alexx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Απο drivers είσαι σε καινούργιους? Αν όχι, κάνε ένα update, και μια ανασυγκρότηση μιας και το παιχνίδι γεμίζει τον μισό σου δίσκο. Εχω και το cod modern warfare 3 στον ιδιο δισκο!!! 31gb συνολο απ τα 34!!! Ανασυγκροτηση δεν μπορω να κανω. Την εχω απενεργοποιησει επειδη εχω το os σε ssd. Να δοκιμασω με αλλο προγραμμα?
JohnVani18 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Στον έλεγχο που κάνεις σου προτείνει να κάνεις ανασυγκρότηση..? Αν όχι, κάτι άλλο θα φταίει. Αν ναί, βγάλε κάτι (MW3 αναγκαστηκά) και κάνε (ναί, με άλλο πρόγραμα).
alexx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Στον έλεγχο που κάνεις σου προτείνει να κάνεις ανασυγκρότηση..? Αν όχι, κάτι άλλο θα φταίει. Αν ναί, βγάλε κάτι (MW3 αναγκαστηκά) και κάνε (ναί, με άλλο πρόγραμα). Οχι δεν λεει τιποτα. Εβαλα τους καινουργιους (δεν ειχα πολυ παλιους) drivers και θα δοκιμασω προγραμμα για defrag μηπως φταιει αυτο. Θα δοκιμασω και το mw3 να δω αν κανει κ αυτο κολληματα. Απο hardware ειμαι οκ?
JohnVani18 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Ο επεξεργαστής σε κόβει, απο κάρτα καλά είσαι. υγ : σε κόβει να το τρέχεις τέρμα, δε νομίζω να φταίει για τα κολλήματα ανα 2-3 δευτ.
adi32 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Οταν παιζω τα chalenges και κερδισω 1-2 αλλα οχι και τα 5 και θελω να σταματησω δεν μπορω να βγω στο μενου με ESC
Voodooman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Το παιχνίδι είναι το καλύτερο arcade που έχω παίξει από την εποχή του NfS III. Πάρα πολύ διασκεδαστικό, πολύ καλά γραφικά, απίστευτο μοντέλο ζημιών (έστω και στα cutscenes μόνο), χειρσμός όσο πρέπει δύσκολος. Ένα πρόβλημα μόνο: Μερικές φορές, όταν κόβεις δρόμο, το παιχνίδι το δέχεται, ενώ άλλες όχι και σε ξαναξεκινάει από το checkpoint! Πώς ξέρουμε λοιπόν ποιά στροφή μπορούμε να κόψουμε και ποιά όχι; Αντίστοιχα και οι κολώνες, σε άλλες κολώνες χτυπάς και τις κόβεις, σε άλλες καταστρέφεται το αμάξι σου! Μεγάλο σπάσιμο αυτό.
Bigi444444 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Πωπω το βρήκα κουραστικά κακό.Ούτε για ενοικίαση δεν το προτείνω.Μόνο στους απελπισμένους arcadάδες.
hackerW32 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 τα παραλες μου φενετε το online το δοκιμασες?
gio@ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 γούστα είναι αυτά εμένα μου άρεσε κάτι διαφορετικό μετά το skyrim και τα λοιπά
JohnVani18 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fNj73Sw3byg
dhmak Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους. Eίπα να αρχίσω να παίξω αλλα κόλισα με το καλησπέρα. Μπορείτε να με βοηθήσετε. Τί πρέπει να πατήσω, γιατί πατάω Χ αλλα τίποτα.
JohnVani18 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Έχεις controller 360 συνδεμένο και δεν λειτουργεί σωστά..? Σ' εμένα κανονικά δούλευε πάντως.
dhmak Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Έχω: Πληκτρολόγιο (Logitech MX 3200), και Τιμονιέρα (Microsoft SideWinder Force FeedBack USB) Στα Gameplay Settings μία επιλέγω Keyboard, μία επιλέγω Wheel Controller αλλα ούτε το Χ του πληκτρολογίου αποκρίνεται, ούτε κανένα πλήκτρο ή πεταλ της τιμονιέρας. Ούτε υπάρχει στα Gameplay Settings το Χ για να το αντιστοιχίσω με κάποιο άλλο κουμπί. Τί στο καλό. Μή μου πείς οτι μόνο με controller 360 δουλέυει ;; Άσχετο: Ούτε στο Hot Pursuit αναγνωρίζει την τιμονιέρα μου. Τα SHIFT πάλι, αναγνώριζαν μιά χαρά την τιμονιέρα. Τί στο καλό, δέν μπορώ να την καταλάβω αυτήν την EA, παιχνίδια αυτοκινήτου που δέν υποστηρίζουν τιμονιέρες, πάει καλά ;; Το έψαξα λίγο και ευτυχώς παίζουνε και άλλοι με πληκτρολόγιο και τιμονιέρα, οπότε άν τις ψάχνει και κανένας άλλος, οι αντιστοιχίες των κουμπιών είναι: Στην απόδραση απο το καταστρεφόμενο αμάξι: το Χ αντιστοιχεί στο ΕΝΤΕR το Β αντιστοιχεί στο ΔΙΑΣΤΗΜΑ (SPACEBAR) (Σε εμένα που έχω τιμονιέρα τα LT και RT αντιστοιχούνε στα πετάλια της τιμονιέρας) Στα Μηνύματα του παιχνιδιού: το Α και το Υ αντιστοιχούνε στο ENTER του πληκτρολογίου, ενώ το Β αντιστοιχεί στο ESC. http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/7730565.page#18239125 Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2011 από dhmak
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ούτε στο Hot Pursuit αναγνωρίζει την τιμονιέρα μου.Τα SHIFT πάλι, αναγνώριζαν μιά χαρά την τιμονιέρα. Τί στο καλό, δέν μπορώ να την καταλάβω αυτήν την EA, παιχνίδια αυτοκινήτου που δέν υποστηρίζουν τιμονιέρες, πάει καλά ;; Διαφορετικοί developers. Η ΕΑ απλά δίνει τα φράγκα και τις ημερομηνίες.
Rn. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 καταρχην το θεωρω απαραδεκτο που εχει κουμπια απο κονσολες στην εκδοση του πισι.β)εχω την μπεμπα στην αρχη και στον πρωτο αγωνα εκει με τους 10 που πρεπει να περασεις κολαει και δεν παει πανω απο 180 χιλιομετρα με καμια παναγια ειμαι κολημενος με 4η ταχυτητα και δεν παει παραπανω ουτε με νιτρα αντε να παει μεσα 5ης.τι κανω λαθος ρε παιδια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα