Προς το περιεχόμενο

Need for Speed : The Run

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έπαιξε κανείς με χειριστήριο xbox360 wireless? Μου το αναγνωρίζει σαν τιμονιέρα με αποτέλεσμα μετά το εισαγωγικό cutscene που προσπαθεί να δραπετεύσει, να μην έχω κουμπί για το γκάζι. Θεό το έχω κάνει αλλά δεν αλλάζει με τίποτα. Και φυσικά, εφόσον έχει αναγνωρίσει τιμονιέρα, το πληκτρολόγιο δεν δουλεύει ουτε για ζήτω τώρα.......:mad:

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

ωχ ναι και εμενα μου το εκανε στην αρχη..

εκει που σιναντιετε με την μου%#%! γκουχ γκουχ.. κοκκινομαλα για να ξεκινισει τους αγωνες..

περιεργο.. :huh:

Κι εμένα το έκανε την 2η φορά που το άρχισα. Μου έφερνε λίγο σε βραζιλιάνικο. :P

Δημοσ.

Ειχα και γω προβληματα με το wireless 360 pad..δεν αλλαζε ταχυτητες και διαφορα αλλα κουλα..αλλα μετα το δοκιμασα με του play το χειριστηριο και εστρωσε...

Δημοσ.

δεν ξερω εαν μπορει να παιξει με normal χειριστιρα, αλλα οσα game θελουν xbox χειριστηριο βαζω εναν emulator και παιζει τελεια

(το προβλημα ειναι οτι το χειριστηριο γραφει Χ ενω ειναι Α, Ο ενω ειναι Β κλπ..)

xinputemu3

μπενουν τα αρχεια στον φακελο του game οπου και βρισκετε το .exe και ειναι οκ.

Δημοσ.

σαφώς καλύτερο και πολύ ποιο ευχάριστο από την τελευταία μπούρδα hot pursuit

καλύτερο από ότι το περίμενα γιατί με έχει απογοητεύσει από τότε που το αγόρασε η EA

καμία σχέση με gameplay underground2 most wanted

simulation για τα μπάζα σχεδόν αλλά ευχάριστο για να σπάσεις πλάκα (σε φουρκέτα τραβάς χειρόφρενο αφήνεις τιμόνι, στο κέντρο στροφής nitro και έφυγες )

τα κλασικά cheet του nfs, φτιάχνεις διαφορά από τον δεύτερο πάνω από 10 sec και ξαφνικά είναι κολλημένος πίσω σου, τα μπατσικα ξεφυτρώνουν στα 10 μέτρα, σπροχνεις των δεύτερο και συνεχίζει τρένο εννοώ αν σε ακουμπήσει τρως δέκα τούμπες

καλό αλλά δεν θα το αγοράσω

extreme 2 ώρες και 21 λεπτά

reset 48

challange series όλα gold και platinum

gamepad2 logitech

δεν ξέρω πως ξεκλειδώνει το aventador και Ζ01 που είναι για το limited edition, επίσης αρκετά αυτοκίνητα μένουν κλειδωμένα γιατί ξεκλειδώνουν με on-line. Αν ξέρει κανείς κάτι ας ρίξει μια φωνή

*hint: περάστε αρκετά challange series για να πάρετε καλά αυτοκίνητα από την αρχή

Δημοσ.

διασκεδαστικό με ωραίες πίστες.

από τα προηγούμενα nfs: shift, shouft, shaft και τις λοιπές μουφάρες πολύ καλύτερο

Δημοσ.

Σε 2 ώρες το τέλιωσα κι εγώ. Μου κράσαρε κι όλας στο τελικό βίντεο... Έλεος..!!!

για να εμφανιστεί το expert mode πρέπει να τελειώσεις πρώτα σε normal η hard

είσαι καλύτερος από μένα :P

Tα controls με πληκτρολογιο αλλαζουν κανονικα??Γιατι δεν τα καταφερα.Επισης και μενα στις ομιλιες εχει μια καθυστερηση.

ναι δεν είχα κάποιο πρόβλημα, κανονικά τα άλλαξα όπως με βολεύουν

ούτε με τον ήχο, ίσως να είναι το iso που κατέβασες

Δημοσ.

για να εμφανιστεί το expert mode πρέπει να τελειώσεις πρώτα σε normal η hard

είσαι καλύτερος από μένα :P

Τώρα με ρωτάς ή μου το λές..?

υγ : έχω άλλα 15+ παιχνίδια που θέλω να παίξω, δεν πρόκειται να ασχοληθώ πάλι με αυτό, με το που το τερμάτησα το έσβησα

Δημοσ.

Το παιξα και γω για καμια ωριτσα.Γενικα ειναι ευχαριστο παιχνιδι με πολυ καλα γραφικα ασχετα αν εγω δεν μπορω να απολαυσω.Οσον αφορα την διαρκεια του οντως το story φαινεται μικρο αλλα μαζι με τα challenges σιγουρα τραβαει λιγο παραπανω.Επισης η οδηγηση ειναι πολυ καλη για arcade.

Παρα ολα αυτα το παιχνιδι ειναι παρα πολυ βαρυ, με ολα στο LOW ναι μεν στο THE RUN και γενικα σε highways ειναι στα 30FPS αλλα μεσα στην πολη μαμιεται το συμπαν, το πολυ να πιασει 20FPS με αποτελεσμα να μην μπορω να τα παιξω.

Δημοσ.

Ο επεξεργαστής σε κόβει.

Σε 1080p medium και τα textures/και την 1η επιλογή high τρέχει κανονικά (στην πόλη ναί, πέφτει, αλλά όχι κάτω απο 20).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

save με πολλά ξεκλείδωτα και level 30

*απλά βγάλτε το .txt από το αρχείο

edit: νέο save και άλλο αυτοκίνητο

NFSTR.rar.txt

Επεξ/σία από martinoff
Δημοσ.

Καλησπερα θα ηθελα να μου λυσετε καποιες αποριες αν ειναι ευκολο

1)τα limited edition cars πως ξεκλειδωνουν?

2)για το αρχειο που αναρτισες martinoff πως ακριβως μπορω να το ρησιμοποιησω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...