Dennisbest Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Από εδώ http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk
kjtzemis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Από εδώ http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk εγω εχω την gtx550 Ti directCU οποτε πιο product series πρεπει να επιλεξω το geforce 500series?
marios_geo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Γιατί δεν πας στο Nvidia settings, εκέι στο tray και κάνε δεξί κλικ και check for updates;
Dennisbest Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 εγω εχω την gtx550 Ti directCU οποτε πιο product series πρεπει να επιλεξω το geforce 500series? Ναι , βέβαια ότι και να επιλέξεις(εκτός από τις κάρτες των laptop) οι drivers είναι οι ίδιοι.
kjtzemis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 μολις τερματισα την καριερα του παιχνιδιου!!!ολα τα λεφτα...πολυ καλη δουλεια...πιστευω απο τα καλυτερα nfs που εχουν κυκλοφορησει...ειχε απιστευτα γραφικα...πολυ ωραια σκηνικα...σαν ταινια ητανε σε καποια σημεια!!! το μονο που με χαλασε λιγο ητανε οτι ειχε μικρη καριερα...συνολο δεν εβγαινε πανω απο 5-8 ωρες παιχνιδιου!!!
JohnVani18 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Σε κράτησε 8 ώρες το The Run mode και έχεις παράπονο? Τι να πούμε κι εμείς που το βγάλαμε σε 2.
kjtzemis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Σε κράτησε 8 ώρες το The Run mode και έχεις παράπονο? Τι να πούμε κι εμείς που το βγάλαμε σε 2. το εβγαλες σε 2 ωρες ρε θηριο??χαχαχχα...νταξει αναλογος!δεν ξερω ακριβως ωρες οπου ασχοληθηκα με το παιχνιδι αλλα στο περιπου τοσες εβγαιναν απο 6-8 ωρες (και οχι μεσα σε 1 μερα αλλα σε 3-4)!!!γενικα δεν καθομαι ωρες να παιζω ετσι ωστε να τερματισω καποιο παιχνιδι απλα περναω την ωρα μου!!δεν μπορω να πω...δεν με χαλασε αλλα λιγο μεγαλυτερο ακομα νατανε ουτε παλι θα με χαλαγε!!!τεσπα σημασια εχει οτι ηταν απο τα καλα παιχνιδια που αξιζουν να κατσεις να ασχοληθεις εστω και αυτες τις λιγες ωρες...ειχε ωραια σκηνικα και γραφικαρες...δεν το περιμενα με τπτ!!σε αλλα μας ειχε συνηθησει η black box [αν δεν κανω λαθος (αν κανω συγχωρεστε με )]
dhmak Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Και πίσω απο το NFS Most Wanted (το έταιρο καλύτερο της σειράς) η Black Box ήτανε.
kjtzemis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Και πίσω απο το NFS Most Wanted (το έταιρο καλύτερο της σειράς) η Black Box ήτανε. ναι οντως το most wanted ηταν το κορυφαιο!!!πολλοι λενε οτι το καλυτερο ητανε το underground 2...ειχε πολλα πραγματα μεσα...επερναν πολυ φτιαξιμο τα αμαξια (για μενα ενα μειονεκτημα των καινουριων) αλλα δεν το εχω παιξει αυτο το παιχνιδι παρα πολυ...1 ωρα το πολυ και αμα!!!!δεν μαρεσαν τα γραφικα!!
JohnVani18 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δεν είμαι μόνο εγώ που το έβγαλα σε 2 ώρες, σχεδόν όλοι σε τόσο το έβγαλαν. NFS Underground 2 & Most Wanted απλά τα καλύτερα NFS.
koularasss Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 καποιοι φιλοι μου παιζουν ακομα το most wanted.
JohnVani18 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Εγώ πέρυσι το τερμάτησα για δέκατη φορά (ίσως και παραπάνω). Απλά θεϊκό παιχνίδι. Και πριν 3 βδομάδες έπαιζα πάλι το Underground 2.
stat59 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Εχω εγκαταταστησει το origin στο desktop και εχω κατεβασει και το nfs το οποιο νομιζω ηταν γυρω στα 15gb. Υπαρχει τροπος να το κανω αντιγραφη με εξωτερικο σκληρο δισκο στο λαπτοπ ή ειναι υποχρεωτικο να ξανακατεβασω 15gb παλι :S ??
overpower Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 αν κατεβασες τον Installer απλα αντιγραφη επικολληση και ξανα εγκατασταση στο laptop. αν το κατεβασες ετοιμο τοτε απλα μια αντιγραφη επικολληση αρκει
stat59 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 αν κατεβασες τον Installer απλα αντιγραφη επικολληση και ξανα εγκατασταση στο laptop. αν το κατεβασες ετοιμο τοτε απλα μια αντιγραφη επικολληση αρκει Κατεβασα το installer origin στον φορητολο, το εκανα εγκατασταση το origin και αφου εκανα login πατησα καταλαθος να ξεκινησει η ληψη.. το σταματησα, εκανα αντιγραφη επικοληση το παιχνιδι και οταν το ετρεξα μου ελεγε πρεπει να το εγκαταστησω.. τοτε εκανα re-install το origin και χωρις να μπω καθολου σε αυτο για να πατησω ληψη, πηγα και ετρεξα κατευθειαν το παιχνιδι, αφου εκανα login (origin) (μου το βγαζει αυτοματα αφου τρεξω το παιχνιδι) μετα μου ξαναεβγαλε το ιδιο μηνυμα, να το κανω εγκατασταση δηλαδη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα