Προς το περιεχόμενο

Need for Speed : The Run

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να δωσω τα λεφτα μου για το nfs the run ή για το bf3?

Οπου και να τα δωσεις, στην EA θα πανε...αχ0αχ0αχ. Παντως το θεμα ειναι το τι θες να παιξεις...αλλο το ενα παιχνιδι, αλλο το αλλο.

Δημοσ.

ξερω πως ειναι καπως διαφορετικες κατηγοριες αλλα και εγω τινο προς bf3.θα το παρω μαλλον γιατι ολα τα πολεμικα παιχνιδια τα εχω απο τον θειο και θελω να εχω ενα που να μπορω να παιξω online.εχει μεγαλο story?

Δημοσ.

Δικια μου ταπεινη αποψη ειναι οτι το παιχνιδι απο γραφικα απλα τα σπαει..

πειτε μου ενα ραλακι που εχει καλυτερα..

Επισης οσοι λενε οτι νιωθουν οτι πηγαινουν με 60χλμ/ωρα οταν το κοντερ γραφει 300

Θα σας πω οτι εχω να ταπεινο peugeot 307cc 2.0 και οταν πηγαινα απο Καβαλα->Θεσσαλονικη και το κοντερ εγραφε 220χλμ/ωρα μεσα μπορουσες να περασεις κλωστη σε βελονα και σκεφτοσουν οτι πας αργα..

Οποτε σκεφτειτε τι οδηγατε και σε τι δρομους..φυσικα θα σας φαινεται οτι πατε με 60χλμ/ωρα..

το κεφαλι βγαινει εξω απο το αμαξι και κατι εγινε..στα αλλα παιχνιδια ( 1st person shooter ) πας κοντα στον τοιχο και βλεπεις τι γινεται στο διπλα δωματιο...

ελεος,ψαχνεται ψιλο στα αχυρα μου φαινεται..

Δημοσ.

Επισης οσοι λενε οτι νιωθουν οτι πηγαινουν με 60χλμ/ωρα οταν το κοντερ γραφει 300

Θα σας πω οτι εχω να ταπεινο peugeot 307cc 2.0 και οταν πηγαινα απο Καβαλα->Θεσσαλονικη και το κοντερ εγραφε 220χλμ/ωρα μεσα μπορουσες να περασεις κλωστη σε βελονα και σκεφτοσουν οτι πας αργα..

Οποτε σκεφτειτε τι οδηγατε και σε τι δρομους..φυσικα θα σας φαινεται οτι πατε με 60χλμ/ωρα..

το κεφαλι βγαινει εξω απο το αμαξι και κατι εγινε..στα αλλα παιχνιδια ( 1st person shooter ) πας κοντα στον τοιχο και βλεπεις τι γινεται στο διπλα δωματιο...

Κουλουρι u have a point there αλλα ειναι ξενερουα να μπαινεις στη φουρκετα με το m3 και να παει τρενο!Ουτε το intercity τετοιο κρατημα!! B) Και μη μου πειτε οτι ειναι arcade κλπ γιατι και το driver ειναι arcade αλλα εχει κεφι το handling!

• Moderators
Δημοσ.

ξερω πως ειναι καπως διαφορετικες κατηγοριες αλλα και εγω τινο προς bf3.θα το παρω μαλλον γιατι ολα τα πολεμικα παιχνιδια τα εχω απο τον θειο και θελω να εχω ενα που να μπορω να παιξω online.εχει μεγαλο story?

To BF3; Όχι.

Δημοσ.

Eπειδη παιζω μονο ραλλακια τα γραφικα δεν ειναι αυτα που θα με εντυπωσιασουν αλλα το ποσο ευχαριστο ειναι στην οδήγηση.Βεβαια το παιχνιδι δεν το παιξα ακομα, απλα αυτο ειναι μια αποψη γι αυτους που εστιαζουν στα γραφικα.

Δημοσ.

Χειρότερο optimisation θα έλεγα.

Βάση Sys Req είναι πιο βαρύ αν δεν κάνω λάθος, και σε συνδιασμό με κακό optimization είναι... Λουκούμι...

Δημοσ.

Eπειδη παιζω μονο ραλλακια τα γραφικα δεν ειναι αυτα που θα με εντυπωσιασουν αλλα το ποσο ευχαριστο ειναι στην οδήγηση.Βεβαια το παιχνιδι δεν το παιξα ακομα, απλα αυτο ειναι μια αποψη γι αυτους που εστιαζουν στα γραφικα.

περαν του Dirt3 πες μου ενα αλλο που εχει και ειχε καλυτερα γραφικα..

Δε το λεω για να ξεκινησουμε κοντρα, απλα επειδη γουσταρω και εγω ραλακια, για να εχω καμια καλη προταση..

πχ εμενα μου αρεσε το wrc2 που το παιζω καθε μερα σχεδον με camera hood..

γιατι τα γραφικα στο αμαξι και ο τροπος που δενει με τον δρομο ειναι αθλια!

Αλλα μου αρεσε πολυ το game play και πιστευω οτι αυτη τη στιγμη και εδω και πολλα χρονια ( κυριως μετα το CMR 2005 & φυσικα το RBR )

ειναι οτι καλυτερο σε συνδιασμο γραφικα+gameplay ( που να απεχει απο arcade )

θυμιζω οτι παιζω με hood camera!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...