Προς το περιεχόμενο

Need for Speed : The Run

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι ώρες που σου λέει μέσα είναι ο συνολικός αθροισμένος χρόνος όλων των πιστών όταν τις πέρασες. Δεν μετράνε χρόνοι στα μενού, στα βίντεο, στα βενζινάδικα, πουθενά αλλού. Το τερμάτησα και εγώ και μου άρεσε πολύ. Περνάει ευχάριστα η ώρα.

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραιο φαινεται, αλλα αυτο να μην εχει μια καμερα πιο απομακρυσμενη ειναι τραγικο. γεμιζει η οθονη με το αυτοκινητο και δεν βλεπεις τπτ αριστερα δεξια, ειδικα στις νυχτερινες!!!

Δημοσ.

Οταν μιλανε ο ηχος μου καθυστερει

Δηλ δειχνει να ανοιγοκλεινουν το στομα και η ομιλια ακουγεται μετα απο 1-2 δευτερολεπτα

Το κανει και σε σας ?

Κατα τα αλλα ειναι οκ ο ηχος

Δημοσ.

Ας το παιζες στο hard..

Αυτο θα κανω !!!

Δηλ δειχνει να ανοιγοκλεινουν το στομα και η ομιλια ακουγεται μετα απο 1-2 δευτερολεπτα

Το κανει και σε σας ?

no !

Δημοσ.

Με αρκετές στούκες 49 στο σύνολο 2 ώρες και 22 λεπτά στο normal. Τι intercity και άλλα τραίνα μου λέτε? Οποιο αμάξι οδηγούσα έστριβε σε ράγες. Είμαι μεγάλος πιλότος τελικά. :mrgreen:

Δημοσ.

λοιπον, το επαιξα και εγω

μεγαλη μετριοτητα προς χαλια. δεν ξερω γιατι αλλα ολα τα nfs τα τελευταια χρονια ειναι χαλια

για να στριψει το αμαξι πρεπει να κανεις ταμα λες και ειμαστε στο shift. βαρυα αυτοκινητα, τελειως καθοδηγουμενο παιχνιδι

δεν εχεις επιλογες. λογω της ιστοριας δεν υπαρχει free roam δυστυχως. τα γραφικα ειναι αρκετα καλα, δεν ειχα παραπονο

αλλα στο pc μου με ati radeon 4850 1gb πηγαινε σε frames. δεν υπηρχαν 5 δευτερα που να μην κολλαγε και να ετρεχε smooth το αυτοκινητο σε ευθεια

Δημοσ.

Εγω παρατηρεισα οτι βαλανε κατι πιστες που τις ειχα παιξη στα πρωτα nfs του 90 δηλαδη πιο παλια και απο το underground !!!!!!!

και μου αρεσε γιατι τα θυμηθεικα γιατα τα επαιζα οταν ειμουν 7 χρονω περιπου :)

Ασχετα που ειναι μικρο εμενα μου αρεσε !!!!!!

τωρα ξεκινησα το Extreme καπως ετσι λεγεται ~

Δημοσ.

φιλοι μου καποιος να πει, ειναι καλυτερο ή χειροτερο απο το χοτ περσουτ (το οποιο και λατρεψα, και στο οποιο τα αυτοκινητα εστριβαν 1 χαρα-για αρκεϊντ παιχνιδι, το νου σας).

Δημοσ.

φιλοι μου καποιος να πει, ειναι καλυτερο ή χειροτερο απο το χοτ περσουτ (το οποιο και λατρεψα, και στο οποιο τα αυτοκινητα εστριβαν 1 χαρα-για αρκεϊντ παιχνιδι, το νου σας).

Για μένα είναι χειρότερο στο χειρισμό όπως και στο όλο story.. Σε γραφικά όμως είναι καλύτερο..

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ το βρίσκω καλύτερο (πιο ρεαλιστικό σε κάποια πράγματα) από το HP (το πρόσφατο).

Δεν γίνεται εδώ να μπεις σε πολύ κλειστή στροφή και να ρίξεις χειρόφρενο και να στρίψεις όπως στο HP χωρίς να πατήσεις φρένο.

Πρέπει να κόψεις ταχύτητα.

Δημοσ.

Το κανει και σε σας ?

ωχ ναι και εμενα μου το εκανε στην αρχη..

εκει που σιναντιετε με την μου%#%! γκουχ γκουχ.. κοκκινομαλα για να ξεκινισει τους αγωνες..

περιεργο.. :huh:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...