Προς το περιεχόμενο

Need for Speed : The Run

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχην το θεωρω απαραδεκτο που εχει κουμπια απο κονσολες στην εκδοση του πισι.

Τα κουμπιά που λες μου τα εμφάνιζε μόνο όταν είχα το gamepad συνδεδεμένο. Αν δε το είχα βγάζει κανονικά τα κουμπιά του πληκτρολογίου.

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νά ρωτήσω, ξέρετε τί διαφορά να έχει το Need for Speed: The Run απο το Need for Speed: The Run Limited Editon (περισσότερα αμάξια, πίστες κ.λ.π.) ;;

Κάποιος που πέρασε αυτήν εδώ την πίστα, μπορεί να μου πεί πώς την πέρασε ;;

Γιατί εγώ όσο και να πατάω την πάυλα δέν μπορώ να ξεφύγω με κατάλυξη να με πιάνουνε.

Επεξ/σία από dhmak
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Moυ εφερε ο ''θειος'' το παιχνιδι αλλα στα τελευταια 3 stages κολλαει σε τυχαια σημεια και πρεπει να το κλεισω απο task manager,υπαρχει καποιο patch-fix?

Oταν κανεις drafting και γεμιζει η πορτοκαλι μπαρα σε τι βοηθαει?

Δημοσ.

Κάτι παίζει με το PC, προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Σου δίνει ένα μικρό boost μόλις γεμίσει (slipstream αν σου λέει κάτι).

Δημοσ.

Τσεκαρα μηπως ανεβαζει θερμοκρασια αλλα δεν εχει θεμα.

amd 955+connect3d 4870 512mb(latest drivers) και παιζω με ολα τα γραφικα στο φουλ,ελαχιστο κολλημα παρουσιαζει αν τυχει και γινουν π.χ πολλες εκρηξεις μαζι.

Αναρωτιομουν μηπως εχει προβλημα η συγκεκριμενη εκδοση του θειου.

Δεν το ειχα παρατηρησει το extra boost στο slipstreaming μαλλον επειδη δεν κανω :-D

thanks!

Δημοσ.

καλα μην το λες οτι ειναι προβλημα του ''θειου'',

εχω το dirt3 γνισιο και μετα απο 6 πιστες καταφερε να κρασαρει.. :mad:

Δημοσ.

Μετα την εγκατάσταση του nfs the run και ότι άλλο χρειάζετε...το παιχνιδι ανοίγει κανονικά σου βγάζει το μενου αλλα πηγαίνοντας να ξεκινήσεις μια κούρσα κολάει εκεί που μάλλον φορτώνει τις βιβλιοθήκες(εκεί που δείχνει ένα ανθρωπο και πάνω δεξιά βγάζει ένα τετράγωνο και φορτώνει)

το pc εχει 6gb ram core i7 graphins card 1gb directx 11

τι μπορεί να φταίει;;μπορώ να κάνω κάτι;

Δημοσ.

υπαρχει κανεις που να μπορει να με βοηθησει???μολις εγκατεστησα το παιχνιδι και μολις παω να μπω μου πεταει αυτο εδω το μηνυμα: Detected NVIDIA GeForce driver version 266.71.The recommented driver version is 285.38.Please update drivers at http://www.geforce.com/drivers before playing the game.

δεν γνωριζω και πολυ καλα αγγλικα και μην κανω και καμια βλακια!!!

Δημοσ.

Πρέπει να κάνεις ανανέωση στους οδηγούς της κάρτας γραφικών σου για να παίξεις το παιχνίδι.

πως γινετε αυτο?ξερεις να μου πεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...