Προς το περιεχόμενο

Need for Speed : The Run

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γίνεται με το χειριστήριο; Είδα ότι έχουν κι άλλοι πρόβλημα. Εγω με χειριστήριο από ps2 δεν κατάφερα να παίξω. Μου το εμφανίζει σαν τιμονιέρα και τα κουμπιά δε λειτουργούν ή λειτουργούν τελείως λανθασμένα. Ξέρει κανείς;

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι γίνεται με το χειριστήριο; Είδα ότι έχουν κι άλλοι πρόβλημα. Εγω με χειριστήριο από ps2 δεν κατάφερα να παίξω. Μου το εμφανίζει σαν τιμονιέρα και τα κουμπιά δε λειτουργούν ή λειτουργούν τελείως λανθασμένα. Ξέρει κανείς;

Ειχα και γω το ιδιο προβλημα.

Η λυση ειναι να αποσυνδεσεις τα υπολοιπα gamepads απο το pc σου και θα το βρει λογικα..

εμενα μου το κανε στο 360 controller και ολα ok..

Δημοσ.

με το main pc της υπογραφής μου, που σκαλώνει κ δεν μπορω να ανεβάσω ανάλυση πάνω από 12χχ * 7χχ ?

ο επεξεργαστής είναι ψόφιος (στα 2.8 είναι) ή παίζει τίποτα με τα γραφικά? για fullhd τι πρέπει να αλλάξω,

cpu σε quad ή άλλα γραφικά ?? ή και τα δύο :-) :confused:

Δημοσ.

με το main pc της υπογραφής μου, που σκαλώνει κ δεν μπορω να ανεβάσω ανάλυση πάνω από 12χχ * 7χχ ?

ο επεξεργαστής είναι ψόφιος (στα 2.8 είναι) ή παίζει τίποτα με τα γραφικά? για fullhd τι πρέπει να αλλάξω,

cpu σε quad ή άλλα γραφικά ?? ή και τα δύο :-) :confused:

μαλον ο cpu πιο πολυ, δες εαν ειναι στο 100% οταν παιζεις απο τον task manager

μπορεις παντα να πηγενεις στο ''can you run it'' και θα σου λεει τι σε κοβει..

Δημοσ.

Το τερμάτισα σε 2 ώρες και 30 λεπτά σχεδόν .

Καταπληκτικό story [προσωπικά το καλύτερο nfs story ως τώρα] ,γ@μάτα αμάξια , πολύ ωραία γραφικά και τέλειο driving style.

Δεν με χάλασε καθόλου που δεν μπορείς να πάρεις αμάξι και να το πειράξεις όπως θες εσύ .

Προσωπικά , το The Run μαζί με το Most Wanted είναι τα καλύτερα NFS που έχω παίξει .

Δημοσ.

ο χειρισμος του ειναι το λιγοτερο απαραδεκτος..γραφικα πολυ ωραια(οπως ολα τα last nfs),οκ..

Πολυ μετριο το παιχνιδι...με το που το τερματισα κατευθειαν unistall..

Δημοσ.

μα ειχε και τα chalenges, και το online :fear:

και τωρα που ειπες για τον χειρισμο, βγαζουν το καθε game και με διαφορετικο χειρισμο του αμαξιου, ας αποφασιουν καποτε..

στην αρχη ολο πανω σε αμαξια επευτα :mad:

Δημοσ.

Σωστος ειδικα το shift και το shift2 ηταν πολυ καλο στον χειρισμο...σε αυτο λες και ειναι πανω σε ραγες το αμαξι... :rolleyes:

Δημοσ.

Τα Shift είναι simulators.

Αυτό είναι arcade, καμία σχέση μεταξύ τους. :rolleyes:

Εξάλλου, πλέον τα Shift είναι αυτόνομος τίτλος, δεν ανήκουν στα NFS.

• Moderators
Δημοσ.
σε αυτο λες και ειναι πανω σε ραγες το αμαξι... :rolleyes:

Man, το NFS: Hot Pursuit το τελευταίο βγήκε το 2010. :P

Αν εδώ πας να το τρέξεις όπως στο HP2010, θα βρεθείς αγκαλιά με τοίχο.

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ. Εκει που παιζω το παιχνιδι, κολλαει για 2-3''(γραφικα κ ηχος) και μετα ξαναπαιζει.Μου το κανει αρκετα συχνα. Χαμηλωσα αναλυση και λεπρομερειες αλλα παλι τιποτα. Εχω μια υποψια οτι μπορει να φταει και ο δισκος(wd raptor 36gb).Υπαρχει αυτη η περιπτωση η ειναι θεμα cpu & gpu? Εχω τον Ε6600 ανεβασμενο στα 3.1 GHz και την ATI Radeon HD 5700.

Δημοσ.

Απο drivers είσαι σε καινούργιους?

Αν όχι, κάνε ένα update, και μια ανασυγκρότηση μιας και το παιχνίδι γεμίζει τον μισό σου δίσκο. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...