Προς το περιεχόμενο

Need for Speed : The Run

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 297
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο το trailer φαινεται και μαμω τα παιχνιδια

αν εχει ιστορια και ετσι θα ειναι τελειο παιχνιδι

και εχω πανελληνιες του χρονου :( να δω τι θα κανω

Δημοσ.

John 666 μηνύματα ε... nice.. :devil: Μπορει η EA να βγάζει NFS ανα εξάμηνο αλλά καλό παιχνίδι έχει να βγει από το 2006, με τα Most Wanted και Carbon. (για να μν πω για την σειρά Underground..). Βέβαια δ μπορώ να πω.. Έχει βγει κ το NFS World το online αλλά δ νομίζω κάποιος από εδω μέσα να το έχει δει για να μας δώσει τα φώτα του...! :rolleyes:

Δημοσ.

John 666 μηνύματα ε... nice.. :devil: Μπορει η EA να βγάζει NFS ανα εξάμηνο αλλά καλό παιχνίδι έχει να βγει από το 2006, με τα Most Wanted και Carbon. (για να μν πω για την σειρά Underground..). Βέβαια δ μπορώ να πω.. Έχει βγει κ το NFS World το online αλλά δ νομίζω κάποιος από εδω μέσα να το έχει δει για να μας δώσει τα φώτα του...! :rolleyes:

οτι θελετε για το world ρωτηστε εμενα... ;)

Δημοσ.

Αυτά είναι ε? :P (φτασαμε τα 667 :lol: )

Λίγο το έπαιξα το World Online, και μπορώ να πώ πως είναι πολύ ενδιαφέρον.

Πάντως ναί, σαν τα Underground και Most Wanted τίποτα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...