naruto14 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδή από ότι κατάλαβα run και τρίχες κατσαρές? Δεν έχει άλλες σκηνές από αυτά που είδαμε στα τραιλερ?
koularasss Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 να δωσω τα λεφτα μου για το nfs the run ή για το bf3?
naruto14 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 να δωσω τα λεφτα μου για το nfs the run ή για το bf3? Γνώμη μου χωρίς να έχω παίξει το run αλλά από ότι έχω ακούσει: Battlefield 3
stratigos24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 να δωσω τα λεφτα μου για το nfs the run ή για το bf3? Οπου και να τα δωσεις, στην EA θα πανε...αχ0αχ0αχ. Παντως το θεμα ειναι το τι θες να παιξεις...αλλο το ενα παιχνιδι, αλλο το αλλο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 BF3 είναι γενικά πιο καλό και optimised. Run, περίμενε κανένα patch καλύτερα. Όχι πως το BF3 δεν θέλει...
koularasss Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 ξερω πως ειναι καπως διαφορετικες κατηγοριες αλλα και εγω τινο προς bf3.θα το παρω μαλλον γιατι ολα τα πολεμικα παιχνιδια τα εχω απο τον θειο και θελω να εχω ενα που να μπορω να παιξω online.εχει μεγαλο story?
koulouri Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δικια μου ταπεινη αποψη ειναι οτι το παιχνιδι απο γραφικα απλα τα σπαει.. πειτε μου ενα ραλακι που εχει καλυτερα.. Επισης οσοι λενε οτι νιωθουν οτι πηγαινουν με 60χλμ/ωρα οταν το κοντερ γραφει 300 Θα σας πω οτι εχω να ταπεινο peugeot 307cc 2.0 και οταν πηγαινα απο Καβαλα->Θεσσαλονικη και το κοντερ εγραφε 220χλμ/ωρα μεσα μπορουσες να περασεις κλωστη σε βελονα και σκεφτοσουν οτι πας αργα.. Οποτε σκεφτειτε τι οδηγατε και σε τι δρομους..φυσικα θα σας φαινεται οτι πατε με 60χλμ/ωρα.. το κεφαλι βγαινει εξω απο το αμαξι και κατι εγινε..στα αλλα παιχνιδια ( 1st person shooter ) πας κοντα στον τοιχο και βλεπεις τι γινεται στο διπλα δωματιο... ελεος,ψαχνεται ψιλο στα αχυρα μου φαινεται..
Anastazio Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δικια μου ταπεινη αποψη ειναι οτι το παιχνιδι απο γραφικα απλα τα σπαει.. πειτε μου ενα ραλακι που εχει καλυτερα.. Επισης οσοι λενε οτι νιωθουν οτι πηγαινουν με 60χλμ/ωρα οταν το κοντερ γραφει 300 Θα σας πω οτι εχω να ταπεινο peugeot 307cc 2.0 και οταν πηγαινα απο Καβαλα->Θεσσαλονικη και το κοντερ εγραφε 220χλμ/ωρα μεσα μπορουσες να περασεις κλωστη σε βελονα και σκεφτοσουν οτι πας αργα.. Οποτε σκεφτειτε τι οδηγατε και σε τι δρομους..φυσικα θα σας φαινεται οτι πατε με 60χλμ/ωρα.. το κεφαλι βγαινει εξω απο το αμαξι και κατι εγινε..στα αλλα παιχνιδια ( 1st person shooter ) πας κοντα στον τοιχο και βλεπεις τι γινεται στο διπλα δωματιο... ελεος,ψαχνεται ψιλο στα αχυρα μου φαινεται.. Κουλουρι u have a point there αλλα ειναι ξενερουα να μπαινεις στη φουρκετα με το m3 και να παει τρενο!Ουτε το intercity τετοιο κρατημα!! Και μη μου πειτε οτι ειναι arcade κλπ γιατι και το driver ειναι arcade αλλα εχει κεφι το handling!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 ξερω πως ειναι καπως διαφορετικες κατηγοριες αλλα και εγω τινο προς bf3.θα το παρω μαλλον γιατι ολα τα πολεμικα παιχνιδια τα εχω απο τον θειο και θελω να εχω ενα που να μπορω να παιξω online.εχει μεγαλο story? To BF3; Όχι.
panos2171 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δικια μου ταπεινη αποψη ειναι οτι το παιχνιδι απο γραφικα απλα τα σπαει.. πειτε μου ενα ραλακι που εχει καλυτερα.. Επισης οσοι λενε οτι νιωθουν οτι πηγαινουν με 60χλμ/ωρα οταν το κοντερ γραφει 300 Θα σας πω οτι εχω να ταπεινο peugeot 307cc 2.0 και οταν πηγαινα απο Καβαλα->Θεσσαλονικη και το κοντερ εγραφε 220χλμ/ωρα μεσα μπορουσες να περασεις κλωστη σε βελονα και σκεφτοσουν οτι πας αργα.. Οποτε σκεφτειτε τι οδηγατε και σε τι δρομους..φυσικα θα σας φαινεται οτι πατε με 60χλμ/ωρα.. το κεφαλι βγαινει εξω απο το αμαξι και κατι εγινε..στα αλλα παιχνιδια ( 1st person shooter ) πας κοντα στον τοιχο και βλεπεις τι γινεται στο διπλα δωματιο... ελεος,ψαχνεται ψιλο στα αχυρα μου φαινεται.. Eπειδη παιζω μονο ραλλακια τα γραφικα δεν ειναι αυτα που θα με εντυπωσιασουν αλλα το ποσο ευχαριστο ειναι στην οδήγηση.Βεβαια το παιχνιδι δεν το παιξα ακομα, απλα αυτο ειναι μια αποψη γι αυτους που εστιαζουν στα γραφικα.
naruto14 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά μου φαίνεται ή έχει υψηλότερες απαιτήσεις από το bf3?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδιά μου φαίνεται ή έχει υψηλότερες απαιτήσεις από το bf3? Χειρότερο optimisation θα έλεγα.
JohnVani18 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Χειρότερο optimisation θα έλεγα. Βάση Sys Req είναι πιο βαρύ αν δεν κάνω λάθος, και σε συνδιασμό με κακό optimization είναι... Λουκούμι...
koulouri Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Eπειδη παιζω μονο ραλλακια τα γραφικα δεν ειναι αυτα που θα με εντυπωσιασουν αλλα το ποσο ευχαριστο ειναι στην οδήγηση.Βεβαια το παιχνιδι δεν το παιξα ακομα, απλα αυτο ειναι μια αποψη γι αυτους που εστιαζουν στα γραφικα. περαν του Dirt3 πες μου ενα αλλο που εχει και ειχε καλυτερα γραφικα.. Δε το λεω για να ξεκινησουμε κοντρα, απλα επειδη γουσταρω και εγω ραλακια, για να εχω καμια καλη προταση.. πχ εμενα μου αρεσε το wrc2 που το παιζω καθε μερα σχεδον με camera hood.. γιατι τα γραφικα στο αμαξι και ο τροπος που δενει με τον δρομο ειναι αθλια! Αλλα μου αρεσε πολυ το game play και πιστευω οτι αυτη τη στιγμη και εδω και πολλα χρονια ( κυριως μετα το CMR 2005 & φυσικα το RBR ) ειναι οτι καλυτερο σε συνδιασμο γραφικα+gameplay ( που να απεχει απο arcade ) θυμιζω οτι παιζω με hood camera!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα