Προς το περιεχόμενο

Need for Speed : The Run

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ξερω, δεν εχω full hd οθονη στο σπιτι μου για να δω εαν υπρχει διαφορα στα 1080p με ή χωρις AA

αλλα στην 17αρα υπαρχει μεγαλη διαφορα και εκει.. αλλα παει στο διαβολο, δεν ειναι το μονο game που του λιπει κατι τετοιο πιο πολυ με ενοχλισε το cap ή οπος αλιος λεγετε με τα 30fps, αν δεν βγαλουν κανα patch ειναι απλως γελιοι.

πως να απολαυσουμε racing game που εχει δραση στα 30 fps? :fear:

ok εχει μεγαλητερη προτερεοτητα το gameplay αλλα νομιζω στο gameplay μπενουν και τα fps ..

Δημοσ.

Δεν περίμενα τίποτα καλό από το παιχνίδ, αλλά τελικά δεν είναι κακό για arcade. Αυτή η συνεχής διαδρομή στην Αμερική είναι πρωτότυπη και δίνει ποικιλία.

Ο τεχνικός τομέας είναι μια χαρά, για την ώρα δεν με έχει ενοχλήσει τίποτα στο frame cap, αλλά θα το προσέξω λίγο παραπάνω το θέμα.

Όσο για την συμπεριφορά των αυτοκινήτων, που θυμίζει τρένο στις στροφές. Δεν έχω οδηγήσει Μ3, αλλά από τα λίγα που διαβάζω, σε κάθε νέα γενιά το αυτοκίνητο αυτό (αλλά και όλα τα υπόλοιπα)γίνεται όλο και πιο σταθερό στις στροφές, αυτή είναι η επιδίωξη των κατασκευαστών, τα αμάξια να μην γλιστράνε στις στροφές, όσο και να τα πιέσεις. Αλλά εσείς θα ξέρετε καλύτερα.

Δημοσ.

εγω αυτο που παρατηρησα παιδες ειναι οτι σε καποια φαση το παιχνιδι χρησιμοποιουσε ολους τους πυρηνες 100% load σε i5 2500κ

50% την 6950

και 4γιγα ραμ και λεω δηλαδη ουτε cpu stress program να ηταν wtf?

Δημοσ.

Κάπου θυμάμαι να διάβασα πως το IGN έλεγε "The biggest NFS ever!". Νομίζω στο launch trailer..

Μάλλον δεν εννοούσαν διάρκεια, αλλά μέγεθος του χάρτη.

Δημοσ.

Τελικά τα 30FPS θα ξεκλειδωθούν? Λέτε να φταίει το PC μου που ο CPU χτυπάει πανω από 90% στο συγκεκριμένο game ή είναι όντως βλακεία της EA? Απλά ρωτάω γιατί μερικά video σε youtube δείχνουν gameplay σε pc με 40-60FPS :/

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι κλειδωμένο στα 30FPS. Δεν είναι το PC σου.

Αναμένουμε patch για να ξεκλειδωθούν (που μάλλον θα το έχουμε τερματίσει μέχρι να βγεί κάτι).

Δημοσ.

2 ωρες?

θα πανε να σκασουνε 50 ευρω για 2 ωρες διασκεδασης? εκτως εαν εινα κατι αυτο που λες με το chalenges..

εμενα μου πηρε καμια ωρα για να παωμεχρι τα 3 πρωτα stages.. και ακομα δεν εχω παει στο μεσαίο που φενετε τεραστιο..(normal και εγω)

edit:

το game σου ειπε οτι εκανες δυο ωρες οταν το τερματισες?

χωρις τις σκινες? δηλαδη ποσο μεγαλες ειναι? :huh:

Δημοσ.

Απιστευτη η τελευταια πιστα του Stage 5 Summit, Independence Pass νομιζεις οτι εισαι μεσα

http://www.youtube.com/watch?v=ejK40S4BLPo&feature=related

Οι ωρες που λεει το παιχνιδι δεν ανταποκρινονται στο ποσο εχεις παιξει

Μαλλον ειναι αν δε χασεις ποτε και χωρις τα βιντεο κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...