jeep13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Ο μοχλος του ps2 δεν δουλευει σωστα.Οταν φτιαχνω τις ρυθμισεις δεν αναγνωριζει τα αναλογικα και τα περισσοτερα κουμπια τα μεν δεχεται αλλα με λαθος ονομα.Μεσα στο παιχνιδι το Α χρησιμευει σαν enter κλπ.Δοκιμασα το χ360ce με τα ιδια αποτελεσματα.Σωτηρια υπαρχει;
Heatspreader Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχουν ήδη οι πρώτες προσπάθειες για να γίνει unlocked το framerate. Λογικά σύντομα θα έχουμε το mod Συνεχίζω όλο και περισσότερο να μην μπορώ να βρω μία δικαιολογία ότι αξίζει πλέον το PC Gaming. Αγόρασα όλο χαρά το παιχνίδι και καθώς έπαιζα, κλασσικά πράγματα έπαιζε στα 30fps. Σκέφτηκα ότι θα φταίει το V-sync ή η ανάλυση 1200. Οπότε απενεργοποίησα το V-sync και έβαλα και την ανάλυση 1080. Το τελευταίο, πρόσφατα είδα ότι έχει σημασία. Τίποτα. Μπαίνω στα Forums και διαβάζω ότι έτσι έχει η φάση. Τώρα τι να το κάνω; Ειδικά σε Rally 30fps είναι λίγα. Πέρα από αυτό όμως, είναι και θέμα ψυχολογίας να ξέρω ότι το παιχνίδι είναι χαλασμένο. Όπως και να έχει τελικά πότε θα βγει αυτό το Patch;
JohnVani18 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Βγήκε αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να έχει μία εβδομάδα.
Heatspreader Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Είναι διαθέσιμο μέσω του Origin. Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα, για να δούμε.
lousifer2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2012 έχω το εξής πρόβλημα στο nfs run όταν έχω τις ταχύτητες σε χειροκίνητη επιλογή παίζω μια χαρά όταν όμως βάλω τις ταχύτητες αυτόματες ενώ μου κάνει με το φρενάρισμα κατεβάσματα δεν μου κάνει ανεβάσματα όταν πιάνει η ταχύτητα κόκκινα και βαράει κοφτές αν πατήσω Esc και ξανά Esc για να παίξω μου έχει αλλάξει την ταχύτητα κανονικά... κανένας άλλο με το ίδιο πρόβλημα η καμια ιδέα?
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 ο σκοπός του παιχνιδιού ποιός είναι;Απλώς τρέχεις,και τρέχεις...μέχρι να φτάσεις στην άλλη άκρη της αμέρικας;Και κάθε φορά είναι a2b και να περάσεις 10 αντιπάλους;Δεν έχει άλλους αγώνες;
klainmaingr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ναι αυτός είναι ο σκοπός και δεν έχεις ιδιαίτερες επιλογές πέρα απο το να αλλάζεις αυτοκίνητα here and there. Το campaign του παιχνιδιού είναι max 2μιση played ώρες (δε μετράμε τα restart όταν χάνεις κτλ.. απο την αρχή μέχρι το τέλος του αν το πάρεις σερί είναι τόσο). Όσο για modes, έχει καιρό που το έπαιξα αλλα έκτός απο το να βγείς πρώτος έχει και κάποια elimination, sprint modes κτλ και φυσικά τα challenges σε κάθε πίστα που κατα βάση είναι time trials etc. Μπορεί να ακούγεται βαρετό αλλα σε κάποια σημεία έχει πολύ ώραία παρουσίαση και γενικά για να περάσει η ώρα με κάτι καθαρά arcade, είναι μια χαρά.
fearwhatnow Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 ο σκοπός του παιχνιδιού ποιός είναι;Απλώς τρέχεις,και τρέχεις...μέχρι να φτάσεις στην άλλη άκρη της αμέρικας;Και κάθε φορά είναι a2b και να περάσεις 10 αντιπάλους;Δεν έχει άλλους αγώνες; Και που εισαι ακομη..Στο επομενο αριστουργημα της ΕΑ θα διασχιζεις χωρια σε ευθεια.Το παιχνιδι θα πωλειται retail με 2 χωριουδακια της 1 ωρας σε ευθεια διαδρομη και μετα θα δινουν για 15Ε το καθενα εξτρα χωριουδακια σε DLC και αν θελεις και στροφες θα πληρωνεις εξτρα 0,70 λεπτα για καθεμια που κανεις purchase.
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 χ0α0χα0α0α οκ με πείσατε..Δεν το αγοράζω καν! Έλεος πια με το nfs.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Σαν τα nfsu τιποτα. Μετα ξαναεπαιξα το mmo το nfs world απλα οταν ηθελα να σκοτωσω ωρες, οχι οτι ηταν τιποτα το ιδιαιτερο. Και με αυτα που διαβαζω, μαλλον θα περασουν καμποσα χρονακια για να ξαναασχοληθω με σειρα nfs. Η απορια μου ειναι, αφου τα nfsu κανανε τεραστια επιτυχια, γιατι δε δοκιμαζουν να βγαλουν αλλο ενα nfsu? Αν δεν μπορουν η δεν εχουν ιδεες, ας κανουν ενα rework πανω στο nfsu2 τουλαχιστον με βελτιωμενα γραφικα, νεα μοντελα, πιστες και ας αφησουν το gameplay απειραχτο.
hackerW32 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Σαν τα nfsu τιποτα. Μετα ξαναεπαιξα το mmo το nfs world απλα οταν ηθελα να σκοτωσω ωρες, οχι οτι ηταν τιποτα το ιδιαιτερο. Και με αυτα που διαβαζω, μαλλον θα περασουν καμποσα χρονακια για να ξαναασχοληθω με σειρα nfs. Η απορια μου ειναι, αφου τα nfsu κανανε τεραστια επιτυχια, γιατι δε δοκιμαζουν να βγαλουν αλλο ενα nfsu? Αν δεν μπορουν η δεν εχουν ιδεες, ας κανουν ενα rework πανω στο nfsu2 τουλαχιστον με βελτιωμενα γραφικα, νεα μοντελα, πιστες και ας αφησουν το gameplay απειραχτο. ελα ντε, ξερεις ποσος κοσμος το λεει αυτο στα comment του underground και του most wanted? world.. τι μου θυμισες, επεζα κανα μηνα οταν ειχε βγει η beta.. πρεπει να υπαρχει ακομα το acount μου..
SavvasMetallica Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 ρε παιδια. το nfs the run κολλαει στο laptop μου...μπορειτε να με βοηθησεται??? intel core i3 ATI Radeon Premium Graphics windows 7
naruto14 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δοκίμασε να αλλάξεις τις ρυθμίσεις. Και καλό θα ήταν να πεις πια κάρτα γραφικών έχεις.
veteranos123 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Έβαλα στο pc μου αυτό το παιχνίδι και τα αυτοκίνητα στρίβουν αργά.Γιατί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα