panos2171 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 To shift 2 μου ρχετε στο μυαλο το οποιο με ενα gamepad ηταν παρα πολυ καλο.Το wrc και μενα μου αρεσε γιατι ειχε καλη συμπεριφορα το αυτοκινητο για arcade παιχνιδι.Σε ενα ραλλακι αυτο που για μενα εχει μεγαλη σημασια ειναι η οδηγηκη συμπεριφορα κατα κυριο λογο και κατα δευτερο τα γραφικα.Ακομα και το arcade πρεπει να εχει μια υποτυπωδη συμπεριφορα, σαφως και δεν απαιτω physics του στυλ rFactor/netcar αλλα τουλαχιστον να ειναι ρεαλιστικο ως προς τις ταχυτητες, δε γινεται να μπαινεις σε στροφη 80 μοιρων με 200 αφρεναριστος.
stratigos24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Φανταστικο gameplay και συμπεριφορα αυτοκινητου το grid..πραγματικα τελειο rally(το καλυτερο κατ'εμε). Ακομα, δεν εχω παιξει αλλα λενε πολυ καλα λογια για gtr evolution. Rfactor επαιζα formula.
JohnVani18 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Καιρό είχα να νιώσω έτσι για NFS τίτλο. Το τρέχει και μια χαρά το PCάκι μου. Κατά μεγάλη πιθανότητα το επόμενο NFS που θα αγοράσω μετά απο το Most Wanted.
ThrowDOWN Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 οσο εχει Limit στα 30fps και οχι επιλογες για ΑΑ ....μακρια. οχι και να μας κοροιδευουν στα μουτρα μας.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 θυμιζω οτι παιζω με hood camera! Κι εγώ. Δεν μπορώ να συνηθίσω εύκολα την εξωτερική που πάει μπρος-πίσω ανάλογα με την ταχύτητα. Το κακό βέβαια είναι πως δεν βλέπω τον $#%$%$ που με τρακάρει από το πλάι και με στέλνει εκτός δρόμου / αγκαλιά με βράχο.
koulouri Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 οσο εχει Limit στα 30fps και οχι επιλογες για ΑΑ ....μακρια. οχι και να μας κοροιδευουν στα μουτρα μας. E ποτέ! Τετοια κοροϊδία δε πρεπει να την ανεχτουμε!! Ρε φιλε με τετοια γραφικα σε πειραξε που δεν εχει ΑΑ;; και που καταλαβαινεις την διαφορα οτι ιενια στα 30fps?? Ποιος εισαι ο Neo?? ( δεν ειρωνευομαι, απλακα κανω!!! (: )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Όταν κοιτάς από κοντά τα αμάξια (ειδικά όταν διαλέγεις) ξεχωρίζουν πολύ τα jaggies. Έβαλα από το Catalyst ΑA για να βοηθήσει.
ThrowDOWN Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 E ποτέ! Τετοια κοροϊδία δε πρεπει να την ανεχτουμε!! Ρε φιλε με τετοια γραφικα σε πειραξε που δεν εχει ΑΑ;; και που καταλαβαινεις την διαφορα οτι ιενια στα 30fps?? Ποιος εισαι ο Neo?? ( δεν ειρωνευομαι, απλακα κανω!!! (: ) αν δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα απο τα 30 στα 60 fps σε racing game δεν σου φταιω εγω. και ειναι φαιλ με τετοια μηχανη γραφικων που ειδαμε στο bf3 τι μπορει να κανει να μην εχουμε ουτε καν ΑΑ.
JohnVani18 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Τι κόλλημα είναι αυτό με τα ΑΑ και τα περαιτέρω.. Το παιχνίδι είναι μόνο τα γραφικά του δηλαδή? Για το frame lock, ναί, αδικαιολόγητο, αλλά απο τη στιγμή που είναι άκρως απολαυστικό..? Δεν θα ασχοληθούμε λόγω frame lock και graphics options?
ThrowDOWN Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Τι κόλλημα είναι αυτό με τα ΑΑ και τα περαιτέρω.. Το παιχνίδι είναι μόνο τα γραφικά του δηλαδή? Για το frame lock, ναί, αδικαιολόγητο, αλλά απο τη στιγμή που είναι άκρως απολαυστικό..? Δεν θα ασχοληθούμε λόγω frame lock και graphics options? ωραιοτατο ειναι το gameplay του , μου θυμισε τα παλια nfs απλα ξενερωνω με την κονσολε λογικη τους. thats it. ας ελπισουμε σε κανενα patch
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Τα controls αλλαζουν κανονικα; Στο πληκτρολόγιο ναι, αλλά μερικές φορές το παιχνίδι από μόνο του, γυρίζει στα defaults.
JohnVani18 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ωραιοτατο ειναι το gameplay του , μου θυμισε τα παλια nfs απλα ξενερωνω με την κονσολε λογικη τους. thats it. ας ελπισουμε σε κανενα patch Δυστυχώς (για εμάς) προτίμησαν το PS3, τι να κάνουμε, έχουμε συνηθίσει πλέον.. ΕΑ και χωρίς patch? Δύσκολο. Τα controls αλλαζουν κανονικα; Με χειριστήριο Xbox360 και έβαλα εγώ όπως ήθελα τα πλήκτρα.
john2gr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχουν ήδη οι πρώτες προσπάθειες για να γίνει unlocked το framerate. Λογικά σύντομα θα έχουμε το mod
hackerW32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 απαρεδεχτο αυτο με το lock και οσοι λεγατε πριν οτι που βλεπουμε την διαφορα απο 30 στα 60 fps ναι υπαρχει διαφορα και ειναι τεραστια κιολας. ιδικα σε game που παιζει ρολο η ταχύτητα.. οσο για τις απαιτήσεις, με το pc της υπογραφης ημουν παντα στα 30fps με την καρτα να πηγαινει απο 40%-80% (ειδα οτι θελει pixel shader 5, η καρτα μου εχει το 4, λετε για αυτο να μην κολαγε? επιδι δεν επαιζε με 5?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα