you lose. :P

ναι εχεις δικιο. και γενικα τετοια διαδραστικα cut scenes μονο στο undercover υπηρχαν αλα ηταν κατωτερα

τα γραφικα ειναι πολυ ωραια. με κανονικους ηθοποιους ειναι τα cut scenes?

ps: αυτος που το παρουσιασε και επαιζε ηταν αθλιος. καλυτερα παιζει η αδερφη μου

Δημοσ.

και μέχρι τοτε τι θα κάνουμε (+battlefront 3)

είναι η ιδέα μου ή τα γραφικά είναι αρκετά παρόμοια με του midnight club 3 σε καλύτερη έκδοση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...