DJ_Duker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 καταρχην το θεωρω απαραδεκτο που εχει κουμπια απο κονσολες στην εκδοση του πισι. Τα κουμπιά που λες μου τα εμφάνιζε μόνο όταν είχα το gamepad συνδεδεμένο. Αν δε το είχα βγάζει κανονικά τα κουμπιά του πληκτρολογίου.
dhmak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Νά ρωτήσω, ξέρετε τί διαφορά να έχει το Need for Speed: The Run απο το Need for Speed: The Run Limited Editon (περισσότερα αμάξια, πίστες κ.λ.π.) ;; Κάποιος που πέρασε αυτήν εδώ την πίστα, μπορεί να μου πεί πώς την πέρασε ;; Γιατί εγώ όσο και να πατάω την πάυλα δέν μπορώ να ξεφύγω με κατάλυξη να με πιάνουνε. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2011 από dhmak
overpower Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 θελει να το κανεις σχετικα γρηγορα και οχι αργα ή να το πατας συνεχομενα.
ducatirulez Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Moυ εφερε ο ''θειος'' το παιχνιδι αλλα στα τελευταια 3 stages κολλαει σε τυχαια σημεια και πρεπει να το κλεισω απο task manager,υπαρχει καποιο patch-fix? Oταν κανεις drafting και γεμιζει η πορτοκαλι μπαρα σε τι βοηθαει?
JohnVani18 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Κάτι παίζει με το PC, προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σου δίνει ένα μικρό boost μόλις γεμίσει (slipstream αν σου λέει κάτι).
ducatirulez Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Τσεκαρα μηπως ανεβαζει θερμοκρασια αλλα δεν εχει θεμα. amd 955+connect3d 4870 512mb(latest drivers) και παιζω με ολα τα γραφικα στο φουλ,ελαχιστο κολλημα παρουσιαζει αν τυχει και γινουν π.χ πολλες εκρηξεις μαζι. Αναρωτιομουν μηπως εχει προβλημα η συγκεκριμενη εκδοση του θειου. Δεν το ειχα παρατηρησει το extra boost στο slipstreaming μαλλον επειδη δεν κανω thanks!
panos2171 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Eμενα μου κρασαριζε στο σημειο που σε κυνηγαν τα cayenne και σε πυροβολαν.Μου το κανε κανα 2-3 φορες αλλα μετα τιποτα.
hackerW32 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 καλα μην το λες οτι ειναι προβλημα του ''θειου'', εχω το dirt3 γνισιο και μετα απο 6 πιστες καταφερε να κρασαρει..
nik324 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μετα την εγκατάσταση του nfs the run και ότι άλλο χρειάζετε...το παιχνιδι ανοίγει κανονικά σου βγάζει το μενου αλλα πηγαίνοντας να ξεκινήσεις μια κούρσα κολάει εκεί που μάλλον φορτώνει τις βιβλιοθήκες(εκεί που δείχνει ένα ανθρωπο και πάνω δεξιά βγάζει ένα τετράγωνο και φορτώνει) το pc εχει 6gb ram core i7 graphins card 1gb directx 11 τι μπορεί να φταίει;;μπορώ να κάνω κάτι;
Gennaios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 οταν παω να το τρξω εμφανιζει κατι για proccessnumber για το αρχειο αυτο .dll κανα fix? δηλαδη ενα KERNEL32.DLL!
panos2171 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μηπως ξερει καποιος ποιο ειναι το τραγουδι που ξεκιναει στο 2:50??? http://www.youtube.com/watch?v=I8Qt_KTi438
JohnVani18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Tο score του παιχνιδιού είναι, δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο. Είναι αποκλειστηκά φτιαγμένο για το The Run.
kjtzemis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 υπαρχει κανεις που να μπορει να με βοηθησει???μολις εγκατεστησα το παιχνιδι και μολις παω να μπω μου πεταει αυτο εδω το μηνυμα: Detected NVIDIA GeForce driver version 266.71.The recommented driver version is 285.38.Please update drivers at http://www.geforce.com/drivers before playing the game. δεν γνωριζω και πολυ καλα αγγλικα και μην κανω και καμια βλακια!!!
fortenick Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Πρέπει να κάνεις ανανέωση στους οδηγούς της κάρτας γραφικών σου για να παίξεις το παιχνίδι.
kjtzemis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Πρέπει να κάνεις ανανέωση στους οδηγούς της κάρτας γραφικών σου για να παίξεις το παιχνίδι. πως γινετε αυτο?ξερεις να μου πεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα